Başlarda Rahl ın tipini beğenmemiştim ama sonradan baya bir karizmatik glemeye başladı bana... bu gece 19-20-21 i birkerede izliycem...
22. bolum dun yayinlandi. Cok deli sezon finali yapmislar.
Evet indirdim sezon finalini, alt yazı için bekliyorum.Eğer bu geceye kadar çıkmazsa İngilizce alt yazıyla izlemeyi düşünüyorum.Bekleyemem daha fazla.
Çok merak ettim bu diziyi fantastik dizileri çok severim zeyna,herkül bunlarıda izlerdim zamanında ve çok severdim...
Final şahaneydi ama
sanki sezon finali değil de dizi finali gibi olmuş.Keşke dizi sonunda bir ipucu verselerdi Rahl ölmedi diye ya da yeni çıkacak oloan kötü karakter hakkında.Yine de çok iyi finaldi.
2. sezonun ne zaman başlayacağını öğrenen paylaşırsa sevinirim.
Final bölümü cidden çok güzeldi.
Katılıyorum ipucu verilebilirdi ama neyse artık. Sanırım her kitap için 1 sezon yapıcaklar. 2. sezonda, 2. kitaba geçicekler. Kitabı okuyanlar en iyisinin 2. kitap olduğunu söylüyor genelde :)
Ben kitaplarini okudum ama 2. kitap bence aralarindan en kotu olaniydi ancak soyle birsey var kitaplari tam olarak takip etmiyorlar. Kitaplarla dizi arasinda cok cok buyuk farklar var. Mesela dizide Rahl'a olanlar ile kitaptaki olaylarin cogu ayni degil.
final güzeldi, 2. sezonda farklı birşeyler gelecektir
dizi 6. bölüme kadar çok basit geliyor ve sıksada izlettiriyor. 6. bölümden sonra dizi oturmaya başlıyor. özellikle o Confessor diziyi tek başına seyrettircek kadar iyi. büyücümüzde iyi arada iyi espriler yapıp güldürüyor. dizide basitlik var. efeklerdede öyle. sanki 7 - 8 yıl öncesinin efekleri gibi duruyor.
ana diziler olan lost prison heroes gibi dizileri bitirdikten sonra başlanabilir.
İlk 2 bölümünü izledim... Bilim Kurgu dizilerinin arasına böyle fantastik bir dizi lazımdı çok güzel oldu... Sayenizde bu diziylede tanışmış olduk... Şimdi ilk 2 bölüme göre iyi kötü yorumumu yapayım. Dizinin bilindik bir konusu var, efektleri bana göre çok güzel(ben beğendim), Confessor(başroldeki kız) diziye cuk oturmuş(başroldeki adamda oturmuş rolüne ama kız daha çok dikkatimi çekdi) Abartıyor gibi olucam ama söylemeden edemiyeceğim diziyi izlemeye başladığımda dizi değilde film izliyormuşum izlenimine kapıldım Bakalım sonraki bölümlerde neler olucak onlarıda indirmeye başlıyorum... Prison Breakın yerini doldurdu bu dizi:) 2 dizi daha bekliyorum bakalım onlar nasıl olucak(V , Day One)
2. sezon kitaplarla alakalı olmayacakmış hiç sanırım.Bu arada ne zaman başlayacağına dair bir bilgi var mı acaba 2. sezonun?
Finali şimdi izledim.
Gitti güzelim Lord Rahl... Şu dizilerde ve filmlerde neden hep iyiler kazanır...
2.kitabı okuyanlar yeni kötüden bahsedebilirmi acaba...
2ci sezon da kitapla alakalı arkadaşlar rahaln babası geliyor galiba rahal da geri gelebilir
Bir sitede görmüştüm, hayranlar yeni sezon hakkında konuşuyordu.Birinin söyledğine göre 2.kitaptan sadece karakterleri alacaklarmış, hikaye senaristlere göre ilerleyecekmiş.Haliyle Rahl'ın babasının gelmesi durumu doğru olabilir kitapta varsa böyle birşey.
imbd den 9.0 almış dizi. Şuan indiriyorum bakalım nasıl.
Sezon finalini şimdi izledim...
O nasıl finaldi ya acayip moralim bozuluyordu bi an confessor ve büyücü öldü sandım ne oluyor dedim ya İzlerken ruhum daraldı Büyücü neysede Confessor ölmemeli... 18.Bölüm bana çok komik geldi hele o kızın şeklini büyücü kendine çevirdiya hareketleri çok komikdi adamın kafasını okşuyor adam itiyor Neyse ya diziyi beyendim sezon finali çok güzeldi bir o kadarda moral bozucuydu... Neyseki son dakikada düzeldi durum...
2.sezonu ne zaman başlıyor hiç bilgi varmı 2. sezon hakkında?
Sanırım dizinin 2.sezonu ekimin 31'inde başlıyacakmış...
Bende Facebook'da ekim sonu-kasım başları arası diye duymuştum.Çok iyi olur, daha fazla ara olacağından korkuyordum.
Rahl Jennsen'e babamız aynı demişti ve Jennsen annesine babasının kim olduğunu sorunda öfkeleniyordu. herhalde bunların üçü gerçekten kardeş. 2. kitapta baba piyasaya çıkıyomuş ama darken rahl öldürmemişmiydi onu ya ?
dizi genelinde richard biraz olmamış gibi savaş sahnelerinde hiç kan yok öldürme sahneleri çok basit ufacık çocuk bile anlar kılıcı nereye soktuğunu. büyücü hele hiç oturmamış role. Kahlan süperdi zaten Darken Rahlda güzeldi. Daha iyi bi Richard Cypher ve Büyücü seçilebilirdi. Moth Sithler süperdi. Özellikle Denna'ya aşık oldum :p