Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hata farkettinizmi 2.sezon ilk bölmünde? Edememişlere belirtiyim. 2. sezonun ilk bölmü rahlın ölümünden bir hafta sonrasını anlatıyo. Maşallah Richardın saç ve sakal epey büyümüş.(sakal olurda saçın bu kadar kısa bir sürede bu kadar çok uzamasına anlam veremedim)
  • Dikkat ettim buna ama yadırgamadım açıkçası.Çok süt oğlandı ilk sezon, bu sezon adam gibi gözüksün diye yapmışlardır diye düşündüm.
  • bende öyle düşündüm biraz kıllı olsun malkoc oğuluna benzesin demiş yapımcılar
  • 2. bölmüde 10dk önce indirmiş bulunmaktayım. Altyazı olmadığı için daha izliyemiyeceğim. ama biraz inceledim ilk dakikalarını ve farkettiğim ilk şey şu oldu: açılış klibi değişmiş.olayları biraz anlatan müzikli bi klip olmuş.[ bu arada diziyi hd kalitesinde televizyonda izlemek isteyenler varsa mymax her perşembe saat 20de yeni bölüm(bize göre eski bölüm ) yayınlıyo. bu hafta 9. bölmü yayınladı.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbryan -- 15 Kasım 2009; 11:59:56 >
  • Bende indirdim altyazıyı bekliyoruz
  • Daha İngilizce altyazısı bile yok, biraz zaman alacak sanırım.
  • divxplanetten baska altyazisinin ciktigi baska biryer var mi. belki daha once cikartirlar diye soruyorum.
  • Hala altyazı yok ortada 2. bölümün.Merlin'in bile altyazısı çıktı, ayıptır.
  • Şuan FlashForward ile beraber indiriyorum hafta sonu gibi başlarım
  • Evet altyazı çıktı ve sonunda ikinci bölme baktım. güzel bir bölümdü.
  • S02E02 bölümü için altyazı çıktı...

divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://divxplanet.com/sub/s/147034/Legend-of-the-Seeker.html
  • bence vasat bir bolumdu. ilk sezonu ve ikinci sezonun ilk bolumunu araliksiz izledim bu bolum icinde bekledim bayadir gazim alinmiis galiba ya da cidden sevmedim
  • Bence gayet iyi bölümdü.Daha 2. bölümden paldır küldür keeperı göstermelerini bekleyemeyiz.Tam olması gerektiği gibi ilerliyor bence.Cumartesiyi bekliyoruz tekrar sabırsızlıkla.
    Bu arada bu diziyi bu kadar sevmemi sağlayan sanırım 3 neden var;
    1-Fantastik hikayeleri her türlü deli gibi sevmem.
    2-Yeni Zellanda'nın müthiş doğası ( O nasıl güzel mekanlardır, Orta Çağ'dan fışkırmış)
    3-Hatunlar :p
  • 2. sezon kötü olur diyenlere ilk 2 bölüm + 3. bölüm fragmanı kapak olmuştur umarım

yalnız Tabrett Bethell (Cara) --- o ne güzelliktir . ahamda buraya yaziyorum 2 seneye kalmaz adını bilmeyen kalmıyıcak
  • İlk sezon indi hafta içi başlıyorum
  • Legend.of.the.Seeker.S02E03.720p.HDTV.x264-2HD'yi çektik ama altyazıdan ses seda yok
  • Şimdi ilk iki bölümü izledim sardı dizi bayağı favorim çıplak amca
  • 3. bölüm de güzeldi bana göre, baya beğendim.
    Altyazı çıkacak gibi değil onun için İngilizce altyazı ile izledim baya zevkli oldu, bundan sonra hep böyle izleyeceğim sanırım dizileri.
  • altyazi hala yok saka gibi.
    yahu neden hep belli basli dizilere onem veriliyor bende bunu anlamiyorum takip ettigim cogu dizi uvey evlat muamelesi goruyor 5 gundur altyazi cikmazmi pes
  • Çeviren Lostris di sanırım ve Merlin'e önem veriyor daha çok.Onu çıkarıp bunu geriye bırakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.