Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence gayet güzel olmus ilk 2 bölümü olan 1.5 saatlik kısmı izledim gayet hostu. 2. si her fantastik ögeyi yüzüklerin efendisi yada ejderha mızragı yada devasa hikayelerle kıyaslamak yanlıs olur bence. her fantasy romanlarının kendine özgü bir hikayesi ve anlatısı vardır. suan icin yorumlarım bunlar gayet hosuma gitti güzel bir dizi. diger bölümlerinide indirmeye basladım bakalım nasıl bir gidisatı olcak ilk baslarda konunun baslangıc süreci oldugundan pek bir seyler olmasada sanırım ilerleyen bölümlerde dallanıp budaklana bilir. ha kitabını okumadım belki kitabı daha iyidir dizisinden. Sahsen yüzüklerin efendisinde ben tam bir hayal kırıklıgı yasamıstım. silmarillon dahil bütün kitaplarını okuduktan sonra film sönük kalıyordu.. umarım bu dizi öyle olmaz.
  • Elshorath ; dediklerine katılıyorum ayrıca benden başka bu diziyi seven biri olması beni sevindirdi. Demekki tek beğenen ben değilmişim.
  • Bi fantastik dizisi daha fragmana bakılırsa lotr'ye benzer senaryo var izleyip görmek lazım
  • 4 veya 5. bölümden sonra tamamiyle bağımlısı yapıyor sizi.

Ben bütün dizi hayatımda 8. bölüm gibi bir bölüm izlemedim. Kesinlikle izlenmeli. Bütün oyuncular oscar hak ediyor yeminle diyorum 8. Bölümü izleyin ondan sonra gelin. Bölümün ilk 30 saniyesini izlerseniz devam etmek istememek elde değil

Kesinlikle izleyin
  • çok güzel bir dizi büyük bir zevkle az önce 11. bölümünü izledim kesinlikle fantastik kurgu sevenler için çok güzel bir dizi
  • Bende yeni başladım ilk 2 bölümü izledim güzel bir diziye benziyor izlenmeli, arada kendimi Oblivion dünyasında sandım hafiften benziyor ortamlar falan
  • indirdim bölümlerini, diğer dizilerden vakit bulursam izleyeceğim inş
  • İlk bölümü izledim pek sarmadı, çok sıkıcı yerler vardı, klasik büyücü hikayesi sen seçilmiş kişisin bizi kurtaracak tek sen varsın falan.
  • Merlini 6 ya kadar izlemiştim nedense
    Prinson Break Lost Heroes Battlestar Galactica haricinde keyif aldığım dizi yok gerçi bir fringe var oda konu fazlası ile absürd yani Lost da zamanda ileri geri gitmektende öte.
    Bu tür sevenler olabilir tabi.
  • 14. bölüme kadar hepsini izledim

klişe bir hikayesi olmasına karşın türüne göre güzel bir uyarlama

izlenebilir...
  • bakalım nasıl indiriyorum suan....
  • Bende izliyorum güzel bir dizi
  • İzleyecek dizi arıyodum bunu deneyeyim.
  • 15. bölüm oldukça iyiydi

Rahl ile sonunda karşılaştı seeker, confessor un blood rage i görülmeye değerdi
  • Idare eder bir dizi. Bu tur konulu pek dizi olmadigindan izlenebilir. 15. bolumden sonra ara verildi sanirim. 16. bolumun ne zaman yayinlanacagini bilen var mi?
  • 16. bölüm bugün itibariyle nette bulunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Mart 2009; 10:52:20 >
  • Biraz biriksinde bir LotR hayranı olarak bunada başlarım İyi seyirler..
  • 16 bölümü 720p olarak indiriyorum
  • Herkes Lotr havası sezinlemiş ama ben hafiften Avatar The Last Airbender havası da hissettim.İkisinin karışımı gibi sanki.
  • Yeni bolumu izledim. Izlemeyenler okumasin

Legend of the Seeker S01E16 - Spoiler

Richard annesinin kim oldugunu ogrendi.
    Zedd'in Richard'dan ne sakladigini gosterdiler.
    Richard 3 kutuyuda birlestirdi.
    Richard'in annesi oldu.

Idare eder bir bolumdu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.