Şimdi Ara

==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
38.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

girdim de buna ya resmen marionun online hali

oyun dandikmiş yaw
  • Ya BeyLer Ben Bu LoA da karakter açamıyorum acc ı girip servere girince New tıklıyorum ırkı seçiorm sonrası geLmio yukarda new var ama Tıklanmıyor 1 yardım ?
  • arkadaşım aynısı bende oluyor ya bi çözelim şu olayı lütfen yardımcı olun.
    quote:

Orjinalden alıntı: SezerKaraboz

Ya BeyLer Ben Bu LoA da karakter açamıyorum acc ı girip servere girince New tıklıyorum ırkı seçiorm sonrası geLmio yukarda new var ama Tıklanmıyor 1 yardım ?
  • Arkadaşlar bir yardım edin ya lütfen dünden beri giremiyorum Caracter yaratamıyorum nedendir bilmiyorum yardımcı olun lütfen
  • çok kotu ßi sorunum var yaa ßen ßu oyunu çokbeyendim ama new character acamıyiyorum. pach attıı oyuna qirdi butun serverleri denedim bir türlü new character yazısına tıkladıktan sonra erkek kız secimi gibi ßişi var qaLißa ama bir turlu o qeLmioyoo charlar qeLmio :(:(:(
  • beyler bende bu oyuna dün başladım.. eğer gelirseniz beraber kasılırız char bilgilerim :

Server : Demeter
    Class : Alliance
    Job : Knight
    Level : 22
    Nick : JackoFan

herkesi bekliyorum
  • Yeni Karakter Alımı ve Server'a bağlanamama ( Now Checking Server Please Re-connect ) ile ilgili :

Now checking server hatası için :

oyunun yüklü olduğu klasörü aç klasördeki server.dat dosyasını not pad ile aç ve içindeki herşeyi silip aşağıdaki kodları kopyala yapıştır kaydet çık

[LOGIN_SERVER]
    COUNT = 3

IP_0=206.82.201.128
    PORT_0=15030

IP_1=206.82.201.128
    PORT_1=15029

IP_2=206.82.201.128
    PORT_2=15028

Ayrıca karakter açamamanızın sebebi, oyunu legend of ares sitesinden indirmenizdendir. Bende aynı şeyleri yaşadım ordan biliyorum :D oyunu download.com dan indiriceksiniz sorun falan kalmıycak.. download.com a girip legend of ares i aratın indirin kurun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackofan -- 24 Nisan 2008; 14:40:01 >
  • beyler ben oyunu indircem ancak oyun hakında hiç bilgim yok sizin yazdıklarınızdan başka oyunda türk çoksa veyada siz yardım edermisiniz
  • beyler ben oyunu indirdim poseidon serverinde empire ırkındanım bana yardım edecek varmı hiç bilgim yok canavar kese kese lvl 10 yaptım
  • lvl 95 karekterim vardı 1-2 ay oynadım sıkıldım....Full itemli ama şimdi İD mi bile hatırlamıyorum:)
    iz bırakan bir oyun değil;)
  • bende bir deniyim server poisdon 30dk sonra oyundayım
  • Beyler ben Poseidonda Empire aççam ColdWawer nick i istediniz zaman ulasabilirsiniz hep online olucam! istiyenler coldwawer@hotmail.com u ekliyebilirler ordanda ulasabilirsiniz bana
  • Charımın adı Obfuscate oldu beklenmiyen sebeplerden :)
  • beyler bana oyunu bırakmsı biri ıd ve şifre versim pls lütfen
  • Beyler LOA da

Nick:CoMoKo2
    Server: Posedion
    Irk:Empire
    Job: Knight
    Lewel:107

Guild kurdum msnmden yazarsanız item sağlarım size poseidonda empire açın

MSN :legend.omercan.04@hotmail.com

• Yeni Adam Açtım satılık LOA

Nick 00000
    Server Poseidon
    Lewel 50
    Job Knight
    Guild : Kendi guildi
    Irk: Empire

itemler:+6 Pauldruon,+6 DS gaunlet, +4 HS Circlet, +5 CRY Boots, +8 CRY Sword

almak isteyen

legend.omercan.04@hotmail.com
  • ömercanla çok oynamışlığımız wardır bu arada bıraktım ben oyunu
  • Aktivasyon maili gelmiyor :( ne yapabilirim
  • Fazla kaydı olan varsa verebilirmi aktivasyon gelmiyorda.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.