Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaybe bu dizi bile unutulmuş artık sayfasına bile yazılmaz olmuş çok zor film ve dizi beğenen biri olarak bu diziyi hiç unutmayacam en azından bu dizideki karakterlerin hangi yapımlarda oynadıklarını yazabiliriz...
  • Vay be, ne güzel diziydi be, yazık oldu valla Bir mucize olsa da gelse yeni sezon.
  • Kahlan Amnell
  • Abi neden yukarı çıkardınız bu konuyu ya... Yeni yeni unutmuştum diziyi Ne olurdu sanki devam etse ya ne olurdu!!!
  • Valla benim yeni haberim oldu bu diziden ve bu hafta içinde 2 sezonuda bitirdim. Süper dizi olmuş böyle kaliteli fantastik dizi yok ortalıkta biteli 1 seneden çok olmuş halen bir muadili yok. Hele o sarışın Cara karakteri yokmu beni benden aldı başka diyarlara sevk etti sayın seyirciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 2 Nisan 2011; 5:29:31 >
  • İnsanlar fantastik dizileri pek sevmiyor. Dizi demeyelim de yapım diyelim (LOTR serisi hariç). Entrika, erotizm, kan daha çok ilgi çekiyor. Bu dizinin de maliyeti gelirinden çok olunca atıldı bir kenara, yazık oldu.
  • 3.sezon ne zaman çıkıyor beyler haberi olan var mı ?? bi de dizinin ilk kitabı olan büyücünün ilk kuralı adlı kitabı Ankarada nerden bulabilirim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: EATRON23

3.sezon ne zaman çıkıyor beyler haberi olan var mı ?? bi de dizinin ilk kitabı olan büyücünün ilk kuralı adlı kitabı Ankarada nerden bulabilirim ??

Yok 3.sezon asla çıkmayacak, bitti dizi

Karanfilde Dost var bi bak oraya olmadı söyle getirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EATRON23

3.sezon ne zaman çıkıyor beyler haberi olan var mı ?? bi de dizinin ilk kitabı olan büyücünün ilk kuralı adlı kitabı Ankarada nerden bulabilirim ??

Çıkmaz ayın son çarşambası.
  • karanfil ve olgunları taradım ama bulamadım nettekiler de stok ta yok yazıor artık e kitap me kitap translate bişiler yapcaz
  • ya cidden böyle bir dizinin bu kadar basit bir şekilde bitmesi beni üzdü. şuana kadar 3. sezon çekilir mi diye bekliyordum fakat çekilmeyeceğini artık biliyorum.neyse sağlık olsun final bölümünde belliydi dizinin bitirilmek istendiği, gereğinden basitçe bitmişti.
  • Olabilecek en büyük düşmanı yenip,mutlu bir şekilde bitirdiler.Bence iyide yaptılar.En azından bir final izledik,sezonun yarısında iptal edilmesinden iyidir.
  • Bu dizinin bitmesi gerçekten kötü oldu bende çok bekledim yeni sezonu ama malesef
  • Sana kesinlikle katılıyorum.en azından mutlu bir son ile bitti.
    quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Olabilecek en büyük düşmanı yenip,mutlu bir şekilde bitirdiler.Bence iyide yaptılar.En azından bir final izledik,sezonun yarısında iptal edilmesinden iyidir.

• http://www.saveourseeker.com/cons.html
    linkte yeni sezonu çıkabilmesi için birşeyler yapıyorlar sanırım,
    ingilizcesi iyi olan birisi, tam olarak ne olduğunu anlatabilir mi?
  • arkadaş unutuyorum diziyi ne güzel bakıyorum konu yine hortlamış

bitmeseydi iyiydi ancak yapacak birşey yok... @RollingStar dogru solemiş olabilecek en iyi şekilde sezon finali yaptı dizi ve aynı zamanda finalini yaptı... askıda kalmadı en azından.
  • ah şu diziyi bir devam ettirmediler. O kadar imza toplandı, vs oldu ama fayda etmedi...
    Kahlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry
    Kahlan

+Cara

• Abi çıkarmayın şunu üste, ne güzel unutuyorum ben, şimdi yine hüzünlendim bak
  • vurun kapısına kilit şu konunun
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.