Şimdi Ara

Left 4 dead 2'yi telefon interneti ile oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 kaç haftalığına yazlığa geldim , burda internet yok. Telefonda internet paketim var.
    Acaba bir senaryo oyunu tahmini kaç mb harcıyor. Burda arada bir oynamak istiyorum can sıkıntısını gidermek adına.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon İnterneti ile Left 4 Dead 2 Oynama Kılavuzu

Valve'in popüler zombi nişancı oyunu Left 4 Dead 2, yüksek hız ve düşük gecikme süresi gerektiren bir oyundur. Telefon interneti, dalgalanmalara ve kesilmelere eğilimli olduğu için oyun için en ideal bağlantı yöntemi değildir. Ancak, aşağıdaki ipuçlarını uygulayarak Left 4 Dead 2'yi telefon interneti ile oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Left 4 Dead 2'nin Boyutu

Left 4 Dead 2'yi telefonuna indirmeden önce cihazında yeterli alan olduğundan emin ol. Oyunun dosya boyutu yaklaşık 17 GB'tır.

En İyi Bağlantıyı Sağlama

Telefon interneti ile oyun oynarken en iyi bağlantıyı sağlamak için şunları yapman önerilir:

• Mümkünse 4G veya LTE bağlantısı kullan.
    • Cihazını bir Wi-Fi güçlendiriciye bağla.
    • Routernu en iyi sinyal gücüne sahip yere yerleştir.
    • Diğer cihazları ağdan çıkar veya kullanımını en aza indir.

Oyun Ayarlarını Optimize Etme

Left 4 Dead 2'nin oyun ayarlarını telefon interneti için optimize et:

• Video kalitesini düşür.
    • Çözünürlüğü azalt.
    • Özellik efektlerini kapat.
    • Arkadaşlarınla oynamak yerine halka açık sunuculara katıl (ev sahibinin internet bağlantısı oyunun gecikme süresini etkiler).

İnternet Bağlantını Test Et

Oynamadan önce internet bağlantını test et. İnternet hız testi uygulamaları kullanarak ping, indirme hızı ve yükleme hızını kontrol et. Ping'in 100 ms'nin altında, indirme hızının 10 Mbps'nin üzerinde ve yükleme hızının 5 Mbps'nin üzerinde olması önerilir.

Sabırlı Ol

Telefon interneti ile oyun oynarken gecikme ve kesintiler yaşayabileceğini unutma. Bu nedenle sabırlı ol ve oyunun keyfini çıkarmaya çalış.

Yukarıdaki ipuçlarını uygulayarak Left 4 Dead 2'yi telefon interneti ile oynamanın mümkün olduğunu görebilirsin. Ancak, en iyi oyun deneyimi için sabit bir internet bağlantısı kullanman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.