Şimdi Ara

LeEco (LeTV) LE 2(X620) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.107
Cevap
30
Favori
65.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullahkan

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaasglm

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

arkadaşlar Hayırlı Cumalar le2 nin Pro (4gb,21mp)modeli alsam bu konudaki Romaları ve twrp leri kurabilirmiyim?

Hayırlı cumalar Root,Twrp, gapps aynı yol ile yüklenebilir rom da bulursun uluslararası sitelerden

dışarıya gitmeden bu konudakiler olur mu demek istemiştim.

Rom hariç hepsi olur uyar romda var istersen pm den link atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazzow

O zaman tahmin edeyim dil Türkçe yapınca kameradan galeriye girme sorunu da var

quote:

Yok hocam . 16GB ile 32GB modelleri var

Xposed kurabiliyorsanız bunu çözersiniz.@Lazzow

Anladım hocam teşekkürler. Yazık etmişler bu güzel cihaza.@mustafaasglm
  • Merhabalar le 2 yi Yeni aldim ,, be by bb72 rom nasil kullananlar yardimci olursa sevinirim , telefondan biraz bahsedeyim, simdiye kadar bir cok model kullandim once supheliydim ama cihazi elime Alana kadarmis cok sik ve kaliteli geldi bana , tek sikintisi orjinal global ROM olmayisi belli gelir bilmiyorum bilen varsa aydinlanabiliriz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben de x820 modelini aldim. Telefon super ama romlarda sikinti var.turkcesi idare eder ama cok hata veriyor.kamerada dosya yoneticisinde..bunu duzeltmenin bir caresi var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gokce58

Merhabalar le 2 yi Yeni aldim ,, be by bb72 rom nasil kullananlar yardimci olursa sevinirim , telefondan biraz bahsedeyim, simdiye kadar bir cok model kullandim once supheliydim ama cihazi elime Alana kadarmis cok sik ve kaliteli geldi bana , tek sikintisi orjinal global ROM olmayisi belli gelir bilmiyorum bilen varsa aydinlanabiliriz :D

bence orjinal rom daha stabil tr yama rott gapps üstüne bide çin uygukamalarını silersen 10 numara zaten bunları yapınca bb72 den eksiği kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: El7is

quote:

Orijinalden alıntı: Lazzow

O zaman tahmin edeyim dil Türkçe yapınca kameradan galeriye girme sorunu da var

quote:

Yok hocam . 16GB ile 32GB modelleri var

Xposed kurabiliyorsanız bunu çözersiniz.@Lazzow

Anladım hocam teşekkürler. Yazık etmişler bu güzel cihaza.@mustafaasglm

Hocam xposed ile nasıl düzeltebiliriz . kameradan galeriye geçmiyor

• cihaz şu haliyle pek kullanılacak gibi değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

cihaz şu haliyle pek kullanılacak gibi değil sanırım.

Le tv şimdiye kadar hep aynı sorunlarla boğuşuyor

Çinde inanılmaz bir atak yaptılar

Tasarım donanım ve fiyatta iyiler

Ama yazılım kısmında hala çok amatörler

x500 x600 da aynı sorunlarla uğraşılıyor rom hataları türkçe dil yetersizliği gibi

Global olarak daha çok destek ve yazılım tarafında hallederlerse xiaomi ye en yakın marka olurlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

cihaz şu haliyle pek kullanılacak gibi değil sanırım.

Le tv şimdiye kadar hep aynı sorunlarla boğuşuyor

Çinde inanılmaz bir atak yaptılar

Tasarım donanım ve fiyatta iyiler

Ama yazılım kısmında hala çok amatörler

x500 x600 da aynı sorunlarla uğraşılıyor rom hataları türkçe dil yetersizliği gibi

Global olarak daha çok destek ve yazılım tarafında hallederlerse xiaomi ye en yakın marka olurlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: black_67

quote:

Orijinalden alynty: complete_

cihaz ?u haliyle pek kullanylacak gibi de?il sanyrym.

Le tv ?imdiye kadar hep ayny sorunlarla bo?u?uyor

Çinde inanylmaz bir atak yaptylar

Tasarym donanym ve fiyatta iyiler

Ama yazylym kysmynda hala çok amatörler

x500 x600 da ayny sorunlarla u?ra?ylyyor rom hatalary türkçe dil yetersizli?i gibi

Global olarak daha çok destek ve yazylym tarafynda hallederlerse xiaomi ye en yakyn marka olurlar

Hiçbi?ey yapmayyp saf android koysalar i? tamam da , kendileri berbat ediyor telefonu.

• mustafaasglm kullanıcısına yanıt
    Gerekenler xposed ve appsettings modülü.
    Konunun en altına bakınız.

http://opensproject.blogspot.com.tr/2016/05/portgm-mt6589multi-miui-global-stabil.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alynty: black_67

quote:

Orijinalden alynty: complete_

cihaz ?u haliyle pek kullanylacak gibi de?il sanyrym.

Le tv ?imdiye kadar hep ayny sorunlarla bo?u?uyor

Çinde inanylmaz bir atak yaptylar

Tasarym donanym ve fiyatta iyiler

Ama yazylym kysmynda hala çok amatörler

x500 x600 da ayny sorunlarla u?ra?ylyyor rom hatalary türkçe dil yetersizli?i gibi

Global olarak daha çok destek ve yazylym tarafynda hallederlerse xiaomi ye en yakyn marka olurlar

Hiçbi?ey yapmayyp saf android koysalar i? tamam da , kendileri berbat ediyor telefonu.

umi homtom gibi firmalar ufak tefek değişiklikle tüm dillere destek veren stok arayüz kullanıyor

Ama daha büyük firmalar piyasada yer etmek ve kendi farkını ortaya çıkartmak için değişik işlere giriyorlar

bootloader kilitli xioami
    hiçbir değişik rom atılmasına izin vermeyen meizu

Le tv de bu yoldan gidiyor biraz daha güçlendiler mi bootlader kilidi koyarlar

Keşke tüm firmalar stok android le gelsede çin telefonlarını ingilizce türkçe ve çince karışık yarım yamalak kullanmasak ama iş markalaşmaya gelince herkes kendi bildiğini okuyor.

Tabi bu telfonları ingilizce kullanınca sorun çıkmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Stability evet ama su çin uygulamalari gozume takiliyor :D Adam gibi global bit ROM yapsalar yalin stabil efsane bir marka olacaklar haberleri yok :D miui com guzel bir yazilim onun gibi bir set HIC fena olmazdi . bir set daha merak ediyorum hindistan da satilan leeco cihazlardaki ROM lari yukleyemez miyiz yakinda orada le 2 satisa baslayacak !

• Merhaba x620 kullaniyorum arayuz durdu hatasi veriyor google play ve turkce rom kurdum formatlayinca duzeliyor ama bir sure sonra tekrar ayni hatayi aliyorum ne yapmaliyim

• s.a paypal türkiye kalktı şimdi nasıl alşveriş yapılır güvenli bir sekilde saygılar..
  • abdulhey15 A kullanıcısına yanıt
    hocam cihazım rootlu fakat bplg dosyası mevcut değil geçersiz imei yazıyor bende imei bozdum galiba uğraşırken, tekrardan rom yüklememe rağmen düzelmiyor, sorun olmazsa kendi bplg dosyanı paylaşırmısın o şekilde çözeyim
  • 07ferhat07 kullanıcısına yanıt
    Hangi rom kurulu orjinal mi ?
  • imei ile niye uğraşıyorsunuz anlamıyorum devletimiz 4 ay süre tanımış ne bu acele
    Evet orjinal rom ustune google play ve turkce yamalari kurdum cihazin icindeki walpeper dan duvar kagidi secip yaptim iki kez ayni hatayi aldim sonra internetten bir walpeper indirdim onu yaptim simdilik bir hata vermedi sorun cihazin orjinal walpeperinda olabirmi acaba cozemedim dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ferhat07 -- 5 Haziran 2016; 13:21:56 >
  • X820 modelini kullanıyorum. Tam oyun telefonu olmuş. En ağır oyunlarda bile kasma ısınma yok.

• selam bende ltv leeCo x620 var recoweryden rom kurulumu yaptım telefon acıliş ekranında kalıyor açılmıyor romu twrp den tekrar kuruyorum yine aynı ilk açılış ekranında kalıyor telefonun hafızasına erişim saglayıp baska rom da atamıyorum yardımcı olabılecek bi arkadaş varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.