Şimdi Ara

==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
38.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer explorer'ının hata veriyorsa explorerdan Araçlar>Seçenekler>Gelişmiş'e girin. Ordan Güvenlik seçeneklerinden İmza Geçersiz olsa bile yazılımın çalışmasına ve yüklenmesine izin ver. tickini işaretliyoruz uygula diyoruz. Sıkıysa engellesin. iyi oyunlar.
  • egean şimdi bu oyunu nerden indirecem indirdim sanırım setupu bozuq bana link verirmisin!
  • www.download.com genelde ben ordan indiriyorm biçok bilgisayarımda kurulu oyun ve hiçbir hata vermio side neden bole bi sorn çıktı bilmem download com dan tekrar deneyn oyuna başlarsanız poseidon a gelin ben 63lvl oldum başkanımda 119 başkan yardımcımız 105 hepsi türk brkliorz
  • Bende Oyunu Şu anda indiriyorum Yaklaşık 1 saat Sürer Heralde.
    Arkadaşlar Oyun güzel dimi sonra boşa indirmiş olmayalım :D
  • yok yok gaayet güzel oyun bence 2senedir bıkmadım sen düşn iimi kötümü
  • oyuna tekrardan başladım 50 lv im yeni serverde ama bugün charım askıda kaldı :D 1 haftaya kalmaz düzelir inş ID TRcagatay
  • arkadaşlar bende bu oyunu oynuyorum bazı sorularım var phoneix serverinde başladım lvl im 20 ve orda oynayan türk oyuncular varsa destek bekliyorum o yun hakkında fazla bişi bilmiyorum açıkcası :)

görevleri fln guild muild vs vs yardımcı olacak arkadaşlar msn adresi bırakırsa özelden yada burdan sevinirim ...

bide bi sorum var en güzel karakter hangisi? savaşcımı priest mi archermi bildiginiz en güzel karakter kullanişli hangisi?

Ben knight onlinede rogue idim burda da farketmes sadece en dayanıklı karakter hangisi bide bu konuda yardım ederseniz ona göre seçim yapacam şu an archerim ...
  • p2f ? sıstem ozellıklerı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eskisehirli26

arkadaşlar bende bu oyunu oynuyorum bazı sorularım var phoneix serverinde başladım lvl im 20 ve orda oynayan türk oyuncular varsa destek bekliyorum o yun hakkında fazla bişi bilmiyorum açıkcası :)

görevleri fln guild muild vs vs yardımcı olacak arkadaşlar msn adresi bırakırsa özelden yada burdan sevinirim ...

bide bi sorum var en güzel karakter hangisi? savaşcımı priest mi archermi bildiginiz en güzel karakter kullanişli hangisi?

Ben knight onlinede rogue idim burda da farketmes sadece en dayanıklı karakter hangisi bide bu konuda yardım ederseniz ona göre seçim yapacam şu an archerim ...

yardımcı olucak yokmu :S ?
  • indirdim denedim oyunu grafikler yerde mario oynasan daha güsel
  • beni en çok gıcık eden skill olayı.
    bir yaratığa skill vurmak için once skill tuşuna sonra da sağ kilk yapmak gerekiyor. Bu da seri skill vurmaya engel oluyor. Skill kullanmanın başka bir yöntemi var mı. Varsa devam edeyim. yoksa bu oyunu oynamanın anlamı yok benim için :)
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • %75 kaldı güzel çıkmazsa hepiniz yandınız

o sağ tuş olayına şimdiden gıcık kaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren0 -- 3 Aralık 2007; 11:13:02 >
  • arkadaşlar kurdum oyunu tıkladığım zaman kısayola sitesi açılıyor

çok moralim bozuldu :(

DÜZELTME:

I found a fix for this...well its not a fix really but its a method.

When you click the icon and it loads the web page, log in, then in the top left it says "Start game" click that and install whatever activex program they want you to and the game will load.

masaüstüne gelen kısayola tıkladınız ve oyunun sitesi açıldı. burada siteye login olun login olduktan sonra start game yazısı var üstte.. ona tıklayın ve active x denetimi yükleyin ondan sonra oyununuz çalışacak

sevgilerle...

DÜZELTME 2: beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren0 -- 3 Aralık 2007; 13:31:45 >

• ya abi ben üye oldum oyunu yükledim giriorum exıt server from die bişey verio kıl oldum bi çare yokmusen bi el atsan çok merak ettim

• bi de bu oyuna bakiim ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhysX

arkadaşlar kurdum oyunu tıkladığım zaman kısayola sitesi açılıyor

çok moralim bozuldu :(

DÜZELTME:

I found a fix for this...well its not a fix really but its a method.

When you click the icon and it loads the web page, log in, then in the top left it says "Start game" click that and install whatever activex program they want you to and the game will load.

masaüstüne gelen kısayola tıkladınız ve oyunun sitesi açıldı. burada siteye login olun login olduktan sonra start game yazısı var üstte.. ona tıklayın ve active x denetimi yükleyin ondan sonra oyununuz çalışacak

sevgilerle...

DÜZELTME 2: beğenmedim
    saol kardeşim...

• ya tiklayinca kisayola oyunun sitesi acilio yardim edin
  • girdim de buna ya resmen marionun online hali
  • görüntü faso fiso :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.