|
Bildirim
|
Lap timer için kısa bir video:
Aracın anlık yediği G gücünü göstermesi falan güzel ama trafikte pek bir işe yaramaz. sadece şov amaçlı bakılabilir arada (Aslında pistler için tasarlanmış güzel bir uygulama, İstanbul park yada körfez pistine gidip yaptınız turları degerlendirmeye yarayan bir program..) Web radyolar ile ilgili kısa video: Video sonunda webradyoyu actıgım için video otomatikman durdu. Telefon usb ile baglı oldugu için radyo veya muzik dinlerken aynı anda video cekemiyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=AzCLsN0Z_ls |
ConnectedDrive su an icin tercih edecegim bir servis degil.
218i Active Tourer kullanicisiyim. 7500 km'de 2. el aldigim aracta navigasyon, geri gorus kamerasi, Tele Services, Akilli Acil durum cagrisi standart olarak geldi. Bunların olmasindan memnunum; navigasyon isimi goruyor, geri gorus kamerasi harika, Tele Services ile beni arayacaklar ve servise zamaninda gidecegim, bir kaza aninda Akilli acil durum cagrisi altinda, aracta bulunan SIM kart araciligi ile beni arayacaklar, hatirimi soracaklar. (belki de bedava oldugu icin bunlari cok sevdim ) email adresiniz ile hesap yaratin, oturum acin, arac sasi no ile kendinizi tanitin. Artik online BMW musterisiniz. ConnectedDrive alirsam eur356 - 3 senelik.. Alacagim hizmetler: Hava durumu, kullanabilecegim 3-5-8 uygulama, BMW'nin sectigi yerlerden haberler. Ben bu bilgilere zaten akilli telefondan ulasabiliyorum. Hedef kitle belli; Avrupa'da araci ile farkli ulkelere (ozellikle is icin) sik seyahat edenler; akilli telefon internetinden roaming odemeyerek, arac icinden istenen bilgilere ulasilmasini saglamak. Amsterdam'da yasiyorum, 1 senede tatil icin 3-4 farkli zamanda araba ile farkli ulkelere gidiyorum. Roaming odemeden, on hazirlik ile bu bilgilere zaten ulasirim, bu ucreti odemek (su an icin) onceligim degil. Android ya da iOS uygulamasi mevcut, ucret odemeden de indirilir. BMW hesabi ile oturum acip kurcalayabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Gercek Zamanli Trafik Bilgisi: Ve en cok isimi gorecek ozelik. 1 aylik eur10 6 aylik eur40 1 yillik eur70. Harika fiyat. Trafik sikisikliginda beni onceden haberdar edecek. Rota planladigim zaman, trafige gore bana yeni rota sunacak. Super. Almak istiyorum. Ama bir dakika. Oncelikle kullanmayacagim ConnectedDrive'i almam lazim. eur356 odeyerek ilgim disinda bir sey odeyecegim -ki kusura bakmayin. Internet: Super. 1 aylik eur15 6 aylik eur 59 1 senelik eur 99 Gene is icin surekli farkli ulkelerde gezen is adamlari icin. Akilli telefondan internet parasi odemeyerek aractan herseye ulasabiliyorsun. Super. Ama bunun icin de oncelikle ConnectedDrive satin almalisin. Concierge Services: Navigasyon cihazlarinda bulunan POI - Point of Interest, yani Ilgi Cekici Noktalar'a buradan ulasmak. Hatta arac icindeki SIM card araciligi ile, hic bir sekilde roaming odemeden telefon gibi ariyorsun, cagri merkezinden bir kisi sana restaurant, otel veya herhangi bir yerde rezervasyon yapiyor, hatta navigasyonuna rotayi yolluyor ve arac seni yonlendirmeye basliyor. 1 aylik eur 15 6 aylik eur 60 1 senelik eur 100 Is icin gezen insanlara super hizmet. Bunun icin de oncelikle ConnectedDrive satin almalisin. Fiyat yukarida Remote Services - Uzaktan Erisim eur 51. Zaman limiti ne kadar, bilmiyorum. Android ve iOS uygulamasi mevcut, bedava indirip, BMW hesabi ile oturum acabilirsiniz, ve ucret odemeden bilgi sahibi olabilirsiniz. Uzaktan kapilari uygulama araciligi ile kapatip acabiliyorsunuz Uygulama icinde, haritada bir yer bulup, arac navigasyonuna destinasyon ya da rota olarak bilgi yollaaybilyorsunuz Isitma ile ilgili bir sey var. Ben anlamadim, daha sogrusu anlamaya calismadim Tum bu bilgilere Turkce olarakhttp://www.bmw.com.tr/tr/topics/offers-and-services/connecteddrive-for-users/connecteddrive-how-to-use.html linkinden ulasabilirsiniz. Videolar ve nasal aktif edilecegine dair bilgiler mevcut. Bazi araclara standart ConnectedDrive geliyor. Bu durumda sadece ilgili servise ucret odeyerek kullanim yapilir. Ya da daha fazla ucret odeyerek hem Connected Drive, hem trafik hem Remote gibi servisler de standart olarak gelebiliyor. Tabi bunlar eur35.000 ustunde fiyat odediginiz zaman geliyor genelde. Is icin yurtdisina, ya da soforu ile yurtdisina araba ile yolculuk eden ust duzey (Avrupali) yoneticilere/patronlara yonelik olarak guzel servisler tabi. Ozellikle sirket arabalari soz konusu olunca, bu servisleri sirketler de yoneticilere sunabiliyor ve vergiden muaf olup veya daha dusuk ucret odeyebiliyorlar. Simdiye kadar arastirdigim, anladigim, ve tercih ettiklerimi bu sekilde sunmaya calistim. Ileride daha nasil farkli seyler olur, onlari da paylasirim tabii ki. Saygilar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalNot -- 12 Nisan 2016; 9:54:00 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lone_star -- 24 Haziran 2016; 23:29:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lone_star -- 24 Haziran 2016; 11:45:07 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lone_star -- 1 Temmuz 2016; 11:01:53 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |