Şimdi Ara

Legend 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde glavie ve nuker olmak üzere charlarım var.Ama henüz karar veremedim hangisini full kasayım sizce legend 3 de hangisini kassam iyi olr şimdiden teşekkürler

• hadi ama cevap lütfen
  • Nukere devam et derim.Ama skilleri Light/Cold/Bicheon = 90 olucak fire açma.Tabi bu benim görüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypse' -- 14 Mayıs 2008; 21:30:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ConRaD_

Nukere devam et derim.Ama skilleri Light/Cold/Bicheon = 90 olucak fire açma.Tabi bu benim görüşüm

nukeri öle yapıyorum zaten
  • Sadece bir soru..... Neden fire açmıyoruz ? Daha yüksek damage vurmamızı sağlamıyormu fire?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xoxomaster

Sadece bir soru..... Neden fire açmıyoruz ? Daha yüksek damage vurmamızı sağlamıyormu fire?

firenin sadece el yakması fazla vuruo light ın nukeleri en fazla vuruo el yakması fireye göre az vuruo + firede magical defans var buda nukerin işine pek yaramaz ben böle düşünüorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

quote:

Orjinalden alıntı: xoxomaster

Sadece bir soru..... Neden fire açmıyoruz ? Daha yüksek damage vurmamızı sağlamıyormu fire?

firenin sadece el yakması fazla vuruo light ın nukeleri en fazla vuruo el yakması fireye göre az vuruo + firede magical defans var buda nukerin işine pek yaramaz ben böle düşünüorm

doğru söylüyosun + light rakibin parry ratiosunu azaltır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.