Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazıya ortağım Legend ile başladık. Birkaç saate bitecek inşallah ;)

Çeviri durumunu buradan takip edebilirsiniz;
    http://www.indivx.net/legend-of-the-seeker-2-sezon-6-bolum-turkce-altyazi/

Düzeltme: Çeviri tamamlandı, iyi seyirler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 13 Aralık 2009; 18:22:27 >
  • Yine gayet sağlam bölümdü.Her bölüm diziye yeni birşeyler katarak ilerleniyor, çok güzel.
  • Daha indirmemişim hemen başlıyorum yeni bölüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 19 Aralık 2009; 10:56:17 >
  • Ya arkadas valla anlamiyorum. Bu dizi guya Sword of Truth adli kitap serisini konu alacakti. Karakterler ve bir kac sey disinda alakasi yok. O kadar guzel olan kitaplari boyle aptal aptal bolumlerle harciyorlar. Kitaplari konu alan bolumler cekseler suan yayinlananlardan 50 kat daha guzel bolumler cikar ortaya.

2. sezonda 6 bolum yayinlandi ve bence hepsi vasatti. Kitaplara gore devam etmeleri lazim. 2. Kitapda cok onemli seyler oluyordu, o kadar onemli seyleri atlamis olamazlar diye umuyorum. Ancak gorunen o.
  • ben kitapları okumadığım daha doğrusu çevrilmediği için okuyamadığımdan bilemiyorum bana güzel geliyor şuanki bölümler kitaba uylursa umarım ileride dahada güzelleşir nerde okusam yabancı forumlarda filan kitabı daha güzel deniyor
  • Dizi şuan tam istediğim hali aldı(bakalım richard kötülüğe teslim olacakmı anakin gibi). bakalım 1ay nasıl geçcek?
  • daha yeni bölümü izlemedim pc'de öyle duruyor.Yarına bakarım büyük ihtimal şuan dexter'i bekliyorum
  • sanırım dizi ocağın 9 una kadar ara verdi... Promoda dennayı gördüm geri dönüyor üstelik farklı bir kıyafette beyaz mordsith kıyafeti gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

sanırım dizi ocağın 9 una kadar ara verdi... Promoda dennayı gördüm geri dönüyor üstelik farklı bir kıyafette beyaz mordsith kıyafeti gibi geldi bana

Aynen, her iki dediğin de doğrudur :D
  • Şimdi izledim yeni bölümü gayet güzeldi.

Richard kılıcına hükmetmeyi öğrendi
    artık kitapları okuyamadığım için neler geleceğinide bilmiyorum tam sadece kılıcın öfke ile alakalı gücünü biliyordum o kadar.
    Cara yazık bebişim başı uf oldu
    Bakalım yeni bölümler nasıl olacak

• şu dennayı bulamadım bulan varsa atabilirmi?
  • cara ile ilk av sahnesi çok güzeldi.
  • Darkness Angel aşağıdaki linkte var.

Sağdaki videolardan en üstteki, Season 2 Generic "Fate", en sonda 1 sn. Denna görünüyor...

Düzeltme: Linki yazmayı unutmuşum :D

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid41934880001?bclid=1859711781&bctid=56076346001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 15 Aralık 2009; 20:08:22 >
  • Evet denna görünüyor 1 saniye filan yine bizimkilerin karşısına çıkmasında bu sefer richard harcar valla kaçıncıya affediyor
  • dizi nasıl arkadaşlar lotr gibi sanırım izlemeye başlamayı düşünüyorum
  • güzel bir dizi zaten izleyenleride giderek çoğalıyor bence vakit kaybetmeden başlamalısın
  • İlk 3 bölümü indirdim ve ilk bölümü izledim. Merlin izlemiş biri olarak bunu daha çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

İlk 3 bölümü indirdim ve ilk bölümü izledim. Merlin izlemiş biri olarak bunu daha çok beğendim.

Merlin yanından bile geçemez bunun, ilerledikçe daha da hareketleniyor ve güzelleşiyor dizi.
  • Merlin çok çocuk işi kalıyor LOTS'un yanında. Her bölüm aynı terane. Senaryo da belli bir düzende gitmiyor. Amaç yok yani. LOTS'ta bu var ve meraklandırıyor, fikir yürütmeye sevk ediyor insanı.

İsteseler Merlin'e de harika hikayeler bulurlar ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Merlin çok çocuk işi kalıyor LOTS'un yanında. Her bölüm aynı terane. Senaryo da belli bir düzende gitmiyor. Amaç yok yani. LOTS'ta bu var ve meraklandırıyor, fikir yürütmeye sevk ediyor insanı.

İsteseler Merlin'e de harika hikayeler bulurlar ama...

Merlin'in hikayesi LOTS'dan bile daha etkileyi ancak gel görki adamlar böyle güzel senaryoyu Selena'ya çevirmişler. Dediğin gibi her bölüm aynı hikaye Arthur kral olacak diye Merlin yırtınır onu kurtarır, Gaius onu tebrik eder ve dizi biter. Ama LOTS izlediğim 2 bölümde beni oldukça etkiledi. Bu hafta içerisinde 2. sezona yetişirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.