Şimdi Ara

==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
38.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar posedion Holy Empire 101 LvL nick cOmOkO3 HeaveN Guild dindeyim pm atabilirsnz
  • oyuna girmiyo şuan saat 09.46 bursa saaatiyle
  • up
  • up up
  • up up konu aşağılara düşmüş eskiden hiç yukardan inmiordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4F3

hero online ın aynısı

o zaman denememek lazım
  • bende bağımlılık yapmadı
  • arkadaşlar beni türk guild ine alın

nick:tirioda
    şifre:yokya çok istiyosan hackle
  • 2 cgbaytlık bile var Lineage 2 :D sen ne sanıyon he bide ben bunda point basamıyorum nereden point basabilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: LITHIUM

600 MBlıık online oyun mu olur
  • 1-Guild Nasıl Kuruluyor_?
    2-Guild e Pelerin Nasıl Alınıyor_?
    3-Görevler Hakkında Bilgi Verebilcek Var Mı _?
    4-Salla Sen Bunları Gel Bizim Guilde Ben Sana Anlatırım Diyen Var Mı_?
  • arakadaşlar yeni başladım acaba skill sıfırlatma varmı bu oyund poseidondayım hem aliencede var lvl30 hem empiree lvl30 yardım edebilecek varmı bu skill ler kafa bulandırıyor
  • Lag durumu nasıl onu öğrenmem lasım!! Bi oyun indirdim paso lag var bir daha hata yapmam
  • oyunda fazla bir lag yok ara sıra olmuyor değil ama çok sürmüyor
  • BNDE OYUNA YENİ BAŞLADIMDA 26 LVL PRİESTİM VAR SKİLL LERİ BAŞTAN VERMİYORMUYUZ. SIFARLAMA YOKMU Bİ YARDIM PLSSSS.....
  • Selamlar arkadaşlar,belki beni bileniniz vardır aranızda.Ben foruma yeni üye oldumübu oyunla ilgileniyorum.WoW oynamış bir insanım ve bir mmorpg oyunun beni tatmin etmesi için haddimden fazla şey bekliyorum.Mesajlardan anladığım kadarıyla oyunu belirli bir süredir oynayan arkadaşlarımız mevcut.Oyun gerçekten güzel mi ve kasmaya değer mi?Questler detaylı ve yeterli mi?Oyunda RP var mı?

Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler,herkese iyi forumlar.

Farz Edit:Mu Online'ı hiç beğenmediğimi eklemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkster -- 4 Temmuz 2007; 4:18:23 >
  • Ya arkadaşlar oyunu yükledim ancak launcher'a tıkladığımda direk bir hata kutusu geliyor içinde birşeyde yazmıyor vista kullanıyorum sorun bundan kaynaklı olabilir mi bi çözüm getirebilecek olan var mı???Cevap verin lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkster

Selamlar arkadaşlar,belki beni bileniniz vardır aranızda.Ben foruma yeni üye oldumübu oyunla ilgileniyorum.WoW oynamış bir insanım ve bir mmorpg oyunun beni tatmin etmesi için haddimden fazla şey bekliyorum.Mesajlardan anladığım kadarıyla oyunu belirli bir süredir oynayan arkadaşlarımız mevcut.Oyun gerçekten güzel mi ve kasmaya değer mi?Questler detaylı ve yeterli mi?Oyunda RP var mı?

Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler,herkese iyi forumlar.

Farz Edit:Mu Online'ı hiç beğenmediğimi eklemek is

Knight online' ın aynısı diyebilirim sana ;ama oyun zevkli diyebilirim.
  • arkadaşlar ben bu oyunu daha önceden oynuyordum 49 lv dim sonra sildim simdi tekrar kurdum ama launchera tıklıyorum siteye bağlanıyor yardım edebilirmisiniz lütfen?
  • arkadaşlar lütfen yardm edin lütfeennn
  • benim 20 lwl spearman im war ama yeni char açıçam spermandan itemleri öbür chara aktarabiliyoımuyuz??
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.