Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Promolarda hep sezon finali diyor demen gibi başka kanalda devam edecek sanırım ki etmelide
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaCoN

Diziyi iptal etmişler gelecek sezon için.Belki başka bir kanalla anlaşabilir..

Henüz resmi açıklama yapılmadı ama uzun zamandır tartışılıyor. Başta "Save Our Seeker" kampanyası olmak üzere bir çok kampanya yapılıyor. Eğer iptal edilirse resmi açıklama yılın üçüncü çeyreğinde gelir diye düşünüyorum.
  • arkadaşım kaç gündür bu diziye başladığını çok iyi olduğunu falan söylüyordu. dün yapacak işim yoktu oturdum sabaha kadar ilk 12 bölümünü izledim. açıkçası pek devam edesim yok. bazı arkadaşlar Legend of The Seeker ın merlin den çok daha iyi olduğunu savunmuş. ben buna kesinlikle katılmıyorum..
  • sevmeden 12 bölüm iyi izlemişsin valla o zaman , ben merlin 5-6 bölüm ancak izleyebildim. merlin her bölüm aileden birinin başına birşey gelen genel hikayenin nerdeyse olmadığı (yani ilerde bunlar büyük büyücü olacak büyük kral olacak haricinde) bir seri. hep kendini tekrar ediyor bence. legend of seeker hem hikaye gelişimi olarak hemde yapım olarak merlinden kat kat üstündür. devamlı aynı kavgalar aynı şeklinde olup her zaman yeniyorlar falan denebilir ama sonuçta genel hikayede fantezik ögeler daha yerli yerinde. kavramları daha birbiriyle etkileşimli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazzzz

sevmeden 12 bölüm iyi izlemişsin valla o zaman , ben merlin 5-6 bölüm ancak izleyebildim. merlin her bölüm aileden birinin başına birşey gelen genel hikayenin nerdeyse olmadığı (yani ilerde bunlar büyük büyücü olacak büyük kral olacak haricinde) bir seri. hep kendini tekrar ediyor bence. legend of seeker hem hikaye gelişimi olarak hemde yapım olarak merlinden kat kat üstündür. devamlı aynı kavgalar aynı şeklinde olup her zaman yeniyorlar falan denebilir ama sonuçta genel hikayede fantezik ögeler daha yerli yerinde. kavramları daha birbiriyle etkileşimli.

Sende merlin'e iyi dayanmışsın ben 20 dakika sonra kapamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Sende merlin'e iyi dayanmışsın ben 20 dakika sonra kapamıştım.

cnbce de başladığı zaman takip ettiğim doğru düzgün dizi yoktu ondan :-)

• Siyahlı kız nicci
  • Yeni bölüm gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunship

Yeni bölüm gelmiş.

Yeni indirmeye başladım, 10 dk ya iner. İnş. İngilizce altyazı ben yatmadan önce çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 23 Mayıs 2010; 2:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooJ3

quote:

Orijinalden alıntı: gunship

Yeni bölüm gelmiş.

Yeni indirmeye başladım, 10 dk ya iner. İnş. İngilizce altyazı ben yatmadan önce çıkar

En iyisi yatıp kalkıp sakin kafayla izlemek.

• Bölümü izledim. Güzeldi ama biraz sönük gibiydi. Geçen sezonun finali çok daha iyiydi bana kalırsa.
    Eğer izlemediyseniz Spoiler'ı okumadan önce birkaç kere düşünün. Hatta hiç okumayın. Ciddiyim.

Bu bölüm yeni bir kehanet geldi ve bu kehanette dahil olmak üzere tüm kehanetler gerçkeleşti(Richard'ın taşı vermesi, Kahlan'ın günü kurtarması ve birde yeni gelen kehanet; gardiyanın küçük bir çocuğun bedeninde Richard'ı kandırması).
    Nicci, taşı kendisi için istedi ve Kahlan'ı emri altına aldı. Kahlan, Richard'dan taşı almak için giderken Sisters of the Dark saldırdılar. Bu sırada Richard, Kahlan'a yardım etmek için taşı Keeper'ın eline tutuşturdu(tabi onun Keeper olduğunu bilmiyordu). Kahlan, Richard'ın taşı verdiğini duyunca onu öldürdü. Cara tam zamanında yetişip Richard'ı geri getirdi. Bu sırada Kahlan'ın gözyaşlarından ikinci bir taş oluştu ve yırtığı tamir edip mutlu sona kavuştular.
    Tüm bölümlerde olduğu gibi yine kitaptakiyle pekte alakası yoktu finalin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 23 Mayıs 2010; 16:10:19 >

• 1. sezon finali daha iyidi bence.

Ben aslında yaratıcı ve gardiyanın kapışmasını bekliyordum ama olmadı.
    Cara iyi yapıştırdı mordsith'e
    Birde Rahl nicciyi esir aldı.Birlikte sıcak suyun tadını çıkarırlar artık.
  • Güzel bir final oldu.Dizi başka kanala geçmesse bile final olarak kalabilir.
    Seeker'ımız gitti.

Richard bir ara malkoçoğlu gibi dacralara filan kılıç salladı.
    Darken Rahl az pişmiş pirzolaya döndü.
    Bölüm başı zedd'in sevgi gösterileri
    Taşın oluşma anı süperdi.
    Cara'nın racon kesmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 23 Mayıs 2010; 16:13:24 >

• herşeyi yerli yerinde bir sezon finali oldu. ilk sezon finali kadar şaşırtıcı olmasa da mutlu sonlara uyuz olan bünyeleri bile rahatsız etmeyecek bir mutlu son ile bitirdiler. kavramların ve kehanetlerin nasıl ortaya çıktığı ve herşekilde gerçekleştiğinin de güzel bir şekilde kanıtladılar. ayrıca ilk sezondaki zamanlardaki yolculuk fikrini de tek tek insanların olup olmaması üzerinden yapmış oldular. sonuçta beklediğimden daha iyi bir sezon finali oldu.
  • Craig Horner'ın bir röpötajını buldum. Dizinin iptal edilmesiyle ilgili. Buradan ulaşabilirsiniz.
    Bu arada "Save Our Seeker" kampanyasında 10bin dolar bağış toplanmış, bağış yapan herkese 1. sezon DVD'si verilmiş(Terry Goodkind imzalı). Kampanya, projeler ve gelişmeleri takip etmek isteyenler için;
    Save Our Seeker - Fan Forum
    Save Our Seeker - Kampanya Sitesi

• Yazıklar olsun. Piyasada o kadar çok moloz dizi var ki yayından kalkması gereken. Smallville gibi sürekli aynı şeylerin yaşandığı, birbirinin tekrarı olan bir dizi bile 9 yıldır yayınlanıyor. Keza Heroes bile öyle. İlk 2 sezondan sonra o da bitti. Ama hala ısrarla yayınlıyorlar. İnanamıyorum. Legend Of The Seeker neredeyse türünün tek örneği ve çok çok iyi bir dizi. Bu diziyi izlerken resmen başka bir evrene gitmiş gibi hissediyorum. Huzur buluyorum. O doğal güzellikler ortam atmosfer fevkalade. Her yönüyle harika bir dizi. Umarım 3. sezon ABC yada NBC artık hangi büyük kanal olursa olsun onlardan biri ile anlaşırlar da izlemeye devam ederiz.
  • Eğer 3. sezon gelemeyecekse gerçekten çok üzücü bir durum. Bu türde başka bir dizi yok. Resmen canım sıkıldı. Umarım 3.sezon gelir. Çekilirsede kadrolar falan değişmez umarım.Hele hele Zed değişirse ağlarım valla. Gerçi çekileceği yok gibi. Keşke alternatif olsada izleyebilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Eğer 3. sezon gelemeyecekse gerçekten çok üzücü bir durum. Bu türde başka bir dizi yok. Resmen canım sıkıldı. Umarım 3.sezon gelir. Çekilirsede kadrolar falan değişmez umarım.Hele hele Zed değişirse ağlarım valla. Gerçi çekileceği yok gibi. Keşke alternatif olsada izleyebilsek.

Aynen hele Zedd'in büyü yaparkenki karizmasını hiçbirşeye değişmem.Resmen büyüyü yaşıyor adam.
  • Arkadaşlar, ABC'den gelen birkaç maile göre(resmi değil) LOTS'ı artık yayınlamayacaklar. Ama Direct TV'den azda olsa biraz ilgi bulabildik. Bu konu ile ilgili yetkililerin düşüneceklerini belirttiler. Direct TV daha öncedende LOTS'dan daha kötü durumdaki dizileri kurtarmış. Senaristler ve oyuncular BBC veya Syfy düşünüyorlarmış. ABD'deki fanlar billboardlara reklam vermeyi, T-shirt ve poster yaptırmayı düşünüyorlar. Bağışlar hergün artıyor. Umarım boşa gitmez bunlar.

Kampanyalardan biride "Journey Book Campaing". Bu kampayada hergün farklı birkaç kanala ve yetkililere e-mail atılıyor. Atılan e-maillerin sayısı ne kadar çok olursa o kadar etkili olacağını düşünüyorum. E-mail atmak isteyenler için aşağıda kampayanın detaylı açıklamasının bulunduğu siteyi vereceğim. Ayrıca Direct TV'ye the101@directv.com adresinden mail atabilirsiniz.
    Journey Book Campaing için site ise
    http://community.livejournal.com/legendofseeker/624194.html

Tabi e-mailler İngilizce olacak. Eğer göndermek isteyen ve yardıma ihtiyacı olan olursa bana özelden ulaşabilir. Seeker'ımızı kurtaralım arkadaşlar .

------------------

Birkaç hoş çizim buldum

http://pics.livejournal.com/marlusrahl/pic/0001b5kx
    http://pics.livejournal.com/marlusrahl/pic/0001c0fb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 25 Mayıs 2010; 17:09:14 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.