Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Sezon, finali 22 Mayıs'ta olmak üzere toplam 22 bölüm gözüküyor.

2 hafta kadar önce spring break'te boşluk olunca diziyi izleyip yetiştim. Dizi aslında çok bilindik temalar üstünden gitsede ciddi sardırdı, Spartacus'de oynayan birçok kişiyi falan gördükçe daha da hoşuma gitti nedense. Zaten aynı ekip yapıyor. Şimdi yalan söylemiyim izlememde Bridget Regan'ın etkiside büyük
    İleride kitapları da alıp okumayı düşünüyorum ki önceden okuyanlar genelde dizi hakkında hayal kırıklığına uğradıklarını yazmışlar, neden böyle olduğunu anlarız herhalde okuyunca..

• Çakma darken rahl süperdi.Özellikle burun düzeltme sahnesi
    Darken Rahl geri geldi
    Önümüzdeki bölümde Richard ile beraber savaşıyor gibi gördüm.

• Gardiyan nasıl izin verdi acaba Darken Rahl'ın gerçek dünyaya gitmesine ve scroll'u Richard'a vermesine.

Hikaye kısmı biraz sıkıcı olsa da iyi bağladılar sonunu. haftaya biraz soluk gelir diziye.
  • Tüm sevenlerine burdan acı haber vermek hoşuma gitmiyor ama dizi iptal edilmiş. Sam Raimi'nin birşeyler yapıp herhangi bir kanalda devam ettirilmesi için çalışacağını düşünüyorum fakat durum ortada:

LOTS Cancelled

Ayrıca dizide stunt görevlisi olarak çalışan birisinin Twitter hesabı, o da doğruluyor:

Dayna Porter Chiplin

Yok böyle birşey ya tam diziye başladık sardırdık, gayet iyi gidiyor diyoruz dizi iptal ediliyor of off

• Of ya iptal edilmiş demek finali yaparlar heralde ama inş başka kanal alırda devam ederler ya
  • Haydaaa acayip moralim bozuldu bak şimdi...
  • Hay anasını ya, zevkle izlediğim bir dizi daha uçtu gitti.
  • Bunların zoru ne ya.Madem iptal ediceksiniz düzgün bir final çekinde hepimiz kurtulalım.Her sezon bir dizinin en güzel anlarında kesilmesinden bıktım
  • Final olacak. Ama dizi iptal maalesef. Bende haftada 1-2 bölüm şeklinde izliyorum. Güzel dizi yazık oldu.
  • Bitane frp dizi vardı o da bitti. Nerden bulacaz şimdi offf offf . O değil bu haberi hatuna nasıl verecem, kızcağız her hafta benden dizi bekliyor.
  • Yav Bütün Diziler Bitiyor Zevkinin İçine Ettiniz...
  • www.saveourseeker.org siteden pek bişey anlamadım ama çözen varsa söylesin

Bridget Reagan Twitter'ında paylaştı geçenlerde
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Anladığım Kadarıyla Sponsor İçin Para Topluyorlar Destek Çıkmak İçin
  • IMDB puanı 8.1 olan bir diziyi nasıl yayından kaldırırlar anlamadım.
    Bari CW alsa favori kanalımdır.
  • Yazık Ettiler
  • Legend.of.the.Seeker.S02E19.HDTV.XviD-LOL
    Legend.of.the.Seeker.S02E19.720p.HDTV.X264-DIMENSION
  • Dizinin 2. sezonunun çekilmesi bile mucize olmuş diye düşünüyorum. Devam etmeyeceği kanısındaydım, öyle de oldu gibi.
  • 20.Bölüm Promo

• quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

20.Bölüm Promo

Sezon finaline son 2 bölüm diyor final demesi gerekmiyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 2 Mayıs 2010; 13:48:04 >

• Bitirmeyecekler başka bir kanal umuduyla sanırım. Normal sezon finali yapıp sonucu bekleyecekler tahminim.

Indivx'de altyazı yayınlandı bu arada.

19.Bölüm

Yine güzel bir bölümdü, yazık olacak biterse yahu. Cara'nın Richard'a karşı boş olmadığını biliyordum ama

Sonraki bölüm yine hareketli olacak. Gerçi doğal sezon sonu geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 2 Mayıs 2010; 16:43:28 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.