Silkroad a benziyor sanki ama biraz ss verirseniz sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever
Silkroad a benziyor sanki ama biraz ss verirseniz sevinirim.
başlama :D:D kolay lvl kasılıyor ama sen bilirsin :)
Ben oynadım.Arayüz en başta adamı ağlatıyor.Tek kelimeyle berbat.Bi tek skillerin kullanılış şeklini ve akıcılığını beendim.Grafikler kötü.Hani kimi oyunun grafikleri kötü olurda skilleri göze hoş görünür bunda oda yok.Ama deneyecekler denesin derim ben tek karakterle oyunu denediğim için gözümde böyle bir izlenim oluştu.
Beyler Poseidon dayım şimdi başladım...Bana Ayarlarsınız Dimi Guild fln
Görev itemleri kac lv de acılıyo ,17 lv de :D Guıid pls :D
Arkadaslar Ben Poseidon da oynuorum.
Nick : beko0705 Server : Poseidon Lvl : 12 Guild : Yok[AranıyoR] Weapon : Spear
İd:Impossble Lvl 19 oluck %90 Guild : yok :D Poseidon 'da : server Help me
bu skilleri ben hepsi 10 10 veriyorum dogrumu Weapon ne bilmiyorum rasgele seçtim :d
Bişey sorucam ! Skilleri nasıl sıfırlıyorum ?
Admin Admin Duy Sesimizi Bu gelen Sesler Ares'in sesleri....
Sevgili Yöneticilerimiz,Bölüm Moderatörlerimiz,Biz Legend Of Ares Kullanıcıları olarak Legend Of Ares Başlıklı Bir Forum Açılmasını İstiyoruz...
Saygılarımla Berkayabi
****---The*-Legend*-Of*-Ares---****
Oyuna yenı baslayanlar arkadaşlara yardım ederim 25 lvl oldum....
Up! Up! Up!
Bu kadar gusel bi oyun gormedim yeni başladım yardım edin bana lutfen...
Oyunu hala oynayan varmı oynayan varsa hangı serverda oynuyo soylesın ona gore gırıcem. Tek basıma sıkılırım yaw
Ben oynuyorum Poseidon Gel Kardeşim Kasıyım Seni 28 lvlim...
enfazla kaç lvl war ??
arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim tek cevap istiyorum bu oyunun en sağlam en güçlü charı hangisi yeniyimde yardım ederseniz sevinirim ve ban yiyen çok mu koxp var mı
beyler bu oyunu oynayın ama turklerle pmden konusun nedeni ben bu oyunda 2 ay da 89 lvl oldum sabah bi girdim charda hiç birşey kalmamıştı yıkıldım elimde elf bow 280kk vardı hepsi bosa ama oynayacak oynasın ben tavsiye etmem
Oyunun boyutu çok uygunmuş 600mb gelebilirim ama pvp sistemi nasıl? anlatabilir misiniz? bu arada eski konu hala oynayan var mı?
galiba iğrenç bir oyun kimse oynamadığına göre
Now Checking Server Please Re-connect dior server kapalımı :S