Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 TWRP-STOCK/CUSTOM Rom- IMEI Repair-Unbrıck (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
10.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candzh

Bilgisayarda driverler yüklü olduğu halde pc telefonu görmüyor. Aygıt yöneticisi bilinmeyen aygıt diyor. Ne eksik anlamadım. Daha önce başına gelen oldumu?

Cihaz kapalıyken mi açıkken mi görmüyor başka bir girişi varsa bilgisayarın oradan dene birde pc'ye takılınca telefonunun ekranına şarj et medya aygıtı olarak bağla gibi seçenekler çıkmıyor mu ?
  • Cihaz açıkken yada Recoveryde de görmüyor. Mtp yi seçiyorum ama bilinmeyen aygıt durumunda. Adb görüyor ama.

Düzeltme: USB hata ayıklamayı kapatınca gördü. Cevaplar için teşekkürler.

Telefona panadroid pa_zl1-7.3.1-RELEASE-20171030-signed yükleyeceğim. Tavsiyeleriniz üzerine. Gaps nano 7.1 ve
    Gcam yüklicem birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candzh -- 28 Ocak 2018; 14:3:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candzh

Cihaz açıkken yada Recoveryde de görmüyor. Mtp yi seçiyorum ama bilinmeyen aygıt durumunda. Adb görüyor ama.

Düzeltme: USB hata ayıklamayı kapatınca gördü. Cevaplar için teşekkürler.

Telefona panadroid pa_zl1-7.3.1-RELEASE-20171030-signed yükleyeceğim. Tavsiyeleriniz üzerine. Gaps nano 7.1 ve
    Gcam yüklicem birde.

Hayır benim tavsiyem o değil .
    drive.google.com
    Google Drive -- Sayfa Bulunamadı
    https://drive.google.com/file/d/1e8D2TSTDEiPB8uN-k4u9N5mwulndnr2m/edit

bunu indir.!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 28 Ocak 2018; 15:53:42 >

• @lazye hocam bende x720 20s stock ROM kurulu, Android oreo ROM çıkmış, şimdi bu çıkan romlar stabilmidir ? İkinci olarak da benim sürüm 6.0.1 rom ben bunu direk 8.1 romu üstüne kurarsam sıkıntı çıkarmı acaba ?

Not: hocam sizin önerdiğiniz bir rom varmı ? Stabil ve kullanışlı olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagvild -- 3 Şubat 2018; 19:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagvild

@lazye hocam bende x720 20s stock ROM kurulu, Android oreo ROM çıkmış, şimdi bu çıkan romlar stabilmidir ? İkinci olarak da benim sürüm 6.0.1 rom ben bunu direk 8.1 romu üstüne kurarsam sıkıntı çıkarmı acaba ?

Not: hocam sizin önerdiğiniz bir rom varmı ? Stabil ve kullanışlı olan ?

8.1 Romlar stabil değil beta veya test aşamasında o sebeple bekleyin derim ...

7.1 romlara geçiş yapın ama tavsiyem eğer memnunsanız 6.0.1'de kalın henüz o kadar da stabil değil hiçbir custom rom benim kanaatimce...
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Aslında memnunum hocam ama rom kişiselleştirme yok kalas gibi duruyor ;) o yüzden geçmek istiyorum tabii siz hemen hemen bütün romlari denemişsiniz sizin dediğinizi yapayım.. ama ben tema değiştirmek istiyorum ama bulamadım yada güzel bir launcher, önerdiginiz varmı bunlardan ? Hayırlı akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hagvild

Aslında memnunum hocam ama rom kişiselleştirme yok kalas gibi duruyor ;) o yüzden geçmek istiyorum tabii siz hemen hemen bütün romlari denemişsiniz sizin dediğinizi yapayım.. ama ben tema değiştirmek istiyorum ama bulamadım yada güzel bir launcher, önerdiginiz varmı bunlardan ? Hayırlı akşamlar

Tema motoru var diye biliyorum theme store bazı eui romlarda yok galiba...
    Custom romlar için ise; subsratum var ... Baya kişiselleştirilebiliyor.
  • Twrp güncellendi.
  • Bootloaderi açık x722 cihazım Twrp den cihaz hafızasına giremiyor 0mb gösteriyor,ayrıca wipe yaparken hata veriyor , bi önrtiniz var mı?
    Fastboot üzerinden 20s yüklemeye çalıştım twrp ye geçip hata verdi,orijinal recoveri yükleyip denedim bu sefer üzerindeki custom romu fabrika ayarlarında açtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahkan -- 9 Mayıs 2018; 9:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

Bootloaderi açık x722 cihazım Twrp den cihaz hafızasına giremiyor 0mb gösteriyor,ayrıca wipe yaparken hata veriyor , bi önrtiniz var mı?
    Fastboot üzerinden 20s yüklemeye çalıştım twrp ye geçip hata verdi,orijinal recoveri yükleyip denedim bu sefer üzerindeki custom romu fabrika ayarlarında açtı.
    bende de rom yükleme aşamalarında böyle bir sorunla karşılaştım. twrp dahili hafızayı okuyamadı. telefonu yeniden başlatıp, twrp sitesi veya Google Play üzerinden twrp apk'sini güncelledigimde sorun düzeldi. nasıl bir alakası var bilemiyorum. belki de yoktur. ama telefon açılışında twrp versiyonunuzu guncelleyin uyarısı çıkıyordu, güncelleme ile aynı hatayı tekrar vermedi

• aicp_zl1_o-13.1-WEEKLY-20180510.zip

RR-N-v5.8.5-20171022-zl1-Final.zip

Bu 2 romdan hangisini önerirsiniz.En stabil olan hangisi?

• Aosip öneririm. İkisi arasında büyük farklar yok ama illa birini dersen aicp dene.

• konu baya bi detaylandırılmış çok kolay olmuş elinize sağlık.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim daha anlatılacak pek bişey kalmadı zaten olabildiğince basit bir anlatım yaptım

• + TWRP Recovery anlatımı güncelendi ve birkaç link eklendi.
    - EFS yedeği anlatımı yapıldı.
    + Morelocale 2 ile nasıl Türkçe dil eklenir anlatımı yapıldı.
    - Eui bildirim sorunu nasıl çözülür anlatımı yapıldı.
  • Arkadaşlar Le Pro 3 x727 kullanan var mı acaba telefonum bozuldu şebeke gelmiyor internette o kadar araştırdım bulamadım x727 qcn dosyası lazım kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  • herkese selam.Bende x722 var ve Genesys Rom yükledim.Her sey sorunsuz calisiyor.Batarya stock rom daki gibi oldukca iyi.
  • LeEco (LeTV) Pro 3 X720 TWRP-STOCK/CUSTOM Rom- IMEI Repair-Unbrıck
  • iyi akşamlar telefonum brick oldu (pro 3x720) videolu anlatımınızdaki gibi ilgili dosyaları indirip söylediklerinizi yapıyorum ama resimdeki hata ile karşılaşıyorum fabrika romunu söylediğiniz gibi bir cok yere kaydetip denedim ama olmadı yardımınızı bekliyorum
  • egelimegelim E kullanıcısına yanıt
    Masaüstüne atıp dene sorun çözülecek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.