Nicci ileride Richard'a yardım edebilir.Birde denna dönse alır arkasına kızları gardiyan mardiyan kalmaz ortada.Ayrıca önümüzdeki bölümün tanıtım videosunda Nicci'nin gerçek bedenini gösteriyorlar.
Bu haftaki bölümden bir kare.
15.bölümü merakla bekliyoruz.
Hangi bedenle gelirse gelsin. İkiside daşşş
Güzel bölümdü.15 daha güzel olacak gibi.
Bu arada richard'ın ağzından şimdiye kadar hiç kötü bir laf çıkmadı onu farkettim.Hep kötü,pis,kaka,aptal kadın gibi sözler Cara ile Kahlan resmen BFF oldular Gelecek bölüm creator yardıracak
15 de kopuyor ortalık sabırsızlıkla bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
15. bölüm şahaneydi
14.bölüm diyecekdiniz herhalde.....
Tamam dizideki kadınlar güzelde bir adamın yanındaki tek erkek 70 yaşında olunca yanındaki kadınlarda victoria secret modeli gibi olunca insan düşünmüyor değil bu kadar kadın var hepsi richarda güveniyor elemanda tık yok ne iş
(şaka bi yana bu sezon dizi sırf kadınlardan reyting yapmaya kurulu gibi adam gibi erkek oyuncu görmedik richard ve zed de olmasa)
quote:
Orijinalden alıntı: Carnige
Tamam dizideki kadınlar güzelde bir adamın yanındaki tek erkek 70 yaşında olunca yanındaki kadınlarda victoria secret modeli gibi olunca insan düşünmüyor değil bu kadar kadın var hepsi richarda güveniyor elemanda tık yok ne iş
(şaka bi yana bu sezon dizi sırf kadınlardan reyting yapmaya kurulu gibi adam gibi erkek oyuncu görmedik richard ve zed de olmasa)
o konuda hiçbir dizi supernatural'in eline su dökemez.Gelen geçen fıstıkların hesabı yok
Yeni bölümden sonra 1 hafta ara ver:S
Eşşeğin suyla münasebeti arttı bu aralar konusunda artık. Her dizi durmadan ara veriyor.
Olaylar artık olağan geliyor.Ama bu haftaki bölümden sonra dizide ve reytinglerinde büyük hareketlenmeler bekliyorum bende
Olur Böyle Karıştırmalar Yav Bu Dizi Devam Etmeli Nasıl İzlemezsiniz
2 haftanın sonunda güzel bir bölüm geldi. bu arada 16. bölümden ilginç bir resim yayınlanmış. Burda
Kahlan, Cara yı fena sıkıştırmış ama neden ? İlginç bir bölüm olacak gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: NooJ3
2 haftanın sonunda güzel bir bölüm geldi. bu arada 16. bölümden ilginç bir resim yayınlanmış. Burda
Kahlan, Cara yı fena sıkıştırmış ama neden ? İlginç bir bölüm olacak gibi.
Ohooo o bölüme daha 2 hafta var
Ya bu dizinin her bölümü bu kadarmı güzel olur ya içinde kayboluyorum dizinin... Bizim cüneyt tarkının filmlerine benziyor 4 kişi koca orduyu yıkıyor ama dizide kendine çeken bişiler var müziklerimi desem kızlarımı desem ne desem bilmiyorum ki
Bu da bir rekor olsa gerek, 05:50. Gece gece Legend'la şaftımız kaydı ama, değer umarım. Daha izleyemedim bile, yani sadece kendi kısmımı,ilk 20 dk.yı izledim. Şimdi izleyip keyif sürme zamanı. Deli gibi spoiler yedim zaten çevirirken deli oldum, deli bir bölüme benziyor :D
Yorumları yarın okurum artık...
Dizi 5. bölümden sonra açıldı. Güzel gidiyor şimdilik. Belki de Sword of the truth'u okumadığımdan dolayı iyi geliyordur. Bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Dizi 5. bölümden sonra açıldı. Güzel gidiyor şimdilik. Belki de Sword of the truth'u okumadığımdan dolayı iyi geliyordur. Bilmiyorum
Bana da böyle geliyordu ama kitapları okumaya başladığımda çok fazla eksik olduğunu, olayların değiştirildiğini fark ettim. Kısacası Sam Raimi içine etmiş. Neyseki 2. sezona el atmadı. Şimdide World of Warcraft ı çekecekmiş Adam bi rahat duramıyor
İdare edecek bi bölümdü
Yav arkadaş öyle creator mı olur? Creator diyince insan böyle etli butlu mature bişey bekliyo. Veledi getirdiler creator yaptılar. Lanet olsun
Bölüm olarak bakarsakta. Bişey yoktu. İzlerken sıkıldığım sahnelerde bolca vardı. Tad vermedi pek
quote:
Orijinalden alıntı: NooJ3
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Bana da böyle geliyordu ama kitapları okumaya başladığımda çok fazla eksik olduğunu, olayların değiştirildiğini fark ettim. Kısacası Sam Raimi içine etmiş. Neyseki 2. sezona el atmadı. Şimdide World of Warcraft ı çekecekmiş Adam bi rahat duramıyor
Bi Uwe Boll bi Saim Raimi zaten piyasayı çökerttiler