Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

illa heros lost falan mi izlemek lazim
  • Hakkaten yuh diyorum ya 4.bölüm yayınlanacak hala 3.bölümün alt yazısı yok...
  • 2 gündür % 95'te kaldı. Bir türlü yayınlamadı gitti
  • Altyazı geç çıkıyorsa ben yavaştan gideyim izlerken o zaman
  • 3 gün oldu hala %95
  • Böyle yapacaklarsa ben çevireyim daha iyi yahu. Ben bile en geç 2 günde çeviririm. Tamam, karşılıksız yapıyorlar ama yapamıyorsa başkasına bıraksın.
  • altyazi gelmis amanda aman
  • cok guzel bir bolumdu
  • bu bölmü pek beğenmedim ana senaryoyla pek bi bağlantısı yoktu. sırf para için ve fazla bölüm görünsün diye çekilmiş bir bölüme benziyordu ama güzeldi
  • 4.Bölüm iniyor. Bu alt yazının çıkması gene 1 haftayı bulmaz inşallah. Gerç, çevirilmeye başlanmış %1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancannazlican

divxplanetten baska altyazisinin ciktigi baska biryer var mi. belki daha once cikartirlar diye soruyorum.

Artık var :D www.indivx.net

4. bölüm altyazısı 3 saat önce çıktı.

http://www.indivx.net/legend-of-the-seeker-2-sezon-4-bolum-turkce-altyazi/

• Ortalama bir bölümdü, sezon hızlı başladı ve monotonlaştı.Ha ben böylesine de razıyım orası ayrı.Kötüye gitmesin yeter.
  • İlk 2 bölümünü indirdim. İzleyeceğim bir ara. Eski zamanda geçen dizileri severim.
  • ülen tam işi yapıyorlardı vazgeçtiler
  • Şimdi 2.sezon ilk bölümünü izledim ilk sezon bittikten sonra şimdi ne olacak dedim kendi kendime 2.sezon müthiş başladı bu arada Cara'ya bittim ben o ne güzelliktir

Legend of the Seeker (2008-2010)
  • Bizim psikopatların resminide ayrıca paylaşayım

• Ben de bugün pilot bölümü izledim. Hikaye klişe geldi ama efektler ve oyunculuk iyiydi. Spoiler yememek için size yetişene kadar girmiyorum konuya izlemeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Şimdi 2.sezon ilk bölümünü izledim ilk sezon bittikten sonra şimdi ne olacak dedim kendi kendime 2.sezon müthiş başladı bu arada Cara'ya bittim ben o ne güzelliktir

olum Caraya kötü gözle bakanın gözünü oyarım o benimdir

• Çok güzel ya diziyi izlerken gözlerimi ondan alamıyorum... Kahlanda aynı şekilde
  • buyrun size 2.sezon 5.bölümden bir foto bakalım bunun kim olduğunu bulabilcek varmı?(bu arada bilenler söylemesin)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.