Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm iyiydi. 2 bölümdür düzelmeye başladı dizi. Finaller hakkında beklentilerim biraz yüksek, inş. iyi olurlar Cara'yı diğer tarafta görmeye pek alışkın değilim, umarım oda ileriki bölümde sonunda takıma tekrar katılır.

Uzun süredir girmiyordum foruma biraz bakındım sanırım verilmemiş bu video;

Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 10 Mayıs 2010; 17:22:42 >

• Cara'ya herkes sövmüştür herhalde bu bölüm. Zedd beni bile kandırdı dedi ya, ben bile kandım valla orda :)

Kahlan öldü diye korktun yaw o dağa tırmanırlarken !!!

haftaya güzel 2 bölüm izleriz inş :)

• NooJ3 attığın mesaj silinmiş ama verdiğin resim aşağıdaki görüntü ile uyuşuyor gibi.
     Legend of the Seeker (2008-2010)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunship

NooJ3 attığın mesaj silinmiş ama verdiğin resim aşağıdaki görüntü ile uyuşuyor gibi.

O zaman bir daha atıyım mesajı

21. bölümden birkaç resim gördüm, sanırım Kahlan ve Richard evleniyorlar. Bu arada Zedd'de fena bakıyor

Bu arada senin resimle benim verdiğim resim konusunda hemfikirim

Yanlız Richard ve Kahlan 4. kitapta evleniyordu.Niye bu kadar erken evlendirmişlerki ? Acaba 3. sezonun çekilmeyeceği kararlaştırıldıda bu sezon sonundada mutlu son olur diye mi evlendiriyorlarki ? İnş. değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 11 Mayıs 2010; 21:15:42 >

• 2. sezon reytingleri:
  • Dizi biteceğindenmidir, sezon biteceğindenmidir, yoksa millet son bölümleri her yerde konuşsun diye midir, artık neyse.

Birader nedir bu 20. bölüm, ve gelecek bölüm öhh öhh öhh yani
  • Legend of the Seeker S02E21 HDTV XviD-LOL

Altyazı da çıktı.

http://www.indivx.net/legend-of-the-seeker-2-sezon-21-bolum-turkce-altyazi/
  • Beyler Kusura Bakmayında Zamun** Girmiyor Bende Başka Nerden Çekebilirim Özel Pm Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Beyler Kusura Bakmayında Zamun** Girmiyor Bende Başka Nerden Çekebilirim Özel Pm Teşekkürler

PM

Misohunt'taki sürümlerden biri çakmaymış boşuna indirdim.Şimdi baştan indiriyorum mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 16 Mayıs 2010; 11:15:11 >
  • Güzelmi Bari Yeni Bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 16 Mayıs 2010; 11:53:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Güzelmi Bari Yeni Bölüm

Bölüm güzeldi bana kalırsa. Cara'ya ikinci kez büyü yapmadan önce bağladıklarında Cara'nın söylediklerine baya üzüldüm. Bizim çakma Seeker Leo'da göründü bu bölümde. Trailerdan anladığım kadarıylada Sonraki bölümde Keeper'ı sonunda görücez ve Cara'da gruba geri döncek

Legend of the Seeker (2008-2010) Legend of the Seeker (2008-2010) Legend of the Seeker (2008-2010) Legend of the Seeker (2008-2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 16 Mayıs 2010; 14:40:40 >

• İnsinde İzlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 16 Mayıs 2010; 12:35:14 >

• Dünya yine tersine döndü.
    Haftaya kahlan blood rage'in etkisinde herhalde.
  • iki bölüm birden final değilmiydi bu hafta ?
  • quote:

Dünya yine tersine döndü.

Trailer ı tekrar izlerken farkettim; Sister Nicci geri dönüyor ve Kahlan'ın güçlerini alıp Kahlan'ın boğazına sarılıyor. Kahlan Con Dar'a giriyor bencede, bide Richard'ı bıçaklıyor. Dur bakalım güzel bölüm olacak gibi.

Legend of the Seeker (2008-2010) Legend of the Seeker (2008-2010) Legend of the Seeker (2008-2010)

quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

iki bölüm birden final değilmiydi bu hafta ?

İki bölümlük finalin ilk bölümüydü bu haftaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 16 Mayıs 2010; 14:43:10 >

• Haftaya final çok heyecanlı olacak.

Cara'yı ağaca bağladıklarında içim parçalandı resmen nasılda ağladı öyle.

Bu bölümde pek birşey yoktu haftaya yayınlanacak bölümü merak ediyorum bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooJ3

quote:

Dünya yine tersine döndü.

Trailer ı tekrar izlerken farkettim; Sister Nicci geri dönüyor ve Kahlan'ın güçlerini alıp Kahlan'ın boğazına sarılıyor. Kahlan Con Dar'a giriyor bencede, bide Richard'ı bıçaklıyor. Dur bakalım güzel bölüm olacak gibi.

Legend of the Seeker (2008-2010) Legend of the Seeker (2008-2010) Legend of the Seeker (2008-2010)

Bende kim diye merak ettim onu nicciymiş demek.Ama nicci gardiyanın emri altından çıkmıştı kendi adına çalışıyor şuan kahlanı falan kontrol etmesi richarda yardım amaçlıdır belki.Koyduğun resimden öyle gözükmüyor ama bakalım ne olacak.Ayrıca kahlan richardı bıçaklarken richard sanki bıçaklayacağını biliyormuş gibi duruyor.Neyse haftaya final ne olup ne bittiğini daha iyi anlarız.

• --- s02e21'den spoiler kırıntıları olabilir---
    evet güzel bir sezon finali olacağa benziyor. izlerken ufak tefek şeyleri kafaya takmadan izlenirse hayli iyi bir seri. örneğin son bölümde darken rahl'ın durumu hikayenin en başındaki "bailing" olma durumu ile pek tutarlı olarak oturmuyor. yani seeker'ın emri altına girse bile bunun değişmemesi gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazzzz

--- s02e21'den spoiler kırıntıları olabilir---
    evet güzel bir sezon finali olacağa benziyor. izlerken ufak tefek şeyleri kafaya takmadan izlenirse hayli iyi bir seri. örneğin son bölümde darken rahl'ın durumu hikayenin en başındaki "bailing" olma durumu ile pek tutarlı olarak oturmuyor. yani seeker'ın emri altına girse bile bunun değişmemesi gerekiyordu.

Çok haklısın. Birbirini tutmayan şeyler var ve bunları sürekli düşünürsen diziden soğuyorsun. Ben kitabı okumaya başladığımda bu yüzden diziyi takip etmeyi bırakmıştım. Ayrıca kitaptan o kadar farklı ki karakterlerin ismi aynı olmasa kitaptan uyarlandı diyemezsin.

(İlk iki kitap hakkında biraz spoiler var)

Örneğin; kitapta Richard, Darken'ı yendikten sonra onun--tehdit ederek kontrol ettiği-- kırmızı ejderhasını alıp ikinci kitabın başlarında onu kullanıyor. Richard'la Kahlan--yine ikinci kitabın başlarında-- Mud People(Çamur İnsanlar) denen bir topluluğa üye olup onlarla yaşıyorlar ve Darken, Richard'ı rüyasında değil bir ayinde--yanlışlıkla-- çağırılınca işaretliyor ve bu işaret ölümcül. Denna'nın ruhu gelip işareti(Richard, eğitimi sırasında Denna ile çok ilgileniyor ve Denna'da Richard'a aşık olduğu için) kendisine çekiyor. Bunun gibi çok fazla örnek var. Neyse konudan uzaklaştım sanırım . Sonuçta fazla takmamak lazım bunları, heleki kitaplarıda okuyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 17 Mayıs 2010; 17:02:49 >

• Diziyi iptal etmişler gelecek sezon için.Belki başka bir kanalla anlaşabilir..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.