Şimdi Ara

Connected drive ve remote özellikleri (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
23.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Maalesef nbt yi sonradan taktirdiginiz icin bmw uzerinden satin alamazsiniz, sase no da nbt bmw de kayitli olmadigi icin sizin aracta. Cok bir kaybiniz yok ama son derece kullanissiz. Nbt evo taktirdiysaniz apple carplay veya android screen mirroring olmasi lazim sizde, o sekilde google maps falan kullansaniz daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet dogru soyluyorsunuz car play ve screen mirroring ozelligi mevcut. Fakat androidde screen mirroring yapinca maalesef tam ekran olmuyor, car play de tam ekran calisiyormus sistem. Bunun bir cozumu varsa mukemmel olur, nbt siz arac gercekten cok boşmuş. Resmen arabanin cehresi degisti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdnone M kullanıcısına yanıt
    Kardeşimde F30 var, 40. Yıl dediklerinden (büyük ekranlı) o da daha yeni bu trafik uygulamasını satın aldı, kullanıyor ancak çok memnun değil yapabilirliğinden.

• Değerli Müşterimiz,

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (“BTK”) 2018/DK-YED/27 sayılı kararı uyarınca araçlarda katma değerli hizmet sunumuna imkân sağlayan haberleşme sistemlerinde kullanılan SIM kartların ülkemizde mobil elektronik haberleşme hizmeti sunmak üzere yetkilendirilmiş işletmecilerden temin edilmesi veya söz konusu işletmeciler tarafından kontrol edilebilecek şekilde programlanabilir olması, ayrıca kullanılacak sunucuların Türkiye’de bulundurulması gerekmektedir. Bu kapsamda sunulan bu hizmetlerin durdurulması zorunluluğu doğmuştur.

BMW ConnectedDrive katma değerli hizmetlerimizin satışları 26.06.2019 tarihi itibarıyla sonlandırılmıştır. BTK kararında öngörülen yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi, kapsamlı teknik çalışmalarının yapılmasını gerektirdiği için; BMW ConnectedDrive Genel Hizmet Şart ve Koşulları kapsamında zorunlu olarak tüm ConnectedDrive hizmetlerimiz 30.06.2019 tarihi itibarıyla sonlandırılacaktır.

Bağlayıcı yasal değişiklikler nedeniyle oluşan bu zorunlu uygulamayla ilgili göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm sorularınız için BMW İletişim Merkezi hattımız 0850 252 10 10'dan bizimle iletişime geçebilir veya Sıkça Sorulan Sorular sayfasını inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Borusan Otomotiv

• hberberoglu H kullanıcısına yanıt
    Peki gayri yasal yollarla açtırabilir miyiz tekrardan böyle mallık olmaz ya lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Peki gayri yasal yollarla açtırabilir miyiz tekrardan böyle mallık olmaz ya lanet olsun
    Sim kartı hükümsüz kalacağından bence mümkün olamayacak..
  • Dolandırıcılık değil de nedir bu şimdi? Borusan bu sorunu bilmesine karşın tüketicileri yanılmış ve araçları böyle satmıştır. Yazıklar olsun

• ekşi sözlük
    borusan connected drive rezilliği
    https://eksisozluk.com/borusan-connected-drive-rezilligi--6132156

• Değerli Arkadaşlar,

Aracım için Borusan'dan satın almış olduğum connective drive hizmeti, hepimizin bildiği üzere sonlandırılmak zorunda kalındı.Oysa ücretli olarak kullandığım spotify programını, aracımın ekranından kontrol etmek, üstelik her parçanın albüm kapağını da görüntüleyebilmek benim için çok kıymetliydi.
    Hali-hazırda bluetooth üzerinden (kablosuz olarak), telefonumdaki spotify programında çalan parçayı, aracıma yansıtabiliyor, sesi aracımın hoparlöründen alabiliyorum.

Bu kullanım şeklinde yaşadığım eksiklikler :
    -Android telefon kullandığımdan çalan parçanın albüm kapağı, araç ekranında görüntülenmiyor.
    -Connective Drive kullanıyor iken, araç ekranında görüntülenen Spotify programı kullanım menüsü epey detaylıydı, şimdi sadece bir parça sonrasına ve öncesine (bu sekme çalışmıyor.) götüren bir menü çıkıyor sadece..

Bunca şeyi niye anlattım diye soracak olursanız eğer, aranızda apple car play uygulamasını aracına yaptırtan var mı, varsa eğer memnun mu ve eğer mümkünse her bir menünün içeriğini, yapabilirliklerini kısa bir videoya alabilir mi, aldığında bana (mail adresime) gönderebilir mi diye sormak istemiştim..
    Şimdiden teşekkür ederim..
    Not : Aracım 2017 eylül çıkışlı F20, küçük ekran, işletim sistemi de microsoftunki gibi, kare kare olan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 18 Eylül 2019; 17:23:58 >

• Belki yeri degil ama bir sorum olucakti.daha onceden spotify kullaniyordum aracta ama hata veriyordu bazen uygulamadan atiyordu donuyordu vs..

Simdi apple music e gectim kullanan var mi?
    soyle bir sikinti var.sarkinin bulunduyu listeyi secip sarkiya tikliyorum fakat listenin icine girip baska bir sarkiyi sectigimde yine ayni sarki devam ediyor yani yeni sarkiyi sectirmiyor.mecburen ileri geri tusuna tiklatarak degistiriyorum bir sonraki sarkiya geciyorum buda zaman aliyor.menu de ki en ustte bulunan tusa tiklayip istedigim sarkiyi secemiyorum.liste aciliyor ama sarkiyi sectirmiyor.nedendir bilen var mi sanki daha once yapmiyordu

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Bu konuların pek fazla müşterisi yok maalesef.. Biliyorsunuz ios yeni büyük bir sürüm güncellemesi yaptı..12 den 13 e geçti, bir bug filan, bundan olabilir mi?
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadim.onceden secebiliyordum sanki simdi secemiyorum dediginiz gibi belkide ios 13 ten sonra oldu

• Bugun ios 13.1.2 public beta yayinlandi. Soyle bir bug fix var:

“ Addresses an issue where Bluetooth may disconnect on certain vehicles”

Belki bu tarz bir sorunun sebebi olabilir.

Zamanla duzelir, guncellemeleri yapmayi unutmayin.

• EvrimS kullanıcısına yanıt
    Yeni surumle denemedim.bakicam ins cozulmustur. ben bluetooth la degilde usb den baglaniyorum gerci bluetoothla da usb de de ayni sorunu yapiyor

• Yeni surumlede denedim yine ayni hem bluetooth hem usb ayni sorun oluyor.su anda oynatilan kismina girip baska bir sarki seciyorum daha dogrusu secmeye calisiyorum ayni sarki devam ediyor secmiyor🤬

Apple music kullanan arkadaslar deneyebilir mi acaba hem usb den hem bluetooth ile zahmet olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 2 Ekim 2019; 20:36:36 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.