arkadaşlar oyunda yeniyim accient warrioru arıyorum bulamıyorum bilgisi olan arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardım eden bulamadım
Kardeş ben de 26 lvl oldum hala o görev duruyor çıktığı yerde 30 dakika bekledim çıkmadı , eskiden o görevi yapmıştım fakat şimdi çıkmıyor canavar ne yapıcaz ben de bilmiyorum.
arkadaşlar bu gün gördüm o yaratığı sanırım çıktığı yerde 4-5 kişi bekliyor çıktığında öldürüyordu highlandda renegade lerin olduğu yerde bir kulübenin tam önünde çıkıyor sürekli
ben şu görevdeki red IIIusion spearman ı bulamadım bilen varsa yerini buraya yazsın lütfen?
kardeşi 1 saat beklerdim çıkmadı yaw .. bunun acaba belli saatimi var ?
IIIusion spearman .. kardeş bu venomda oraya git orada çok var..
metsez ben o warrioru 1. serverde gördüm sürekli aynı yerden çıkıyordu sonra 7. servere geçtim ama 7,serverde orda çıkmadı hiç
yani 1. serverde bak derim.
bu asasinle renegadelerin olduğu yerde büyük bir kulübenin tam önünde çıkıyordu 4-5 kişi bekleyip çıktığında kesiyorlardı
Sağol kardeş ben de 1. servera bakıyim bi.
1.ci severe girebilirmiyim aynı charla :S
Çok kişi saçmalamış ya
aranext biliosan söle aydınlanak
PrinceOfAsiA çok saolasın kardeş server 1 de buldum görevi tamamladım sayende ..
aranelxtr kardeş burada ne saçma sölermisin ?? bilmemmek ayıp mı kardeş sorduk sağolsun cevap verdi ne o saçmalamış falan ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme