Arkadaşlar bu adresten(tıkla) LOTS ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Fanların sorduğu soruları cevaplamışlar. Ayrıca destek için DIGITURK'e mail atabileceğimizi öğrendim. Malum orda yayınlanıyor LOTS. Ayrıca bu adreste(tekrar tıkla) bulunan -ABC Studios başta olmak üzere- tüm kanallara mail atabilirsiniz.
Umarım dizi 2 sezonda bitmez, bu dizinin ratingleri nasıl düşük olur anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
Umarım dizi 2 sezonda bitmez, bu dizinin ratingleri nasıl düşük olur anlamıyorum.
herkes sen ben gibi fantastik film, dizi delisi değil.
böylesi yapımlara çok saçma yaaa diyenlere deli oluyorum. bunun özelliği bu zaten
quote:
Orijinalden alıntı: chawush
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
herkes sen ben gibi fantastik film, dizi delisi değil.
böylesi yapımlara çok saçma yaaa diyenlere deli oluyorum. bunun özelliği bu zaten
Kesinlikle, bu tür dizide mantık arayan insanlara rastlamak mümkün.
Dizinin reytingleri kotu degil berbat. Sword of Truth serisi Amerika'da oldukca unlu bir kitap serisi. Ancak dizi ile kitaplar cok farkli. Dizide adam gibi ana konu yok. Her bolum farkli olaylar oluyor ancak kitapda boyle degil. Kitapda olan seylerin %90i dizide yok. Diziyi izleyenlerin cogu kitap serisini okumus olan kisilerdi. Simdi bu kisilerin cogu diziyi izlemeyi biraktigi icin dizinin reytingleri cok az. Ben izlemeyi birakmadim, ama izlerken diger islerimi hallediyorum. Dizi boyle devam edecekse bitsin daha iyi. Ya da adam gibi kitaplardaki konuyu devam ettirsinler, yoksa reytingler boyle surunmeye devam eder.
Kitaplari okuma imkaniniz varsa kesinlikle okuyun. Diziyi bu haliyle seviyorsaniz kitaplari ne kadar seversiniz dusunemiyorum..
14.Bölüm Promo
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Dizinin reytingleri kotu degil berbat. Sword of Truth serisi Amerika'da oldukca unlu bir kitap serisi. Ancak dizi ile kitaplar cok farkli. Dizide adam gibi ana konu yok. Her bolum farkli olaylar oluyor ancak kitapda boyle degil. Kitapda olan seylerin %90i dizide yok. Diziyi izleyenlerin cogu kitap serisini okumus olan kisilerdi. Simdi bu kisilerin cogu diziyi izlemeyi biraktigi icin dizinin reytingleri cok az. Ben izlemeyi birakmadim, ama izlerken diger islerimi hallediyorum. Dizi boyle devam edecekse bitsin daha iyi. Ya da adam gibi kitaplardaki konuyu devam ettirsinler, yoksa reytingler boyle surunmeye devam eder.
Kitaplari okuma imkaniniz varsa kesinlikle okuyun. Diziyi bu haliyle seviyorsaniz kitaplari ne kadar seversiniz dusunemiyorum..
Benim takıldığım noktada o. Her bölüm ayrı bir hikaye var. Yani ne bileyim Kahlan kaçırılıyor, ama bölüm sonunda kurtarılıyor. Aslında olayları birkaç bölüme yaymaları lazım, olaylar 1 bölümde sonuçlanmasın. Yeni bölümü izlediğimde, önceki bölümle hiçbir bağı olmuyor, acaba diyorum arada eksik bir bölüm mü var?
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Zamanında "The 4400" Ve "Terminator: The Sarrah Connor Chronicles"ın Yarım Kalması Yüzünden Az Sövmemiştim Kanallara.
Şimdi Bu Şartlar Altında LOTS'ta Yarım Kalırsa Bir Daha Tamamen Bitmiş Diziler Dışında Yabancı Dizi Takip Etmem Herhalde..
quote:
Orijinalden alıntı: afsdfas
14.Bölüm Promo
yarın mı yeni bölüm ?
quote:
Orijinalden alıntı: chawush
quote:
14.Bölüm Promo
yarın mı yeni bölüm ?
Yeni Bölüm Pazar günü
Arkadaslar merhaba ben yeni üye oldum. Merlin ve Legend of the Seeker Filimlerini çıkmış olan butun Bölümlerini izledim ve Seekerı daha fazla beyendim.13. Bölümden sonra ara verilmesinede çok uzuldum ama neyseki pazar gunu çıkıcak xD Sabırsızlıkla bekliyorum..Bu arada Cara filime yeni bir tat kattı ama kahlan ın yerini tutmaz bende pazar gününü sabırsızlıklan bekliyorumm inş Richard ın Hanı'nı biran önce alırlar. Kardeş Nicci den Richard dıda anlamıyorum keşke vermeseydi hanı'nı Kardeş Nicci ye Son 3000 Yılın En buyuk Buyucusu olucaktı inş olurda. (Bu arada forumu okurkan bi arkadasş sormuştı acaba Rah'l nerde die muhtemelen öldü çünki Zedd'e söylemişti. Dünyaya 3 tane Bas buyucu geldi die birisi bana çalışıyor birisi öldü biriside sensin demişti..)
Yav bitmesin dizi bu sene. Bizleri cara ve kahlandan marum etmeyin
3.Sezonun olma ihtimali var...
quote:
3.Sezonun olma ihtimali var...
Umarım dizi devam eder, diziyi izleme sebebim Cara
Diziye yeni başladım. Kahlan hayalimdeki kız diyebilirim. Dövüş sahnelerine kendini nasıl veriyor anlamıyorum.
Gözlerimin içine bak Beni esir al Confessor
quote:
Orijinalden alıntı: caiz2005
Diziye yeni başladım. Kahlan hayalimdeki kız diyebilirim. Dövüş sahnelerine kendini nasıl veriyor anlamıyorum.
Gözlerimin içine bak Beni esir al Confessor
Hocam sende çok kaptırmışsın kendini diziye.
Bence bu dizi 3.Sezon deyil 5 sezon bile sürse az olur izlerken zamanın nasıl geçtigini anlamıyorum...
Diziyi arkadaşlarlarla arada izliyoruz toplu olarak. Normalde diziyi alıp evde izlerim milleti sollarım ama pek izleyesim gelmiyor. Bi kere savaş sahnelerinde kan bile yok. Açıkçası dizinin gerçekçiliğinden çok alıkoyuyor. O kadar büyü falan koy diziye bi kan efektini çok gör. Spartacus biraz ödünç versin bari
Dizinin açılış bölümünü bile 4 milyon kişi izlemiş. Amerikanların pek bu tarz dizilerle alakası yok.