Şimdi Ara

Legal Olarak çoklu knıght online açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar ablamındı bana verdi özellikleri filan iyi kaliteli bişey neyse ilk başlarda eukoyu rahat oynuyordum ancak ikinci ko yu acıp priest kasmam gerekiyordu birde ben kendi çarımı pazara bırakıp pc yi kuzenime verecekdim oda o sürersi icinde gidip exp kasacakdı neyse bugun ikinci bir hesap acdım eukoyu oraya yükledim 1inci hesapdan kendi çarımı ikinci hesapdan priesti acdım ancakk eror 206 termnal program hatası verdi sonra 1 inci hesaba girip ascarımı kapattım 2 hesaba girip pri yi acdım acıldı ancak 1 ci hesap bu sefer o hatayı verdi.

Arkadaşlar ben şimdi oyle bişey yapacamki bu iki hesap birbirinden ayrı olacak hani wifi ile 1 hesapdan şifreli bir aga giriyoruz 2.hesabı acdımızdada kendi otomatik girmiş oluyor işde ben oyle bişey yapacamki sanki bu hesap başka pc de acılmış gibi olacak

ben niye 2. hesapda acılmadınıda az cok anladım 1. hesapda acdımda ctrl alt delete yapıyorum kullanıcı kısmında 2 tane kullanıcı cıkıyor eger orda iki kullanıcı cıkmassa büyük ihtimalle bu hatayı almam ben böyle düşünüyorum sorun gayet acık arkadaşlar

Onemli not sadece 10 mb kadar büyüklünde dosya indirebiliyorum (niye diye sormayın çok uzun hikaye)

Edit= arkadaşlar hackshield kapatırsam sorun düzelebilir bunu nasıl yaparım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 14 Temmuz 2012; 13:02:26 >

• Mevcut sisteme sanal PC kuracaksın ve Knight Online'ı yükleyeceksin, böylece işletim sisteminde ikinci bir PC ve ikinci bir client olmuş olacak.
  • sabahdan belli arıyorum 2 tane buldum 10 mb geçmeyen ama hiçbiri çalışmıyor nasıl yapacam ben bunu ?
  • Ne buldun 10 megabyteı geçmeyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Ne buldun 10 megabyteı geçmeyen?

3 saat once bulduydum adını hatırlamıyorum ama system 32 bişey kopladıydım cmd komut gonderdiydim ama olmadıydı bunları hatırlıyom bide boyutu 1mb dı

EDİT= konun linki bu burdan indirdimhttp://forum.donanimhaber.com/m_17824621/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 13 Temmuz 2012; 22:01:27 >
  • quote:

Mevcut sisteme sanal PC kuracaksın ve Knight Online'ı yükleyeceksin, böylece işletim sisteminde ikinci bir PC ve ikinci bir client olmuş olacak.

güncel bir link verebiliyormusunuz ?

keşke eski pc satmasaydım
  • Arkadaş lütfen biraz hızlı cevap yazın kuzenim yeni bilgisayar alacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

quote:

Ne buldun 10 megabyteı geçmeyen?

3 saat once bulduydum adını hatırlamıyorum ama system 32 bişey kopladıydım cmd komut gonderdiydim ama olmadıydı bunları hatırlıyom bide boyutu 1mb dı

EDİT= konun linki bu burdan indirdimhttp://forum.donanimhaber.com/m_17824621/tm.htm

Anlattıklarından pek bir şey anlamasam da, boş şeylerle uğraştığın kesin. Dikkatlı ol APR ye yakalanıp yersin 7 günü.

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Mevcut sisteme sanal PC kuracaksın ve Knight Online'ı yükleyeceksin, böylece işletim sisteminde ikinci bir PC ve ikinci bir client olmuş olacak.

güncel bir link verebiliyormusunuz ?

keşke eski pc satmasaydım

http://forum.donanimhaber.com/m_13773339/tm.htm

• 10mb ile olacak iş değil o. ve niye 10 mb ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ko dosyasının içindeki options dosyasına allow duplicate multi client 1 yazında açılıyordu . Tam komutu ezbere bilmiyorum fakat Google'dan aratırsanız bulabilirsiniz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Ko dosyasının içindeki options dosyasına allow duplicate multi client 1 yazında açılıyordu . Tam komutu ezbere bilmiyorum fakat Google'dan aratırsanız bulabilirsiniz .

[AllowDuplicate]
    MultiClient=1

Kod bu uskoda oluyor ama eukoda olmuyor
  • legal olarak APR yemeden 1 tane daha açabiliyorsun birde hf dekinde bir sıkıntı çıkmıyormuş. onun içinde win 7 64 bit istiyor ama
  • Sanal PC falan artık hiç geçmiyor Bu program sanal makinede açılamaz sorunu çıkıyordu 1 gün uğraştım sonunda çözdüm bu sefer Hackshieldi geçemiyorsun geçebilsem oyunu rahat oynuyabileceğimden şüpheliyim hapse giriyor söylentileri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.