Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Bu dizi güzel mi acaba başlamalımıyım

FRP türünü seviyorsanız seversiniz. Zira bu konuda başka dizi yok piyasada.
  • Gitti güzelim dizi.

Kitabını okumaya başladım gayet keyifli ilerliyor. Ama dizi ile alakası yok
  • Kitabın türkçesi var mı ? PDF olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Kitabın türkçesi var mı ? PDF olarak

Bende bunu bekliyorum.

Cara
  • Ne oldu dizinin akıbeti ya ilerleme varmı? Varmı bilgisi olan?
  • Kitabın adını öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Kitabın adını öğrenebilir miyim?

The Sword of Truth
  •  Legend of the Seeker (2008-2010)

Cara
  • diziye smdı basladım. Konusu cok sıradan. Biz Bile Bu konuyu 1980lerde Kullanıyorduk . ılk bolum dk 32. yarasa gbı bi yaratık atı yıyorda snra richarda saldırırken buyucu yanarlı donerlı bı buyu yaparak yaratıgı oldurmesı Cok degısık.icinde dervrelerı mı varmıs ne? yaratık elektironik Alet gbi patladi Boyle giderse legend in omru bnde kısa olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 20 Ağustos 2010; 5:03:06 >
  • ilk bölümler izlerken bende eskiden zeyna ve herküle benzetmiştim ama sonra baya kendini toparlıyor ve ilk sezon finali falan bence fantastik dizi katagorisinde hayli iyi bir yerde. ikinci sezonda daha karışık işler oluyor. karakterler de göze hitap ediyor. bence devam et izlemeye fikrin değişir zamanla... tabi bu türe ilgin varsa..
  • 2. Sezonun ilk bölümünü nihayet dizimaxte izleme fırsatı buldum. Gerçekten sezon başlangıcı olarak oldukça iyiydi. Hikayenin farklı bir yöne sürüklenmesi bir yana çekim tekniğini de hayli geliştirmişler. Umarım 3. sezonu ile devam eder.
  • 2. sezon 9. bölüme geldim dün akşam. ne güzel izliyordum Cara 'yı (hasta oldum hatuna )oldumu şimdi bu sizin dediğiniz ? 3.sezon çekilmeyecekmi ?
    hayal kırıklığına uğradım bak şimdi...
  • 3.sezon gelmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunship

3.sezon gelmiyor mu?

Hayır. Alan kanal da çıkmadı bu zamana kadar. Geleceğini de sanmıyorum.
  • Gitti güzelim dizi Merlin yerine rahatlıkla bunu tercih ederdim,keyifle zilediğim görsellerini,çekimlerini karakterlerini sevdiğim ender fantastik öğe taşıyan dizilerden biriydi.
  • Güzel diziydi.Devam etmeli bence.Bu saatten sonra biraz zor belki ama belki devam eder be..

Bir de acaba bunun kitabını türkçe olarak nerde bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Je0p4rdy -- 14 Eylül 2010; 13:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Güzel diziydi.Devam etmeli bence.Bu saatten sonra biraz zor belki ama belki devam eder be..

Sanırım sadece serinin ilk kitabı türkçeye çevrilmişti.Tamamı türkçeye çevrilmiş olsaydı bir yerlerden bulup edinirdim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Güzel diziydi.Devam etmeli bence.Bu saatten sonra biraz zor belki ama belki devam eder be..

Sanırım sadece serinin ilk kitabı türkçeye çevrilmişti.Tamamı türkçeye çevrilmiş olsaydı bir yerlerden bulup edinirdim kesinlikle.

Tamamı olsaydı iyi olurdu ama ilk serisini genede okumak istiyorum.
  • 2. Sezonu biraz önce bitirdim ama bu dizi devam etmeli..

İnşallah devam eder..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.