Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç SD kartsız tel kullanma alışkanlıgım olmadıgı için ,twrp üzerinden full wipe yaparken rom ve yedekler ile zip dosyaları velhasıl "herşeyi" silerek cihazı soft brick yapmıştım
    xaiomi tellerdeki "edl" mode gibi bu tellerde "qfil" mode denen bir yöntem ile cihazı tekrar yükledim ancak SD kartı 16 GB olarak gördügü için

http://forum.one-teams.com/Konu-QFIL-UNBRICK-LeEco-Le-Pro-3-Fabrika-Romu-x720

bu defa fast boot yöntemi ile cihazı yükledim ve sorunsuz olarak kurularak açıldı

http://forum.one-teams.com/Konu-6-0-1-Fastboot-EUI-v5-8-CN-20s-Rom-For-LeEco-Le-Pro-3-x720

eger cihazı brick yada soft brick ederseniz aklınızda bulunsun yöntemler çalışıyor

• mudur1998 kullanıcısına yanıt
    twrp den tekrar sdcard sil yapıp denemişmiydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomen kullanıcısına yanıt
    anlamadım hocam
    hani cihazı 16gb gördü dedinya, twrp üzerinden veriyi biçimlendir yapmışmıydın belki o zaman normale döner diye düşünüyorum. çünkü benim başıma geldi şöyle iki kere fastboot üzerinden rom atmıştım 64 lük cihazı 38gb görmüştü

• termomen kullanıcısına yanıt
    hayır açıkcası aklımada gelmedi,,başka rom kursam düzelir belki diye farklı bir rom kurdum ama yine düzelmedi bu defa fastboot ile yeniden sıfırdan kurdum ,sorunsuz ve 64 bit olarak açıldı
  • bu arada yeni nesil forumda bildirimler neden gelmiyorki
  • Mi5 lerde ghost ekran ve batarya süresi nedeniyle pro3 e yöneldim ama umarım kamerası lemax2 x820dwn iyidir pek hoşuma gitmemişti

• Güzel bi telefona benziyor kalite olarak mi5 lerden kaliteli olacağını düşünüyorum ama nedense ilgi az?

• zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Le max 2 de ois var , pro 3 de yok daha iyi olmasini beklemeyin bence...

• belmethos kullanıcısına yanıt
    parmağını ekrana dokununca odaklıyor, ayrıca imx 230artık demode sensör oldu, düşük ışıkta falan berbat, youtube ta kıyaslama mevcut renkler pro 3 te gayet canlı, artı nfc artı 4000mah artık performans

diger çin telefonlarına kıyasla (xaiomi,meizu vs)biraz yazılım (rom)sıkıntısı var gibi,aslında hani daha ne olsun diyeceksiniz miui,flyme,ve nerede ise tüm AOSP romlar var ,kendi stok romlarının modifiye edilen halleride var hatta büyük ihtimal android 7 de alacak deneme sürümleri internette dolaşıyor,ayrıca her dilden bol bol forumda var ANCAK... bir yerden sonra sanki ilgi azalmış ve giderek yogunlugunu kaybetmiş gibi
    telefona gelince ,bana göre bu fiyata gayet iyi bir telefon
  • arkadaşlar satın almak isteyen varsa elimde sıfır full kutulu bol aksesuarlı(alınabilecek başka aksesuar bilmiyorum) lepro 3'ün 6 gb ram/64 gb romluk modelinden 3 adet var. ilgilenenler pm den mesaj atsın lütfen
  • belmethos kullanıcısına yanıt
    Ois önemli bi ek özellik değil bence lemax2 kamerası çok iyi değil karanlıkta bayağı nois yapıyor, youtubede karşılaştırmada pro3 kamerası bi tık daha iyi

• Amoled ekran olaydı varya tadından yenmezdi, güneşte kapkara oluyo heleki resim çekerken, bende cool1 var ekranı çok kötü güneşte kapkara, ama fiyatına göre gayet güzel resim çekiyor

Hocam kısaca bana anlatır mısın ? Rom yükleme konusunu, cm 13 rom dediniz hangi yolları izlemeliyim yüklerken ,GM discoverydeki gibi mi? Brick olursa hangi yolu izlemek gerek .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ois onemli bir ozellik degil mi dediniz :). Bence biraz aratirip okuyun ne ise yaradigini sadece videoda sallanmayi engellemiyor çünkü... Gece cekimlerinde ki bulanikligi vs engellemeye yarıyor...

Neyse siz bilirsiniz, ben tecrubeli bir kullanici olarak fikrimi söyledim...

• hagvild kullanıcısına yanıt
    GM discovery kullanmadım bu nedenle onu bilmiyorum,
    rom yüklemek için öncelikle telefonun bootloader kilidi açık olmalı, bunu aldıgınız satıcı arkadaşa sorabilirsiniz genel olarak Türkiyeden alınan ve imei yüklenen telefonların bootloader kilitleri açıktır.

http://forum.one-teams.com/Konu-Le-Pro-3-X727-Bootloader-Kilidi-Acma

bu aşamadan sonra telefona TWRP yüklemelisiniz

http://forum.one-teams.com/Konu-LeEco-Le-Pro-3-Recovery-Yukleme-Anlatimi

tüm bu işlemleri tamamlayınca daha sonra rom yükleme aşamasına geçebilirsiniz,siz en iyisi bu işlemleri bir halledin daha sonra devam edeyim hocam

• bizim telefonlarda harici hafıza kartı bulunmamasını ilk zamanlar dert ediyordum ama ,galiba bir çok arkadaş zaten bu çözümü biliyorlardır

http://akillitelefon.com/2016/07/24/android-telefona-usb-bellek-nasil-baglanir/

OTG kablo ve usb bellek ikilisi bu işi çözüyor ,internette her ikisi içinde her türlü marka ve fiyat var dikkat edilecek husus bizim telefonların şarj girişine uygun bir OTG kablo almak
    Teşekkürler hocam hemen hemen aynı işlemler, USB otg kablosu almam lazım ilk önce, sağ sola bakayım bulursam size haber ederim, bulamazsam devam ederiz. Cihazda süper su var Rootlu cihaz. Twpr yükleyeceğim sadece, verdiğin sitelerde gayet güzel anlatılmış..

Hocam OTG kablosu sipariş verdim, twrp tamam, lakin yedekleme almadan bir şey yapmam ;) siz devam edin hocam OTG kablosu geldiğinde ben tek tek uygularım komutlarını, sizdeyim ;)..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.