Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 TWRP-STOCK/CUSTOM Rom- IMEI Repair-Unbrıck (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
10.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Masaüstüne attım c ve d ye attım ismini değiştirdim ne yaptıysam hep aynı hatayı verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başka yapacak bişey yok sebebi karakterler düzgün yapamadığın birşeyler var demek ki ama şunu söyleyeyim %99 isim ve dosyanın nerde olduğundan kaynaklanıyor belki Emrah hocam yardımcı olabilir

• lazye kullanıcısına yanıt
    Başka bilgisayanda tekrar yaptım bu sefer oldu fakat bu seferde %1 de takılı kalıyor söylediğiniz gibi bu şekilde bir saat.bekleyip tlf nu bilgisayardan çektim güç.tuşunu uzun süre basıyorum ama tlf açılmıyor sizce sebebi nedir

• Unbrick yöntemlerinden 2 ve3. Linkleri ölü yedek alan varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: attila24

Unbrick yöntemlerinden 2 ve3. Linkleri ölü yedek alan varmı acaba
    3.Yöntem linkleri sağlam kontrol ettim.Ayrıca Unbrick 1. yöntemi deneyip sonuç almadıysan hocam 3. yöntemden pek bişey bekleme yinede denemek istiyorum diyorsan 3. yöntem linkleri sağlam.

Mega linki ölü değil. Linkin üzerine sağ tıkla "Pencereyi Yeni Sekme'de Aç" tıkla linkin sağlam olduğunu göreceksin.

Sadece Unbrick 2.Yöntem linki kırılmış oda zaten çin kaynaklarında tamamen kendim bulmuştum.Çin serverlarından belli bir sebepten ötürü kaldırılmış.Şuanda cihaza ve yedek dosyalara sahip değilim. 2.Yöntem için maalesef yardımcı olamayacağım.
    İyi günler dilerim.
  • Sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: egelimegelim

Başka bilgisayanda tekrar yaptım bu sefer oldu fakat bu seferde %1 de takılı kalıyor söylediğiniz gibi bu şekilde bir saat.bekleyip tlf nu bilgisayardan çektim güç.tuşunu uzun süre basıyorum ama tlf açılmıyor sizce sebebi nedir
    bu sorunun aynısı bende de var. pie kurmaya çalışırken recovery reboot yaptıktan sonra telefondan hiç bir ses alamadım. qfil dosyalarını vs denedim %1 de kalıyor 1 saat bekliyorum sonra çekiyorum ama yine de ses seda yok ne yazık ki. neyi eksik yapıyorum acaba.. telefonda sadece kırmızı led ışığı yanıyor, başka hiçbir hayat belirtisi yok ne yazık ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cei

bu sorunun aynısı bende de var. pie kurmaya çalışırken recovery reboot yaptıktan sonra telefondan hiç bir ses alamadım. qfil dosyalarını vs denedim %1 de kalıyor 1 saat bekliyorum sonra çekiyorum ama yine de ses seda yok ne yazık ki. neyi eksik yapıyorum acaba.. telefonda sadece kırmızı led ışığı yanıyor, başka hiçbir hayat belirtisi yok ne yazık ki..

Alıntıları Göster
    Üzgünüm qfil işe yaramdıysa yapacak çok bişey yok.
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• iyi akşamlar arkadaşlar. bu akşam whatsappta görüntülü görüşme yaparken letv pro 3 x720 cihazım bir anda kapandı. kapandığında şarj %10 du. açmaya çalıştım ama açılmadı. tuş kombinasyonlarını (ses açma,kısma+güç tuşu) denedim ama açılmadı. şarj cihazını takıyorum bildirim ışığıda yanmıyor. ne yapabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AneshesiaTR

iyi akşamlar arkadaşlar. bu akşam whatsappta görüntülü görüşme yaparken letv pro 3 x720 cihazım bir anda kapandı. kapandığında şarj %10 du. açmaya çalıştım ama açılmadı. tuş kombinasyonlarını (ses açma,kısma+güç tuşu) denedim ama açılmadı. şarj cihazını takıyorum bildirim ışığıda yanmıyor. ne yapabilirim acaba?
    bende de aynı sıkıntı oldu , bir çözümünü bulabildiniz mi?
  • satan varsa mesaj atsın lütfen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.