Şimdi Ara

LeEco (LeTV) LE 2(X620) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
30
Favori
65.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok giris yapmadim hic. Mesajiniz dan sonra girdim baktim off konumunda. Tesekkur ederim . bir gün öncesi iki hattimda aktifti simdi ttelekom cekmiyo delircem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanaks G kullanıcısına yanıt
    hatların yerini değiştirip deneyin. kendi hattınızı başka cihazda deneyin.Telefonun basebandına bakın belki o çökmüştür. tekrar imei yazmayı deneyinhttps://cloud.mail.ru/public/BNVT/1XErhf3S4 şu modem dosyasıyla deneyin yazmayı.
  • serhat_akkan S kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim verdiginiz dosya ile beraber imei de degistirdim ttelekom cekmeye badladı. Simdi ise mobil veri açınca iki hatta aynı anda kopmaya basladi devamlı kopuyor. Sayfadaki dosya silmeyi yapmaya calistim olmadi bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim. Sürüm benim 13s telefon geldiginden beri bunu kullaniyorum.

Yarrdimlariniz icin tesekkur ederim. İyi günler.

rootlu mu cihaz
  • Yok değil

• selam arkadaşlar benım lee2 x620 telefonum twrp recovery yukledıkten sonra bır daha açılmadı
    bootlader kılıdını kapatıp stock recovery kurduğumda bu ekranda kalıyor
    twrp yı tekrardan kurduğumda kuruluyor twrp ye de gırebılıyorum

fakat cıhazın ıcıne erısemedıgımden twrp den flashlayacagım romda atamıyorum ıcıne
    ne yapabılırım bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım

• Twrp ekranına giriyosan pcnin cihazı görmesi lazim

Hala kopma mevcut mu

Mobil veri yi acınca kopmalar başlıyor. Normal wifi acınca bisey yok. Bunun icin ne yapa biliriz ki ?

Modem dosyasından kaynaklanabilir x620 modem file diye aratın androbrickte ve akilli.be de le 2 için modem dosyaları mevcut onları deneyin
    13s romda sistem arayüz durdu hatası falan veriyodu şarj %20nın altına düştüğünde sizde yok mu o olay
  • Spflahtool ile yuklenen stock 14s romu ve sp flash toolu indirdim

Telefon kendiliginden acilip kapandigindan sp flash tool ile de romu flashlayamadim.

Yalniz teli fastmode ye alip spflash tool icin olan romum icine girdim ve cince olan bad dosyasina tikladim

Bir 10dk filan adb den kendiliginden tele bir seyler yukledi

Yani adb den romu tele yazdirdi

14s romda twrp de yuklu geldi icinde ve lineos custom rom indirip flashladim

Telefon on numara oldu 100/100 turkce parmak izi okuyucu kamera ir kumanda bildirimler filan hersey sorunsuz tavsiue ederim arkadaslar stock romlarla ugrasmayin yok turkce yamaydi yok twrp idi kamera sorunu turkce dil sorunu

Bunlarin hicbirisi kalmadi artik...

• Bb72 miui 8 aosp bu romları sürekli deniyoruz zaten bildirim sorunu varsa aosp 160v yükle hiç hatasız rom takır takır çalışıyor

• Herkese merhaba bende leeco 2x620 telefon aldım pek rom işlerinden anlamam şuan telefon yarı İngilizce yarı çınce yarı Türkçe ne yapmalıyım sizce rom tavsiyeniz varmı

• Arkadaşlar telefonumun ses kısma tuşunu göçürttüm ve takılı kaldı kullanışta sıkıntı yok ama ta ki telefonu kapayana kadar. Telefonu kapadım şimdi açmaya çalışınca fastboot moduna giriyor, çince olan test arayüzüne de girmeyi başardım ama oradan da restart yapına yine fastboot açılıyor. Ne yaptıysam olmadı. Ne yapabilirim sizce???
  • Telefonu acip ses kisma tusunu ya duzelteceksinjz basili kaldiysa

bozuldu isede degistirtmeniz gerek tusu

• dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Telefoncular pek cesaret edemiyor açmaya. videolarına baktım vakumla ön yüzü açıldıktan sonra baya işlem var galiba o bölgeye gidene kadar

Edit: Bi telefoncu halletti telefonu açmadan ama telefonu acarken yanlış yerlere girmiş kurcalarken şimdi açılınca anadan doğma açılıyor herşey silinmiş, ne rom kalmış ne davalar veriler

Kendi recoverysine giriyorum 23 gblık bir veri görünüyor yani silinmemiş gibi ama bunu eski haline nasıl yükleyebilirim arkadaşlar. Hadi olmuyorsa bana acil Gapps gerekli bilgisayar olmadan Gapps yükleyebilir miyim? Acil yardım arkadaşlar

Edit 2:
    Kendim buldum çözümü twrp atmadan google play yüklemek şu viseodakileri uygulayın tamamdır.https://m.youtube.com/watch?v=pSwA05cjub8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 24 Mayıs 2017; 8:56:30 >

• Cool1 için bi konu kimse açmıyor, bilsem rom, yazılım işini açarım bi konu ama fazla anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: narkos55

Herkese merhaba bende leeco 2x620 telefon aldım pek rom işlerinden anlamam şuan telefon yarı İngilizce yarı çınce yarı Türkçe ne yapmalıyım sizce rom tavsiyeniz varmı

telefon satılık 180 dolar ılgılenen varsa ulassın lutfen
    Kusura bakmayın sorunuzu gec cevapladım. Ben de pek olmadı ben son zamana kadar memnundum bu rom dan şimdi becere bilirsem baska rom atıcam tavsiyeniz hangisi olur .

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.