Şimdi Ara

Legacy NC741W IP Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde bakıcı izlemek amaçlı olduğum IP Kamerama ait izlenimlerimi diğer üyelerle de paylaşmak istedim.
    Sipariş aşamasında markayı fazla tanımadığım için kafamda soru işaretleri vardı.
    İlk satın aldığım tarihten bugüne geçen yaklaşık altı ay sonunda ürün kafamdaki bütün tereddütleri giderdi.
    İşte İzlenimlerim:

Ürün Resmi:

Legacy NC741W IP Kamera

Ürün Detayları:

1/4" CMOS sensor
    0.2 Lux
    3.2mm, F2.0 mercek
    Maks. 640 x 480 Video çözünürlüğü
    Maks. 30 FPS saniyede kare gösterme
    Sağa-sola dönme özelliği
    Alarm girişi / Röle çıkışı
    Ethernet ve Wifi 802.11 b/g
    Dahili mikrofon
    Micro SD Kart yuvası üzerine video kaydetme

Kurulum Kolaylığı:
    Ürünü HB, Vatan .. benzeri sitelerden temin edip her türlü kurulumu yapmak oldukça basit.
    Özetle bu iş için daha fazla para ödeyerek dışarıdan bir şirketten destek almaya gerek yok.
    Zaten kutudan çıkan açıklamalar kurulumu yapmak için oldukça yeterli

Görüntü ve Ses Kalitesi:

Tabiki 1080p değil ama amaç işten dışarıdan evde olup biteni görmek olduğuna göre bence yeterince tatminkar
    Salonda tavana yakın bir yere takılı olmasına karşın en uç köşedeki sesleri bile alabiliyor. Kayıt esnasında da ses yeterli.
    Micro SD üzerine kayıt yapılabiliyor ya da NAS cihazı ya da sistemde açık bir bilgisayar üzerine kayıt yapabilirsiniz.

İnternetten Bağlanabilirlik:

üreticinin websitesine girip kamera id'sini ve şifreyi yazmanız yeterli.
    Port yönlendirme, statik ip... vs. detaylarla hiç bir şekilde uğraşmanıza gerek yok.
    Genel olarak firewall'a takılmayacağını düşünüyorum. Çalışma prensibi teamviewer'ınkine benziyor.
    Not: Kendi şirketimde, halka açık alanlarda ve diğer aile bireylerinin evinden bağlantı sorunsuzca yapılıyor.
    İstisnai olarak eşimin şifresindeki güvenlik duvarını geçemiyoruz. Teknik Destek'le de görüştük ama sonuç olumsuz.

Cep Telefonundan Bağlanma:

Symbian S60 3rd ve android üzerinden sorunsuzca izlendiğini test ettim.
    İphone programını hiç denemedim.
    Blackberry için malesef uygulama yok, hiçbir şekilde izleyemiyorsunuz.

Yazılım:

Gelen yazılım 16 farklı kamerayı aynı anda izlemenize olanak sağlıyor ve çalışma mantığı basit ve yeterli.
    Sadece SD Card ya da NAS üzerinden kayıtları izlerken CamPlay adındaki programı kullanmanız gerekiyor ki en zevksiz kısmı bu.

SONUÇ:

Kişisel ev kullanımı için ideal bir ürün. Benim piyasada bulabildiğim, SD karta kayıt yapabilen en uygun fiyatlı cihaz bu oldu.
    Başka cihazlarda var ama onlar SD karta sadece mjpeg olarak kayıt yapabiliyorlar.
    Özetle bakıcı izlemek için ip kamera arayanlara tavsiye ederim.

Diğer Kaynaklar:
    Chip websitesinde yer alan inceleme
    http://www.chip.com.tr/urun/legacy-ip-kamera-nc741w_2752.html

Chip websitesinde yer video inceleme
    http://www.chip.com.tr/video/legacy-ip-kamera-nc741w_1375.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdba -- 10 Nisan 2011; 1:02:28 >

• Başkaları böyle faydalı bir paylaşımı cevaplamaya değer görmemiş olabilirler.

Ben kendi adıma çok yararlı bulduğumu belirterek emeğiniz için çok teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.