Şimdi Ara

==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
38.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler ben phonix te oynuyom nick=emreBABA lwl 20 knight war ama hiç bi skill acık deyıl neden cewaplarınızı beklıyorum
  • BEYLER DEMETERİDE BIRAKIN PHONEX İDE BİZ POS TA OYNUOZ BAŞKANIM 117LVL ALLY KNİGHT BENİM 47LVL CHAR VAR BİDE 92 LVL VAR HERKEZİ POSEİDONA BEKLİORUZ CLAN ADI AgeofDragons BAŞKANIN ADI RedDragoN15 bütün clandaki türkler red dragon serisi char açarsanız RedDragoN40tan başlayın açmaya şuan clan 20kşi yanılmıyorsam beklioruz poseidonu daatıcaz eyler oyun türklerindir
  • ctrsl-s ya basıp skill tablosunu açıoruz eer knight sanız ilk skille 10verin 2yede 10 verin lvl 60yani son skill açılıncaya kdar hepsine 10verioruz 60olununca son skill açılcak o skilli kademe 20yapıcaz daha sonra assistance skillere vericez olay budur oçu veya sorc sormayın ben knight ile oynuorum lvl92
  • sewgili darkster sanada bi cwp verelim oyunda görew fazla bi anlam taşımıo yani görew gereksiz 2senedir oynuorum belli günlerde savaşlar oluo ally vs emp ler bildiim kadarıyla poseidon serverinin en yüksek lvl ı 140+ şuan TAOLİNN dye bi herif GM ler 160lvl gayet lvl kasıoruz boss kesioruz lvl80+ysan oyun mükemmel zevk verio ben daha 100ün üzerine çıkamadım ama şuan kastıım char 100+olucak kesin RedDragoN23 47lvl şuan beyler poseidon a gelin çok sağlam adamlarımız var beklioruz çok hızlı gelişio clan HERKEZE SAOL
  • CLAN KUMAK İÇİN 1M PARAN OLASI LAZIM ALLİANCE SAN EER ALLY SECRET LAND E GİDİP GUİLD MASTER DAN CLAN KURUOSUN AMA SALLAYIN GELİN POSEİDON GİRİN AgeOfDragons a
  • arkadaşlar eer oyunla ilgili PK vs KOS videoları izlemek istiosanızwww.youtube.com adresine legend of ares yazıp izleyeblrsiniz gzl videolar var
  • teker teker msj yazıom forum baya uzamışta hepsini okuması zor oldu oku yaz oku yaz yaptım bende arkadaşlar baazılarınız oyun ile ilgi bilgi istemiş şimdi oyunu yüklediniz masaüstünden kısayola tıklayın start game dioruz eer acc nuz varsa ID yazıyoruz paas ve soora server lar açılıcak hangi srverdaysanız tıklıoruz (poseidon tavsiye ederim ordayım "123a4" 92lvl char ım ve "RedDragoN23" 47lvl) soora açılan pencerede eer karakter açmadıysanız yukarıde "new" yazıo oraya tıklaın empire ve alliance var ben ally im sorcerer hiç tavsiye etmem defansı çok kötü arkadaşlar ama siz bilirsiniz kasmasıda zor adamınızı seçiosunuz saçını yüzünü ismini ayarlııp enter diin soora adamın üzerine 2kre tıklayın açılıcak oyun etana die bierde başlıosunuz başladıınız yerde "ı" harfine basın inventory nizi açın orda silahınız olacak sağtıklayıp takın soora ctrl-s yapıp skill tablosunu açın ve 1. skile 1verin skıle sol tıklayıp aşaadaki pot yerine yerlestirin ve kaçıncı sıradaysa o numaraya tıklayın skill yeşil olucak üzeri yani seçmiş oluoruz soora dışarı çıkın orda kurtlar flan var kurt kopekleri onları kesin lvl 10olana kdar 10olunca teleporterdan "m" harfi haritayı açar ordan teleporta bakablrsiniz teleporterdan aliance secret land var alliance sanız eer empire sanız empire secret lan var oraya tıklayın doodunuz yerin hemen onünde bi kadın olucak o kadına tıklıoruz ve thank you yazıo ona basıoruz kadın size item vercek lvl10itemleri onları giyin armorlar lvl13için 13olunca giioruz dewamı aynı şekilde köyden dışarı çkınca yaratıklar var kesip lvl atlayın veya teleporta gidim mağaralar flan var oralardada lvl kasablrsiniz SANIRIM BU KDAR BİLGİ YETER AYDINLATABLDİİSEM NE MUTLU BNA

• Artıkın çıldırcam Bu oyunu 2. indirişim ve her indirdiğimde launcher a tıkladığımda beni sitesine yönlendiriyor.Yardım edeseniz ÇOOOKK sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER..
  • ya bu oyunda özel güç kullanma nası mp var sol üst köşede onun nası kullanılcağını anlamadım
  • Sağ tıklayarak skill kullanabilirsin ;)
  • pelerin nası alınıyo?
  • up
  • KONU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

arkadaşlar grafikler pek iyi gelmedi oynayıp lvl kasmayı düşünüyom ben lvl kasmak kolay dır inş.

skill kasma yoktur inş ama ben bi sorayım skill olayı varmı diye?

indirmeye başlıyom sanırım 1 saat e iner herhal hadi kalın salıcakla
  • Grafikler K.o dan iyi En azından dilencisi ve çocuğu az ..Benim Gayet hoşuma gitti...Konu için Teşekkürler...UP
  • 5 k pls abi party party abi
    :D

notice oyun tam şu an indi update yapınca direk oyuna :)hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar59 -- 11 Ağustos 2007; 21:18:51 >
  • kaçıncı pach da su an solermisingiz?
  • yafs dai ben indirdim oyunu accountta aldım kurdum oyunu simgesine her tıkladığımda internet sitesine bağlanıyor kendi safasınane yapmam gerek yazarsanız sevinirim
  • Bu oyunu kimse indirmesin bütün client lar hatalı
  • tüh be oyunda güzel bşye benziodu meraq ettim
    yardım edecek biri varmıııııııııı helppppp meeee
    oyunun düzgün linki hiç mi yoq:S
  • Bende Lvl 55 warrior bide lvl 40 archer olarak yeni serverdayım nickim Egean bide Aegean hertürlü sorunuzu yanıtlıyım :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.