Şimdi Ara

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lefke avrupa üniversitesi inşaat mühendisliği geldi. Vardır herhalde lefkeye başka gelen

• ben fizyoterapi ve rehabilitasyon başlıyorum hayırlı olsun hepimize.
  • İnşallah kardeşim. Kıbrıs korkutuyor ama göreceğiz bakalım
  • fizyoterapistlik ve rehabilitasyon
  • Beslenme ve Diyetetik hocam Lefke için de baya kalabalıkmısız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up beyler bi toplanıp konuşmak lazım şu okul işini

• demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Hocam duyduğum şeyler soğuttu beni ya. Beklenti düşük gidelim bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler yurt işini ne yaptınız hangi yurdu şeçtiniz
  • otostopcu97 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde hocam benimde okuldan soğudum ama beklentiyi yüksek tutmadım zaten okulun sayfasından geçiçi numara falan veriliyo baktın mı onlara iki yurt falan var
  • Hocam benim bir arkadaşım okuyordu 1. senesini tamamladı beslenme ve diyatetik bölümünde kız. Bana köy gibi dedi. Arkadaşın olmazsa ölüm gibi geçer dedi. KYK yurdunu seçicem bu arada, ailemi zor duruma sokmak istemiyorum
    Hocam bende Kyk istiyorum da yokmuş olmuyormuş başvurular çok fazlaymış gibi şeyler söylemişti bana tercih danışmanı Lefkeden.Aslında bunları biliyodum ama işte Diyetisyenlik için 4-5 artık nasıl olursa dayanıcaz.Zamanın geçmesinde de sağlam bir laptop alıp oyuna kasmak istiyorum başka zaman geçeceğini düsünmüyorum bende
    Aman hocam durum o kadarda kötü değil ya. Sosyalleşmek lazım, eğlenmek lazım. Bilgisayarla 5 sene geçer mi. Kyk gelmezse napacağımı bilmiyorum vallahi. Maşallah fiyatlar uçmuş. Türkiyede okurdum o kadar para verebilecek olsam.
    Yok hocam kendim sosyal biriyim zaten ortam olmazsa oluşmazsa yapacağım şey o bi tek.Bide Trabzondan geliyorum ben Kyk yurdunun gelmeyeceğine emin olabilirsin hocam ben sorduğumda sadece şansını denersin demişti danışman.3 kişilik yurt yemek içinde 7800 demişlerdi başta simdi,bir yurt daha çıkarmışlar 2 kişilik Denizkonağı diye 700 lira daha fazla ve ben beğenmedim.Siz kayıta gidecekmisiniz yoksa
    Hocam eğer kyk gelmezse çok şükür ailemin gönderecek gücü var ama ben gitmek istemem. Okul ve yurt 16 bin. Bunun kitabı masrafı gezmesi. Her sene bir araba parası dandik bir üniversite için bayılamam. Olmadı seneye denerim. Yediremem kendime. Yarı bursluyum birde siz tam burslumusunuz?
    Hocam yarı bursluyum bende ama Beslenme ve Diyetetik bölümü için 15-16 milyar yurt dahil uygun gibi çünkü istanbulda elle tutulur üniversiteler 30 bin tam ücretlileri ki bunda yemek ve yurdu yok ki İstanbulda %50 burslu alabilecek bir puana sahip değildim ne yazık ki tam ücretlileri alabiliyordum.Ben ucuzluğundan burayı tercih ettim başka bir sebebi yok yani.
    Hayırlısı olsun hocam hakkınızda. Her sene 25 bin giderim olacak bundan gayet eminim. Ailem kızacak ama kyk gelmezse gitmem bu kadar netim.
    Hocam bence iyi düsünün seneye mühendisliklere de baraj gelecek,bizimde durumumuz allaha şükür,Öğretmen çocuğuyum ama 3-5 milyar için hayati kararlar almaya değmez.İyi düsünün hocam en iyisini yinede siz bilirsiniz
    hocam okula 7 bin tamam öp başına koy. Ama yurt ve yemek 10.000 bin ne yahu? Üniversitede sürekli para lazım olacak. olay 3-5 değil 15 20 bin hocam. Aldığım diplomada diploma olsa. Hocam eve çıkalım mı :D
    Hocam kafayı yiycem nerdeyse uçak bileti,yurdu,dönüşü şeçenekleri falan başım ağırdı iki saattir araştırıyorum bi doğru bilgiye erişemedim pmden numaranı at istersen whatsapptan görüşelim
  • Hukuk geldi bana da, kıbrıs hiç beklemiyordum. İlk sene gideceğim ama çok pahalıya gelirse, ortamı da berbatsa durmak istemiyorum. Hukukta sadece sınavdan sınava gitsem olur mu?
    İnternette de bu üniversiteyle ilgili pek bir şey bulamadım, zaten bir tane olumlu yorum yok. Üniversite için de berbat demişler anlayamadım nedenini. Fotoğraflarından fiziki olarak gayet hoş görünüyor. Giden, gören var mıdır?
    Hukukta eğitim iyi midir?
    Yatay geçiş olur umarım seneye Türkiye'ye, zaten az bir farkla kaçırdım devlet hukuklarını :/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.