Şimdi Ara

==Legend Of Ares==Dikkat Bağımlılık Yapabilir! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
38.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 22 Kasım 2008; 11:31:23 >
  • phonex alliance acın nıckım OcY
  • ss koyarmısınız oyundan
  • yha öle ss koyulası bi oyun degil grafikler o zamanın sartlarıyla guzeldi tabiki simdi hiçbi oyuna göz dagı veremz ama oyun gercekten zevkli evimde 2 pc var biri gercekten saglam pc onda runes of magic takılıorum o pc dolu oldugu zaman kendi odamda olan külüstür pc ile legend of ares takılıorum zaman gecirmek ve kafa dagıtmak için ideal 2d oyun oynucagıma bunu oynarım mantıgı yapıorum 600 mb bişi zaten oyun :D tek skill i sag tus a alıorsun mob a öle asılıorsun pvp ve savas olayı için haritalar var giriosun 2 ırk surekli birbiriyle kapısma halinde 2 sene önce oynamıstım bende simdi odama bi hurda gelince onun sayesinde takılmaya basladım bende :D sabit bi serverim yok boyna adam acıp kasıorum siliyorum ama sabit oynayan varsa duruma göre gelirim bende tek servera... benden bu kadar
  • phonix gelin beyler alliance OcY
  • yardım ederim oyun içinde diyosan senn mekana acarım karakteri ...
  • Bende indiriyorum oyunu, sabit bir servera geçip beraber kasalım arkadaşlar, daha zevkli olacağını sanıyorum...

Phoenix'de açarım charı büyük ihtimal...

• Valla 103 arhcer vardı

elf bow felan takılıodum

Eventlarla 280M+ para kastım

Sabah Kalktığımda Char Bomboştu

Yani dikkat edin Belki Eskilerden Adımı Duyan Vardır

AngeLeda
  • pekalaaa madem ki öyle phoenix -- alliance ( aslında gönlüm empry ama cogunluk öle sanırım actım iste )) --BrutaLVocaL -- actım bi knight eleman ...
  • arkadaslar ben daha yenı basladım ama lvl 30 oldum bır gorev var takıldım kaldım ''Identification tag of comrades'' bu gorevı bılen lutfen yardım etsın!
    server Posedion name 3JD3R ırk Empıre
    Posediona beklerım gelen olursa pm atsın ''whısper''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OAKFIELD -- 12 Aralık 2008; 8:14:30 >
  • Arkadaşlar bende başlıyorum allah nasip ederse şu anda indiriyorum knighti 80 lvl den bırakıyorum pvp de de oynuyordum onuda bıraktım zaten NETGAME ile aram kötü deil SCİONS OF FATE oyununda da 60 lvl bladem var ares de oynayım dedim birde ona bakayım su anda indiriyorum inşallah bir sorun cıkmaz güzelce indirir ve kurarım oyuna girebilirsem yardım ederseniz sevinirim skill ve stat olayında görev olayında birde server sölerseniz sevinirim bu arada online sürem coktur sabahtan geceye kadar onlineyim sürekli sizinle olurum dehşe bağlıyımdır oyuna
    Şimdiden tşk ler
  • Arkadaşlar Yükledim ama malesef oyunu açamıyorum reconnct serrver uyarısı veriyor.Önceki yazılara baktım bu konu hakkında öneriler verilmiş ama verilen öneri bana uymuyr verilen öneride ares dosyalarının içinbde dataserver isimli doyayı acın silip bunları yappıştırın diyor ama bende öle bir dosya yok :( ne yapmam gerekli yükledim silmek istemiyorum :( YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
  • Oyunu oynamıyorum ama offical foruma bakrsan eminim sorununu çözersin
  • Eyw Kardeş Daha Sorunu Tam Olarak Çözemedim SabırLa BekLiyorum Hatta Su anda yeniden indiriyorum baska bir siteden bo başlıkı ilk açan kişinin verdiği linkten indiriyorum şu anda çok ilgin.ç ama benim ilk indirdiğim adreste dosya boyutu 612 arkadaşın verdiği linktede 607 neyse bakalım hayırlısı indiriyorum inşş bu sefer olur sanırım oynuyanda kalmamış zaten bırakmış bir süre sonra herkes nasip bakalım oynayabilirsek tekrar baslar belki çoğu kişi inşallah
  • Yok Yaaa Böylede indirdim ama olmadı ne şans bendeki arkadaş yaa :( hadi çözümü deniyim yine dedim ama malesef yine dosyaların içinde server.dat diye bir dosya yok :( sanırım ben yapamıyorum ama yok :( arkadaşlar bir bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim ACİL LÜTFEN
  • oyunun portları değişmiş sanırım

oyunu sitesinden indirin:
    http://ares.netgame.com/download/?cate=game

ayrıca C:\Mgame\Legend of Ares bilgisayarınızdan buraya girin

SERVER.DAT dosyasını sağ tıklayıp notped le açın ve:

[LOGIN_SERVER]
    COUNT = 3

IP_0=118.107.172.120
    PORT_0=15028

IP_1=118.107.172.120
    PORT_1=15029

IP_2=118.107.172.120
    PORT_2=15030

bunları kopyalayıp yapıştırın ve kaydedip çıkın

bol şanslar

• oyunu kurdum fakat masa ustundeki kisayol simgesine basinca siteye yonlendiriyor sebebini bilen varmi ?
  • arkadaşlar ben şimdi oyunu yklüyorum.hangi siteden üye olucaz oyuna giriş için?
  • knka bu oyun paralımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crevassie

arkadaşlar ben şimdi oyunu yklüyorum.hangi siteden üye olucaz oyuna giriş için?

oyun sanırım kapandı. siteye girmediğine göre. netgame klasiği... holic online de kapalı hatta holic2 yi açcaz demişlerdi bi ara normal tarihinden önce açmışlardı fakat oda kapandı. cloudnine isminde açılacakmış eylülün ortalarıında. bakacağız. adamların hiç emeğe saygısı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.