Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 4 bölümü bir oturuşta izledim diğer bölümleride şuan indiriyorum en kısa zamanda izleyeceğim..

İlk 4 bölüme göre yorumlarım;

Hikaye çok klişe...
    Görsellik ön planda, efektler başarılı...
    Oyuncular konusunda richard cuk diye oturmuş, zedd in tipi biraz komik pek büyücü tipi yok...
    Dövüş sahneleri birbrinie çok benziyor... hep slow motion sıkıyor insanı...
    Lord Rahl ı daha karizmatik daha korkunç yapabilirlermiş..

Bunlara rağmen dizi piyasasının böyle bir diziye ihtiyacı vardı... Eski çağlarda geçen her diziyi izlerim...
  • Hayatımda gördüğüm en tatlı rolüne uygun bayan bu dizide.O kadar dizi izlemişimdir Confessor'u oynayan bayan cuk diye oturmuş rolüne ve çok tatlı biri.

Legend of The Seeker'ın kitaplarını okuyan fantastik diyar severler bu diziye çok karşılar bu da benden bu diziyi severler için bir bilgi olsun.

Büyücünün tipi komik gibi gözükmesine karşın büyücüler genelde bu tip evrenlerde bu şekilde canlandırılır.Her zaman normal insanlardan farklıdırlar görünüşleri,konuşmaları vb. (evet bu dizide biraz abartılmış ).

Büyücü genellikle aynı büyüyü kullanıyor,görsellik açısından güzel gözükmesine karşın aynı büyüler tekrarlandığından anlaşılan o ki teknik ekip yeni büyü için çalışmalar yapmaktan kaçınıyor.Bazı yerlerde hikayede aksaklıklar mevcut.

Blood Rage bölümünde Simya ile uğraşan Rahl ile işbirliği yapan büyücünün keşfettiği anti confessor iksirlerinin hepsi kırılıp bir tane kaldığında yarısını richard yarısını diğer kişiye verebilirlerdi ya da büyücü aynı iksirden büyü ile bir tane daha yaratabilirdi. vb vb...

• Cuma gününe kadar 15 bölümü indireyim okuldan sora süper gelir zaten çok ilgi duyarım böyle konulu yapımlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdwardElric -- 25 Mart 2009; 21:01:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

Hayatımda gördüğüm en tatlı rolüne uygun bayan bu dizide.O kadar dizi izlemişimdir Confessor'u oynayan bayan cuk diye oturmuş rolüne ve çok tatlı biri.

Legend of The Seeker'ın kitaplarını okuyan fantastik diyar severler bu diziye çok karşılar bu da benden bu diziyi severler için bir bilgi olsun.

Büyücünün tipi komik gibi gözükmesine karşın büyücüler genelde bu tip evrenlerde bu şekilde canlandırılır.Her zaman normal insanlardan farklıdırlar görünüşleri,konuşmaları vb. (evet bu dizide biraz abartılmış ).

Büyücü genellikle aynı büyüyü kullanıyor,görsellik açısından güzel gözükmesine karşın aynı büyüler tekrarlandığından anlaşılan o ki teknik ekip yeni büyü için çalışmalar yapmaktan kaçınıyor.Bazı yerlerde hikayede aksaklıklar mevcut.

Blood Rage bölümünde Simya ile uğraşan Rahl ile işbirliği yapan büyücünün keşfettiği anti confessor iksirlerinin hepsi kırılıp bir tane kaldığında yarısını richard yarısını diğer kişiye verebilirlerdi ya da büyücü aynı iksirden büyü ile bir tane daha yaratabilirdi. vb vb...

Legend of the Seeker Terry Goodkind'in yazdigi 12 kitaplik Sword of Truth serisini anlatiyor. Evet dedigin gibi kitapseverler pek sevmiyorlar bu diziyi. Bunun nedeni kitapdaki cogu seyin sacma sapan sekilde degistirilmesi. Ama bolumler ilerledikce kendilerini gelistiriyorlar. Artik kitaplari takip eder oldular. Kitapdan bire bir cumleleri bile diziye koyuyorlar artik.

Kitaplarla ilgili bilgi almak isterseniz 1-2 gun once kitaplarla ilgili bir konu acmistim.

http://forum.donanimhaber.com/m_30599233/tm.htm

Anti-Confessor iksirleri dedigin iksirler kitapda gecmiyor. Yani o iksiri oyle Richard'a verselerdi kitapdan iyice kopmus olacaklardi. Zaten iyice koparlarsa bir daha toplayamazlar.

@Lord Westside
    Bolumler ilerledikce kalite de artiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 26 Mart 2009; 1:13:56 >

• 17. bölüm çıktı arkadaşlar
  • Dun aksam izlemistim bolumu guzel bolumdu. Son haftalarda gozle gorulur bir sekilde gelisme var.

Bu bolumden sonra 25 Nisan'a kadar ara vermis dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 29 Mart 2009; 23:00:55 >
  • Nerdeyse 1 aylik bir aranin ardindan yeni bolum dun yayinlandi.

Legend of the Seeker S01E18 - Mirror

Ben izledim guzel bolumdu. Takipcilerine duyurulur.
  • 19 bölüm altyazısı çıkmış bulunmakta diziyi izleyenlere duyurulur
  • 19. bolum guzeldi 20. bolum de Cumartesi gunu yayinlanicak bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 4 Mayıs 2009; 17:57:41 >
  • Bende yetiştim size 18 i izledim en son 19 u da eve gidince indirir izlerim artık... Rahl ve Richard ın ilk kapışması tam beklediğim gibi güzel oldu... Rahl dan karizma fışkırıyor... herzamanki gibi kötüler kazansın istiyorum ama maalesef güzelim Rahl ı öldürücek richard eninde sonunda... neden hep iyiler kazanır...
  • Az önce ilk iki bölümünü izledim, klasik hikaye olsada hoşuma gitti.Eski zamanlarda geçen fantastik hikayeleri her zaman sevmişimdir.Akşama 4-5bölüm daha izleyip birkaç güne yetişirim herhalde herkese.
  • 10. bölüm bitti az önce gayet güzel ilerliyor dizi.Aksiyon da git gide artıyor.Bridget Regan da çok tatlı hatunmuş demeden geçemedim :D
    Kaç sezonluk bir proje bilgisi olan var mıdır acaba?
  • Yarından sonra 20. bölüm geliyor (Sanctuary).22 bölümmüş ilk sezon bu arada.

Büyük ihtimalle Darken Rahl'la kitabı kapabilmek için kapışma olacak ve bizimkiler alırsa kitabı Seeker artık okuyup birşeyler anlamaya başlar da odunluktan kurtulur.Birkaç büyü öğren be kardeşim sadece swordle nereye kadar götürecen derler adama.

Pek takip edeni yok herhalde dizinin, kendi kendime konuşuyor gibi oldum :)
  • yalnız değilsin , ben biraz geç keşfettim bu diziyi, daha dün ilk 2 bölümü bitirdim, hatta torentten inmesini bekleyemedim, online dizi izlenen sitelerden birinden izledim, şimdi diğer bölümlerin inmesini bakliyorum..
  • Bu diziyle neredeyse eş değer de olan Merlin 2008 vardı 2.Sezonunu bekliyorum onunda.Legend of The Seeker çok güzel gidiyor.Umarım ikinci sezonda da aynı başarıyı devam ettirirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

Bu diziyle neredeyse eş değer de olan Merlin 2008 vardı 2.Sezonunu bekliyorum onunda.Legend of The Seeker çok güzel gidiyor.Umarım ikinci sezonda da aynı başarıyı devam ettirirler.

Bende Merlin'i duydum LotS başladıktan sonra, ilk sezonu 13bölüm sanırım ve baya beğenilmiş.Ekledim listeye onu da yarın izlemeye başlarım.
    LotS 2. sezon temennine katılıyorum, 2. sezonu beklemek iki dizi için de koyacak baya =)
  • 4 günde 20 bölümü izleyip bugünü yakaladım :)

Bence harika bir dizi. Farklılığa ihtiyaç vardı. Tarihi film&dizileri hep sevmişimdir. 2 bölüm sonra sezonun bitecek olması çok kötü :(
  • Dun 1. sezon 21. bolum yayinlandi. Guzel bir bolumdu. Bir sonraki bolumun fragmanini izledim gorunen o ki bir sonraki bolumde yani sezon finalinde isler cok fena karisacak.
  • 21. bölüm güzeldi, sezon finali için güzel zemin hazırlamışlar.Sezon finali traileri baya hareketliydi, diziyi çok kritik yerde bitirecekler havası bıraktı.Aylarca yeni sezon beklemek işkence olabilir bu yüzden.
  • konseptine göre iyi bir dizi, oyunculuklarda ortalamanın üstünde. herkül,zeyna,merlin,yüzüklerin efendisi gibi tarzları seviyorsanız bu diziyi de seversiniz. Bende 21 bölüm izledim takip ediyorum, görsel efektler,sahneler başarılı yansıtılmış.

dizilerin final dönemine girildiği şu sıralarda eğer bu diziyi hiç izlemediyseniz indirip izleyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.