Şimdi Ara

==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
38.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bnde bugun başladım kimse yardım etmio napıcam bilmiom walla
  • Alooooov millet sesimi duyan vrmı bi yardım eli uzatın yav napcas netces hangi srverda açim neci olmak lasım?? yardım plsss....
  •  ==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir!

bu benim çar arkadaşlar 37 lvlim şuan event sağolsn :D Posediondayım Türk Guildi arıyorum varsa pm atarsınız diorenTR elimden gelen yardımıda yaparım
  • dioren poseidon da türk guild imiz war seni de bekleriz msn e ekle ordan konuşalım
  • Poseidon Serverında Nick: JaucheTr , Empire ım biri bana pm atabilirmi guild falan da lazım :) Acil pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowElves -- 12 Mayıs 2007; 15:14:10 >
  • Ya kafayı yicem oyunu oynarken xtrap hatası verio 5 dk sonra falan ardından res atıyo makinaya ok ' a tıklayınca sizdede oluyormu çözümü varmı?
  • Biri yardım etsin ya makina bozulucak bu xtrap adamı deli eder durmadan res attırıo makinaya

xtrap

• bilmiorum ben girebiliorum rahatlıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceminec

quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

sizce hero dan güzel mi bu ? hiç işim olmadı ama oynayanlar da varmış sanırım çok.Neyse zaten geç kaldım başlamaya merak ettim sadece. Güzel diyen kaç kişi var diye.

Kısaca özetlersek KO' cuları tatamin edebilecek bir oyun.

KO'cuları solitaire de tatmin eder be nasıl olsa aynı grafik

• Bu XTrap hatasını bitek bende mi veriyor?Bu xtrap çok dandik bi prog zaten knightta da vardı niye bunu kullanıolar anlamıorm sorun çıkarmasa olmaz oyunu oynayamıorm makinaya res attırıp duruo bozulcak yokmu bunun bi çözümü?
  • quote:

quote:

quote:

sizce hero dan güzel mi bu ? hiç işim olmadı ama oynayanlar da varmış sanırım çok.Neyse zaten geç kaldım başlamaya merak ettim sadece. Güzel diyen kaç kişi var diye.

+99999999999999999999999999999999999999

• quote:

quote:

quote:

dogru soze ne denirki

• Bu xtrap ın hata verip sonra makinaya res atmasının sorununu bulan varmı? (oyunda iken ve ne zaman atacağı belli olmuyor,makina ram yetmezliğindende res atmıyor tamamen xtrap ile alakalı ama tam sebebini bulamadım tabi)

Yardım pls..
  • valal bven geğenmedim bu oyunu beğen arkjadaşalra saygım var tabi bişey diyemem
  • Bayanlar baylar phoenix(new) serverındayım 40 oldum açalı 3 gün oldu guild de kurdum da yeni herkesi beklerim guild e sadece türkleri alıcam zaten Maximuz nick im msn de ColdWawer@hotmail.com istien msn e de eklesin phoenixte empire olan arkadaslarla muhabet edip kasmak isterim
  • Serwantes galiba senin Phoenix serverındaki Alliance adamının adı SerwantesTR.Neyse 5 gündür mesaj atılmamış ben bari oyunu biraz daha anlatayım.Oyundaki Irklar: Alliance ve Empire
    Alliance Arap kültürü olan bir ülke.Empire ise daha değişik ve ortaçağ Avrupa ülkelerine benziyor.Neden diye sormayın eğer İngilizce biliyorsanız birazda olsa bazı yerlerdeki yazılardan anlayabilirsiniz.Zaten silahlar ve bölgeler de bunu yeterince anlatıyor.Şimdi gelelim sınıflara,4 çeşit sınıf var bunlar Knight,Archer,Spearman ve Priest(Sorcerer).
    Knight: Klasik yakın mesafe adamımız.Kılıç,kalkan ve balta kullanmada ustalaşmıştır.Yakın savaş adamı olduğu için genellikle HP Potionlara ihtiyaç duyar.Yada Quickening potionlarla hızını artırıp kaçabilir.
    Spearman: Knightlarla benzer özellikleri çoktur.Ama bu sınıf spearları kullanırlar.Spearlar hasar olarak kılıçlardan daha iyi olmalarına rağmen iki elle kullanıldıkları için kalkanla beraber kullanılamazlar ve savunmaları Knightlardan daha kötüdür bu yönden.
    Archer: Yay ve ok kullanan archerlarda çoğu özellik eşitlenmiştir.Çevik olmaları ve uzak mesafeci olmaları işlerine yarar ama HP leri daha düşük olduğu için bu sınıf genellikle vur-kaç yöntemini uygularlar.
    Priest(Sorcerer): Priestler oyunun büyücüleridir ve elementleri kullanarak büyü yaparlar.Archerlar gibi vur-kaç yöntemini kullanırlar.

Guildlara gelicek olursak guildlarda 40 level ve üstü oyuncular tarafından kurulabilirler ve açmak için 1m segel(Empire'ın para birimi) yada darice(Alliance'ın para birimi) ihtiyac duyulur.

Bu oyunda upgrade sistemi mevcuttur.KO'da olduğu gibi sadece belirli itemler upgrade edilebilir.Ayrıntılı bilgiyi ve taşların özelliklerini İngilizce olarak burdan öğrenebilirsiniz:http://legendofares.netgame.com/guide/system/enchant.html

Eğer Alliance mı olsam Empire mı diye düşünüyorsanız söylemek istediğim bir şey var.Oyunun resmi forumlarındaki anketlerde Alliance ın daha fazla seçildiğini görebilirsiniz.Yabancılara göre Alliancelar daha tecrübeliler ve Empiredaki kullanıcılarda daha acemi oyuncular.Zaten yapılan son savaşların galibide Alliance tır.

Oyunda lag pek görülen bir şey değildir ama savaş günlerinde ve hafta sonlarında lag fazlasıyla var.

Gördüğünüz gibi oyun Knight Online'a çok benziyor.Ama bence daha kaliteli.Oynamanızı tavsiye ederim.Questlerde ve oyun problemlerinde bana danışabilirsiniz.Phoenix serverında Alliance Knight'ım var.Adım: Ottomaniac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodude -- 21 Mayıs 2007; 13:41:13 >

• Up
  • Oyun hakkında biraz ön bilgi verirmisiniz.(birde şu pelerin var sanırım herkezin arkadasında o questlemi yapılıyor yoksa bi leveldan sonra otomatik çıkıyormu?Yada paraylamı alınıyor.)
  • Guilda girersen sana guild başkanı pelerin verir yada canavarlardanda çıkartabilirsin.
    http://legendofares.netgame.com/guide/item/item.html?cnum=11

Edit: Yukarda biraz bilgi verdim.Sormak istediğini burdan sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodude -- 22 Mayıs 2007; 8:11:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy

Guilda girersen sana guild başkanı pelerin verir yada canavarlardanda çıkartabilirsin.
    http://legendofares.netgame.com/guide/item/item.html?cnum=11

Edit: Yukarda biraz bilgi verdim.Sormak istediğini burdan sorabilirsin.

Teşşekür ederim.Baya bir bilgi edindim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.