Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 14 bölümü izledim. Efektler filan gayet iyi geldi. Diziyi güzel gidiyor. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlineBulent -- 6 Temmuz 2009; 23:06:56 >
  • Dizinin ilk sezonunu izledim ve genel olarak dizi güzeldi. Özellikle dizideki "Denna" karakterine hasta oldum desem yeridir. Dizinin ikinci sezonu Imdb'ye göre 31 Ekim'de başlayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeepMysticDream

Dizinin ilk sezonunu izledim ve genel olarak dizi güzeldi. Özellikle dizideki "Denna" karakterine hasta oldum desem yeridir. Dizinin ikinci sezonu Imdb'ye göre 31 Ekim'de başlayacak

saçı bağlıyken pek birşeye benzemiyor ama saçı açıkken çok güzel benimde ilgimi çekdi 31 Ekimde çok geç be yav.
  • Dizi gümbür gümbür geliyor

2.SEZON SNEAK PEAK

www.legendoftheseeker.com
    ERROR: The request could not be satisfied
    http://www.legendoftheseeker.com/videos.html?bclid=1859715414&bctid=30625200001
  • Kitabı okumadığım için bilmiyorum.. Yeni sezon sneak peak inde Ağlayan Kaya ve Yeraltı Yaratıkları gibi şeylerden bahsediyor...
  • Özledim şu diziyi, başlasa şu ve Merlin'in 2. sezon da fantastik aleme girsek tekrar.
    Mord-Sith'ler iyice işin içinde artık, hemen hemen her bölüm göreceğiz herhalde.
  • Harika bir dizi. İlk bölümleri sıkıcıydı ama sonra coştu da coştu. Bugün sezon 1'in son 3 bölümünü izleyeceğim :) Bitmek üzere hayırlısıyla...
  • bende ilk başlarda öylesine isteksiz başlamıştım, hatta ilk emule ye ekledim bitmez bu dedim. (720p için) indiripte nolcak dedim iptal edicektim. sonra dedim neyse iner belki... sonra başladım diziye ilk bölüm çakma gibi geldi (o uçurumun kenarında ki sahne) iki üç derken sardırdı kendine şimdi 2.sezon başlasada izlesek diyorum...
  • Dün ben 1. sezonu bitirdim. Gerçekten genel hatlarıyla baktığımızda çok güzel bir dizi. Merlin 1 bu 2. :) Fantastik dizi izlemeyi özlemişim. Yeni bir lord of the rings efsanesi gelene kadar bizi idare eder böyle diziler herhalde :)

Robin Hood dizisine başlayacağım sanırım şimdi de :) Aklıma vakit geçirecek başka dizi gelmiyor şu anda. Sizin var mı Merlin ve Seeker dışında izlememi önerebileceğiniz başka bir fantastik ya da ona yakın bir dizi?
  • Ben kitaplari okumustum, onceki sayfada biri sormus ne oluyor, hangi kotu kisi geliyor diye. 2. Kitapla ilgili ufak spoilerlar

Eger kitaplara gore devam ederlerse

Rahl bir nevi geri gelicek.
    Keeper diye ölüler dunyasinin lideri gibi biri cikiyor. Kendisi direk kitapta gozukmuyor ama yaptigi bazi seyler anlatiliyor.
    Ayrica Richard, Kahlan ve Zedd ayri ayri takiliyorlar kitabin cogunda.
    Kahlan kitapda buyuk bir savasta bulunuyor. Hatta savasi yonetiyor.
    Richard baya bir degisiklik geciriyor. Bazi kisilerden yardim almak zorunda kaliyor. >Bunla ilgili fazla detay vermiyorum.
  • İlk sezonunu demin bitirdim. Sezonun son bölmü güzeldi ama Darken Rahlın ölümünü sanki biraz cılız yapmışlar. Darken Rahlla Richardın kılıç ve büyüyle kapışıp richardın onu öldürmesini beklerdim. Neyse demin 2.sezonun fotolarına baktım ve youtubeda ikinci sezonla ilgili bir video izledim. İkinci sezonda büyük ihtimal Mord Sithler Darken Rahlın yerine geçcekler. Ve baya büyüyecekler. Ayrıca resmi siteden baktığım bir videoda ejderha birlikleri Richardın emrine geçiyor sanırsam. Birde Mord Sithlerle şu Zeddin saraydan kaçırdığı küçük kızın(racheldde sanırsam) bir ilişkisi var. Bakalım 2.sezonda bizi daha ne süprizler bekliyor. Bu arada Richardın ikinci sezondaki karizmasına diyecek laf yok. Richardı iyice olgunlaştırıp eski o bebek yüzü ortadan yok etmeye çalışmışlar.

Birde şu ilk sezonun afişinde Zedd yerine Chasein olmasına anlam veremedim.
  • 2. Sezon çok fena bir şekilde dönüyor!

Aylardır ortalarda dolaşan şu sneak peek haricinde, bir video buldum 30 sn.lik.

Rahl geri dönüyor, kendisi. Babası değil. Richard'ın sesiyle "Düşmanımı öldürmem, yalnızca onu daha güçlü kıldı" ardından Rahl "Beni bir kez öldürdün, tekrar öldüremezsin" diyor. Asıl bomba ise " Ne de olsa kardeşiz!!!" Seeker ın kızkardeşi Rahl'ın tutsağıyken söyledikleri doğru muydu yoksa?

Ayrıca Mord Sithlerden Cara seeker a yardım ediyor.

Bir başka video daha... Zedd'e bir kadın " Başka bir seeker ilan etmelisin" diyor?!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 22 Ekim 2009; 1:45:36 >
  • 2. sezonun ilk bölümü 7 kasımda geliyor zannedersem.
  • Gelsin gelsin, çok kaliteli bir dizi.
  • 5 gün kaldı.
  • Flash Forward ile beraber başlamayı düşündüğüm bir dizi severim böyle dizileri
  • Beklemedeyiz. İlk sezonu gayet güzeldi
  • evt cumartesi günü başlıyor sanırım. Başlasın artık ya özletti kendini
  • Lanet olsun 7 Kasım'da vizeler başlıyor tam da.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.