Şimdi Ara

Left 4 Dead 1.0.2.2 Update Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim şöyle bir problemim var. Left 4 Dead'i bugüne kadar güzel güzel online olarak oynuyodum. Fakat 1.0.2.2 patch denen zımbırtı çıkınca bütün serverların versiyonu değişti, benimde giriceğim hiç bir server kalmadı. Yabancı bir foruma üyeyim oraya başlık açtım biri bir link verdi yükledim ama oyun error veriyor. "No permission to run left4dead" diye. Oyunum non-steam. Daha önce de bir patch yüklemiştim bu çıkmıştı. Standalone patch yükleyince geçti fakat şuan yüklü standalone patch. Neden çalışmıyor anlamadım. Zaten yabancı forumda insan doğru düzgün yardım isteyemiyorki. Oyunum non-steam demiştim hay eli kırılsaydıda yazmasaydım. Yok efendim korsanlara yardım edemezlermişte bilmem ne. Bu son yardım istediğim başlıkta orj. oyun aldım dedim ama yok yardım eden yinede. Anca milleti eleştirsinler. Benimde burası aklıma geldi bir sorayım dedim. Umarım yasak değildir. Yardım eden olursa çok sevinirim.

:)

• Orjinal oyun aldım deyip yukardaki problemi yazarsan herkes başka tarafıyla güler.
    Malesef bende orjinal olduğu için non-steam bilgim yok destek veremiycem.
    Dün arkadaşım için aldım 14.5TL ye bence hiç uğraşma 1kasım'a kadar bu fiyattan satılıyor steamde.
    *Bir daha update fln uğraşmazsın updateler otomatik yükleniyor.
    *Server bulma derdin olmaz
    *Yeni edineceğin arkadaşlarla oyunun zevkini katlayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Platinum Hide IP 3.4.3.2
    11 yıl önce açıldı
    2.4.0 Yaması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.