Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • InDivX'te %90 olmuş, 1 saati bulmadan çıkar bence ;)

Düzeltme:

InDivX'te çıkmış bile ;)

http://www.indivx.net/legend-of-the-seeker-2-sezon-5-bolum-turkce-altyazi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 7 Aralık 2009; 1:15:58 >
  • Hemen başlayayım yeni bölüme
  • süper bir bölümdü, nasıl bitti anlamadım bile.
  • Çok güzel bir bölümdü.

Cara hangi tarafta olduğunu gayet güzel kanıtladı bence artık şüphelenmemeleri gerekiyor.
    Bende bir kehanette bulunayım
    Bence richard bu sefer başarmayacak ve yeraltı dünyası ile yaşayanların dünyası arasında yarık açılacak 3.sezon daha mükemmel olacak
  • Süper olmasına süperdi de, sonu çok yavan bitti be. Son dakikaya kadar süper senaryo yazmışlar, hele o Helena'ya bittim yahu. Ne güzelliktir o.
    Tamam klasik sarışın da, gözler falan acayip bi çekiciliği vardı.

Neyse, sonunda yarıktan gaaayet basit bi şekilde gitti Richard Zedd'i aldı çıkardı... O neydi öyle?!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3roNx
    Neyse, sonunda yarıktan gaaayet basit bi şekilde gitti Richard Zedd'i aldı çıkardı... O neydi öyle?!?!

Dizinin süresi dolduğundan paldır küldür bitirdiler sanırım :D Rahl kapatırken yarığı aha ekşın geliyor, içerde kalacaklar dediydim ama birşey olmadı, yürüyerek çıktılar, basit oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

quote:

Dizinin süresi dolduğundan paldır küldür bitirdiler sanırım :D Rahl kapatırken yarığı aha ekşın geliyor, içerde kalacaklar dediydim ama birşey olmadı, yürüyerek çıktılar, basit oldu.

Evet bence bölüm sonunda orada sıkışıp kalsalar daha heyecanlı bırakmış olurlardı.Yada delik kapanırken bitirselerdi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 7 Aralık 2009; 19:12:29 >
  • Dizi mükemmel gidiyor inş hep böyle olur
  • quote:

Süper olmasına süperdi de, sonu çok yavan bitti be. Son dakikaya kadar süper senaryo yazmışlar, hele o Helena'ya bittim yahu. Ne güzelliktir o.
    Tamam klasik sarışın da, gözler falan acayip bi çekiciliği vardı.

salindra olmasın o?
    ayrıca spoiler vermişsin.

4 ve 5 i izlememiştim. combo yaptım süper oldu 6.yı bekler oldum . hem dizi hem hatunlar çok iyi ayrıca hdtv.720p süper oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chawush -- 8 Aralık 2009; 2:20:48 >
  • Valla hakikaten 2.sezon bomba gibi başladı öyle de gidiyor.

@chawush

Salindra tabii. Gerçek adını kullandım ben, Helena Mattsson ;)

Bu arada haberiniz var mı bilmiyorum ama. 12 Aralıktaki 6. bölümden sonra 12 Ocak 2010'a kadar ara var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 8 Aralık 2009; 14:59:30 >
  • quote:

Bu arada haberiniz var mı bilmiyorum ama. 12 Aralıktaki 6. bölümden sonra 12 Ocak 2010'a kadar ara var...

Duymamıştım bunu, haber nereden? 6 bölümde ara mı verilir yahu, ayıp.
  • Neden bütün diziler ara veriyor ?
  • Anaaa Aralıktayız tabi ara verecekler.Christmas geliyor ya
  • Noel la

Harbi tüm diziler ara verdi nerdeyse
  • Aradan sonraki ilk bölümde, yani 2x07 de sevgili biricik Mord Sith'imiz Denna geri dönüyor! Yeaah!
  • Kesin mi Kaynak ne:D gelsin ya oda gelsin
  • Kesin kesin. legendoftheseeker.org dan.

Ama maalesef bu sezon sadece iki bölümde görecekmişiz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Kesin kesin. legendoftheseeker.org dan.

Ama maalesef bu sezon sadece iki bölümde görecekmişiz :(

2 bölüm kalması iyi olur yoksa denna'da bizimkilere katıldım richard adam toplamaya başladı dicektim
  • Legend of the Seeker S02E06

gelsin altyazı gerçi dizinin dilide çok anlaşılır geliyor bana. ingilizcem çok iyi değil ama anlaşılıyor.
  • Pfff yanlışlıkla 5.bölümü indirmişim ya işin yoksa 6.bölümü indir şimdi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.