Şimdi Ara

Left 4 Dead Hamachi Ağları Burada

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
38.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Left 4 dead Hamachi ağlarını buraya eklerseniz sevinirim :

Benim bildiğim ve üyesi olduğum bazı ağlar :

LEFT 4 DEAD TRK
    1234
    ---------------------------
    left4deadtr
    1234
    LEFT 4 DEAD1
    123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuestra -- 3 Aralık 2008; 18:50:09 >

• saol paşam
  • hangi sürümü kullanıyorsunuz acaba bunu oynamak için
  • arkadaşlar evde arkadaşlarla left 4 dead oynamak istiyoruz. oyuna girince konsolu açıp hamachi ip'sini giriyoruz, ayarları yapıyoruz ancak diğer kişiler kurulan oyuna bağlanamıyor.

cannot send to client info with NULL XUID diye bir yazı alıyoruz oyun konsolundan.

yardımcı olursanız çok seviniriz. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metabor

arkadaşlar evde arkadaşlarla left 4 dead oynamak istiyoruz. oyuna girince konsolu açıp hamachi ip'sini giriyoruz, ayarları yapıyoruz ancak diğer kişiler kurulan oyuna bağlanamıyor.

cannot send to client info with NULL XUID diye bir yazı alıyoruz oyun konsolundan.

yardımcı olursanız çok seviniriz. teşekkürler.

normal olarak oyun oluştur sen onlarda consoldan senin hamachi ip ne bağlansın
  • L4D_DH01 pass: 123dh

daha fazla ağ eklemek isteyenler,
    L4D_DH02
    L4D_DH03 ..... gibi sıra ile oluştursunlar ağlarını.
    passwordlar ortak olsun
  • LEFT 4 DEAD TRK
    1234
    left4deadtr
    1234
    arkadaslar bu hamachiler full dior bende türklerle left 4 dead oynamak istiorum yabancılardan bıktım nolur yardım edin benide alın =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler aynı agı kullanan iki kişiden biri host oluyo diyeri onun hamaci ip ile oyun giriyoz ya benim sorunum su ikimizde aynı takımda olmak istiyoruz ama olmuyo birimiz zombi diyerimiz normal oluyo bunu nasıl ayarlarız acil cvp yazarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: F1F1

beyler aynı agı kullanan iki kişiden biri host oluyo diyeri onun hamaci ip ile oyun giriyoz ya benim sorunum su ikimizde aynı takımda olmak istiyoruz ama olmuyo birimiz zombi diyerimiz normal oluyo bunu nasıl ayarlarız acil cvp yazarmısınız

Bizde farklı takımda olmak istiyoruz ama hep survivor oluyoruz ikimizde
  • bütün ağlar dolu bende L4D_DH02 açtım bitane. şifresi 123dh. gelinde 1-2 el l4d atalım
  • L4D_DH02 şifreyanlış
    quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

bütün ağlar dolu bende L4D_DH02 açtım bitane. şifresi 123dh. gelinde 1-2 el l4d atalım
  • ercivan, ağda şuanda ben dahil 10 kişi oldu. yani şifre yanlış değil.

herkes online olsada oynasak server kurma işini, kodları falan fena kaptım güzel bitane açıcam bu akşam..
  • Ağ Adı : LEft4Dead
    Şifre : 123

Ağ Adı : L4D_DH03
    Şifre : 123dh

Herkez gelsin lütfen
  • yeterli adam olsa versus çok zevkli oluyor
  • L4D_DH04
    123dh

Diğer ağlar doluydu yeni ağ kurduk 3-4 kişi sık sık oynuyoruz şu sıralar. bekleriz.
  • girdim yukarıdaki ağa bakalım şimdilik 1 kişi çevrim içi. Zamanlarımız denk gelirse oynarız.
  • ya lütfen bu günün hamachi agını verebilirmisiniz
  • cevaplayan yokmu ?????
  • gecenin bu saatinde bile tamamı dolu .. ortak bir karar alıp ağları öyle kumamız çok mantıklı olur .. tabi ilgilenmek isterseniz .. beni almak isterseniz bende varım .. erman178@hot.. bunu da eklemeyi unutmayın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladomi -- 5 Şubat 2009; 4:14:05 >
  • ID = Left 4 Dead Mekanı
    Pass = 123
    Bekleriz Arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.