Şimdi Ara

Left 4 Dead 2 Oyun Hata Vermeden Kapanıyor Aniden [YARDIM LÜTFEN]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün arkadaşım steamden l4d2 hediye etti iyi güzel yükledim beraber oynadık hem senaryo modu hem de kapışma hiç bir sıkıntı yoktu. Bugün arkadaşlarla kapışma girelim dedik bi servera girdik. İnsanız abi bi sıkıntı yok oynuyorum zombiye geçiyoruz atıyorum hunterım zıplıyorum vuruyorum falan daha sonra birden oyun kapanıyor ne bir hata veriyor ne de kickleniyorum. Durduk yere birden beni oyundan atıyor. İnsan oynarken yaşamadım bu durumu ama zombide ne oluyosa abi birden oyundan atılıyorum. Atıyorum smokerım bilgi veriyor sol clicke basıyorum oyundan atıyor. Başka bi oyunda dil atıyorum oyundan atıyor. Direk exe kapanıyor lobiye dönme durumu falan yok yani. Sıkıntı nedir arkadaşlar anlayamadım ne olduğunu yardım edin. Bu arada uyumluluğu windows 8 yaptım yine aynı, windows service pack 3 yapıyorum bi yerden okudum bu seferde YOu have -insecure launch option Vac bilmem ne bilmem ne diye hata veriyor. Acil yadım lütfen.

EDİT: İnsanda da attı. Windows defender'ı kapattım acaba anti virüsten mi diye yok yine aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JstLoseIt -- 14 Ağustos 2015; 13:37:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.