Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 2. kitapdaki olaylari biraz gelistirerek cok guzel bir sezon cikarabilirler ama bilmiyorum bakalim nasil olacak 2. sezon.

Son 2 gun kaldi.
  • Başladımı sezon bugün?
  • Akşama yeni bölüm yayınlanıyor, gece 2-3 gibi malum yerlerden bulabiliriz yeni bölümü.. Çok büyük bir hevesle bekliyorum.. Seviyorum bu diziyi yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Akşama yeni bölüm yayınlanıyor, gece 2-3 gibi malum yerlerden bulabiliriz yeni bölümü.. Çok büyük bir hevesle bekliyorum.. Seviyorum bu diziyi yahu..

Evet bu akşam sezon 2 başlıyor. İnternet sitesinde 2 saatlik bir bölüm olacağı yazıyor. Eğer doğruysa yaşadık
  • Evet açılış 2 saat olacak sanırım.Güzel haber bu.
    Bu sezon Cara'nın üstüne yoğunlaşılacak olması güzel Kahlan, Cara
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepMysticDream

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Akşama yeni bölüm yayınlanıyor, gece 2-3 gibi malum yerlerden bulabiliriz yeni bölümü.. Çok büyük bir hevesle bekliyorum.. Seviyorum bu diziyi yahu..

Evet bu akşam sezon 2 başlıyor. İnternet sitesinde 2 saatlik bir bölüm olacağı yazıyor. Eğer doğruysa yaşadık

Demek 2 bölüm birden verecekler... 700 mb civarı olur... Yarına altyazısıda çevirilirse tadından yenmez...

• Altyazıda sorun olacağını zannetmiyorum. Divxplanet'ten Lostris ilk sezonda düzenli olarak sürekli altyazıları koymuştu. Kaldığı yerden devam edecekmiş
  • Legend of the Seeker S02E01

hayırlı olsun :)
  • Bölüm 350 mb, 2 saat değil demek.Sanırım reklam olayını abarttıklarından dizi aralığı 2 saatti Amerika'da :D
  • S02E01 aslinda S02E00 gibi birsey. Ilk once bir onceki sezonun sezon finalini veriyorlar, daha sonra yeni bolum yayinlanacak. Suan Tvde gecen sezon finali var, birazdan yeni bolum yayinlanir.

Edit : Yeni bolum yayinlandi, bekledigim kadar iyi degildi ama cok kotu de degildi. Basit kalmis biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 8 Kasım 2009; 5:44:42 >
  • Legend.of.the.Seeker.S02E01.PROPER.720p.HDTV.x264-ORENJi
  • Sırf Kahlan için izliyorum şu diziyi, Command Me Confessor diye geçiyoruz pc başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sırf Kahlan için izliyorum şu diziyi, Command Me Confessor diye geçiyoruz pc başına

Cara'da çok güzel 2si bu sezon ruhumuzu okşayacak
  • Altyazı daha %1, yeni başladı sanırım.Hadi be Lostris, eline beline kuvvet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sırf Kahlan için izliyorum şu diziyi, Command Me Confessor diye geçiyoruz pc başına

Cara'da çok güzel 2si bu sezon ruhumuzu okşayacak

Köfte dudaklı sarışın bi mord-sith daha vardı o da fena değildi hani

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

Köfte dudaklı sarışın bi mord-sith daha vardı o da fena değildi hani

Sen Denna'dan bahsediyorsun
  • S02E01 FQM uyumlu altyazı çıktı. İlgilenenlere duyurulur

divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://divxplanet.com/sub/s/146119/Legend-of-the-Seeker.html
  • Az önce izledim bölümü gayet iyiydi açılış için.
    Denna falan yalan dolan Cara(Avustralyalıymış işte arkadaş, boş yok doritos gibi ülke) coşturur arkadaşlar :D

Gayet hızlı başladı ilk bölümden 2. sezon.Cara'nın bizimkilere katılması seyir açısından iyi oldu ama büyük ihtimal çok sık şekilde Kahlan ile tartışır bunlar tadı kaçar.Dediğim gibi gayet iyi bölümdü bence, Cumartesi'leri beklerim artık deli gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 9 Kasım 2009; 0:50:59 >
  • ben de 1. bölümü edindim de, izlemesem mi diyorum.
    en uyuz olduğum şey 1 hafta beklemek.

8-10 bölüm biriktirsek ardı ardına patlatsak mı acep
  • ilk heykel yıkma efekti çok basitti. ilk bölüm fena değildi. gerçi çok beklediğimiz için gözümüzde büyüttük, ilk sezonda bundan farksızdı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.