Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.921
Cevap
18
Favori
108.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    qfil işleminden sonra fastboot mod ile yeni bir rom yükleyince düzelmesi lazım

http://www.leeco.re/topic/1805-x720-guide-to-install-the-stock-rom-and-a-custom-multilanguage-rom/
  • attila24 A kullanıcısına yanıt
    mesaj gittimi emin olamadım

hocam sen yazdıktan sonra bende baktım ,evet böyle bir şey var hatta benimki 64 GB lik ve 10 Gb kayıp gibi duruyor,ancak telefon daki dosya yöneticisi kartı 64 GB olarak tanıyor fakat sistem için kafadan 10 GB yemiş onun üzerinede normal 5GB kadar rom dosyasını kullanmış ,yani hiç bir şekilde ben o 10 GB yi bulamadım
    şöyle ilk fırsatta birlikte araştıralım bakalım bir şey çıkacakmı
  • Evet ayni sekilde soyle bir yazi bulsum ama nasil yaptigini yazmamis

X720 \ ZL1 use QFIL package (9008 mode) to save the brick, the user available space (userdata) less 4GB! (It has been fixed)

This post last edited by the hua2007 at 2017-7-24 11:52

A few days ago brush JUI, led to phone black brick: recovery not get in, fastboot black screen, no access to the system, it can only be used QFIL package 9008 models to save brick , Restore the phone and found that the user storage space less about 4GB of space, with the ES file manager can see, the normal internal storage space is 53.17GB, with QFIL brick, the internal storage space is 49.23GB.

11.jpg (76.99 KB)

(Downloads: 0, 2017-6-28 09:31)

12.jpg (68.92 KB)

In fact, my storage space is enough, you can not that 4GB of space, but I have obsessive-compulsive disorder, have to find out the reasons.

Through the fdisk command to find the partition is changed: the

normal mobile phone SDA partition allocation:

21.jpg (65.16 KB)

QFIL Brick after the SDA partition allocation:

22.jpg (141.14 KB)

Through the above partition can be seen, QFIL brick, ramdump partition is 4GB, while the normal mobile phone is 4096KB, userdata naturally less 4GB.

Behind the search for a variety of adjustment of the information, toss for several days, and now finally repair it!

31.jpg (98.08 KB)

(Downloads: 1, 2017-6-28 15:57)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bercalan21 B kullanıcısına yanıt
    Benimde ayni hocam muhtemel biraz kullanimdan sonra herkesinki oyle olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 16 Ağustos 2017; 9:23:47 >
  • twrp ile sdcard sil de yese bas sorun çözülür ama tekrar fastboot ile rom yüklenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

twrp ile sdcard sil de yese bas sorun çözülür ama tekrar fastboot ile rom yüklenecek

Denedik oda cozum olmuyor olmus gibi gorunuyor ama bilgisayara baglayinca 19gb bos alan gorunuyor 10gb kayib yani

• attila24 A kullanıcısına yanıt
    Sebebi sistem bölümüne ayrılmış olmasıdır.

Örneğin 64 gb versiyonunda 54 gb boş gösteriyor. Sebebi 10 gb bölümün sisteme ayrılmış olmasıdır.
    Rom - Modem dosyaları - Kernel - Splash Ekranı burada muhafaza edilir ve normal hafızada görünmeyecek şekilde ayarlıdır.
    Yani Öyle görünmesi normal.

32 gb gösteriyorsa korkabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtt.107

Sebebi sistem bölümüne ayrılmış olmasıdır.

Örneğin 64 gb versiyonunda 54 gb boş gösteriyor. Sebebi 10 gb bölümün sisteme ayrılmış olmasıdır.
    Rom - Modem dosyaları - Kernel - Splash Ekranı burada muhafaza edilir ve normal hafızada görünmeyecek şekilde ayarlıdır.
    Yani Öyle görünmesi normal.

32 gb gösteriyorsa korkabilirsiniz

Haklisiniz ama soyle bir ayrinti var adb uzerinden veya terminal uzerinden telefondaki tum dosyalari goruntuleyip topladigimda 26 gb alan yapiyor yani formatlanmis yaklasik 4gb alan kayip ve sistem orayi gormedigi icin formatda atamiyor orasida dev/block/sda9 kismi

Birkac arkadas 32gb olan bir cihazi bilgisayara baglayip veya telefondan bakip burada paylassa genelimi boyle yoksa bizimkilermi boyoe anlasak ama nafile forum tamamen Ölü

• Merhaba arkadaşlar, rom ne kullanıyorsunuz?
    http://blog.grossoshop.net/leeco-x720-grossoshop-rom-italiano-ota/

Cihaz ilk çıktığında bu rom kullanıyordu.

Güncel türkçe en stabil bulduğunuz rom paylasabilirmisiniz?

Edit : Şu anda üzerinde paranoid rom var. O şekilde geldi aldığım arkadaştan.

Rom konusu konuşulmuş ama hangisi daha iyi karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 22 Ağustos 2017; 17:58:9 >
  • ancora kullanıcısına yanıt
    maalasef Türkçe rom konusunda biraz sıkıntılıyız,stok romlarda TR desteklemedigi için stok rom tabanlı hiç bir custom romu Türkçe kullanma şansı yok
    ancak eger flyme,miui yada aosp tabanlı custom rom kullanırsanız hepsinde olmasada çogunda Tr destegi var,grosshopu ilk aldıgım günde bırakmıştım çünkü hem güncel degil hemde geliştiricisi artık destek vermiyor
  • En stabili resurrection remix hocam sadece kamera uygulamasini degistirip kullanabilirsiniz kamera konusunda da google hdr+ kamerasi guzel

• paranoid rom kullanan varmı arkadaşlar başta camera sorunlu deniyordu 2 defa güncelleme geldi
  • X722 elite modelini yurtdışı bi tanıdığa sipariş verdim. Sanırım bu konudaki rom lar uymaz, çünki işlemci Sd820, root işini nasıl yaparız bilmem.

• özelden yazan arkadaşları yazdıklarını okuyabiliyorum ancak cevap yazamıyorum teli onaylatın diye bir mesaj veriyor (açıksası bunuda şimdi istemiyorum tamam gizlimiz saklımız ok ama telefondan daha garantili IP numaramız varken neden telefon numarası isteniyor anlayamadım)

hocam siz aklınıza takılan herşeyi yazın ben elimden geldigi ve bildigim kadarıyla cevaplamaya çalışırım
  • .Evet var.

Ben de rehberimdeki numaralar arayinca calmiyor. Yabancı bi numara arayinca çalıyor. Wi-fi bağlantı sorunu da vardı çözüldü. Suna da bi el atın bu da çözülsü n. Grossohop rom var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themisci -- 26 Ağustos 2017; 23:43:27 >
  • Arkadaşlar size şöyle bir tavsiyem var;
    Eğer stock rom kullanmak istiyorsanız %90 civarında Tr dil mevcut stock rom çince gereksiz uygıulamalar kaldırılmış... Aşağıdaki romu kullanabilirsiniz çeviren arkadaş konunun sahiibi Türk bir arkadaş

http://forum.one-teams.com/Konu-6-0-1-Fastboot-EUI-v5-9-GS-23s-Rom-For-LeEco-Le-Pro-3-x720-x727

Patch rom olan miui romda kurabilirsiniz hatasız diye biliyorum;
    http://forum.one-teams.com/Konu-6-0-1-Patchrom-MiuiOS-v8-8-8-18-For-LeEco-Le-Pro-3-x720-x727

Miui romda kamera custom romlara göre daha iyi geldi bana denemenizi tavsiye ederim...

Cihazınızda brick olmuşsa açılmıyorsa falan buradaki fabrika romunu kurup cihazınızı canlındırabilirsiniz..
    http://forum.one-teams.com/Konu-QFIL-UNBRICK-LeEco-Le-Pro-3-Fabrika-Romu-x720

Buradan da eğer stock rom için bütün Le modelleri için Tr dil projesine göz atabilir ve linkte bulunan github sitesinde Tr dil kullanımı için yardımda bulunabilirsiniz...

http://forum.one-teams.com/Konu-Eco-User-Interface-Turkce-Dil-Ceviri-Projesi

Cihazı alıp kullanan ve kaynak arayan arkadaşlar için bir derleme yapma gereği hissettim ...
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: themisci

.Evet var.

Ben de rehberimdeki numaralar arayinca calmiyor. Yabancı bi numara arayinca çalıyor. Wi-fi bağlantı sorunu da vardı çözüldü. Suna da bi el atın bu da çözülsü n. Grossohop rom var.

Dostum biraz geç oldu ama.

Telefonu arkadaşım kullanıyor,rehberde zil sesi sorunu yaşadığın kişiye gelip ayarlarından o kişinin zil sesini değiştirince düzeliyormuş.

Biraz uğraştırır ama bu şekilde çözmüş problemi.

• Birşey söyleyebilir miyim ana konu ise bu eğer konuyu biri sahiplenebilir teknik özellikler,videolar,resimler,bilgiler,stok,custom rom,imei change tarzı bilgilerle konu zenginleşebilir ..
    Şuanda bizim attığımız herşey bir sonraki sayfada unutulacak yok mu bir babayiğit forum yöneticisiyle iletişime geçecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Birşey söyleyebilir miyim ana konu ise bu eğer konuyu biri sahiplenebilir teknik özellikler,videolar,resimler,bilgiler,stok,custom rom,imei change tarzı bilgilerle konu zenginleşebilir ..
    Şuanda bizim attığımız herşey bir sonraki sayfada unutulacak yok mu bir babayiğit forum yöneticisiyle iletişime geçecek...

Ah keşke bi usta çıksa halletse bu işi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.