Şimdi Ara

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Düşük beklentiyle gidersek, universitenin o kadar kotu oldugunu dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adjor A kullanıcısına yanıt
    Hocam okula ön yargıyla yaklaşmazsak pekte sıkıntı çıkaracağını düsünmüyorum ben

• Yakın Doğu'yu falan yazsaydım keşke.. Bilmiyorum artık bakacağız :/

• quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Hocam yarı bursluyum bende ama Beslenme ve Diyetetik bölümü için 15-16 milyar yurt dahil uygun gibi çünkü istanbulda elle tutulur üniversiteler 30 bin tam ücretlileri ki bunda yemek ve yurdu yok ki İstanbulda %50 burslu alabilecek bir puana sahip değildim ne yazık ki tam ücretlileri alabiliyordum.Ben ucuzluğundan burayı tercih ettim başka bir sebebi yok yani.

Bende yarı bırslu psikoloji okucam hocam fiyat uygun demişsiniz adamlar elektirik su depozito parası istiyor ayrı eten 8000 tl yurda para ver hemde bir sürü şey iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Adjor

Yakın Doğu'yu falan yazsaydım keşke.. Bilmiyorum artık bakacağız :/

Keşke hocam bende öyle diyorum 3. Tercihimde Dağu akdeniz vardı keşke onu 2. Sıraya yazsaymışım

• Nasıl Yakın Doğu olsun diyorsunuz ya Euro çıkmış 3,1'e 4400€ 4 kişilik yurt yemek fiyatı kendi bölümümden konusursak Beslenme ve Diyetetik %50'si 3600€ toplam hepsi 22 milyardan fazla oluyor ben ise 3 kişilik yurda aynı şartlarda 14 milyara geliyor Lefke ki tercih etme sebebim ucuzluğu bunları da göz önüne almak lazım

• Adjor A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şahsen iyi bir puanla girdim buraya Kıbrıs'ta ki her okulu da alabiliyordum. Biraz araştırdıysanız Yakın Doğunun etnik yapısı içinde olan kavgaları bilmeyen yoktur. Youtube'a sadece YDÜ yazınca bile tanıtımından önce kavgaları gürültüleri görürsünüz. Yakın zamanda Demet Akalın'ın konserinde hepsine şişe atıldı böyle bi yapısı olan yerde ben okumak istemedim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Nasıl Yakın Doğu olsun diyorsunuz ya Euro çıkmış 3,1'e 4400€ 4 kişilik yurt yemek fiyatı kendi bölümümden konusursak Beslenme ve Diyetetik %50'si 3600€ toplam hepsi 22 milyardan fazla oluyor ben ise 3 kişilik yurda aynı şartlarda 14 milyara geliyor Lefke ki tercih etme sebebim ucuzluğu bunları da göz önüne almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snotty01 -- 31 Temmuz 2015; 20:34:56 >
  • Bende bu okulda bu sene başlıcam bence herkes birbirine tlf numarasini yazsin haberleşelim veya grup kuralım bayaa bilgim var

• benimde burası çıkacak gibi gidenler nasıl olduğu hakkında bilgi yazabilir mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.