Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi beğenmesemde oyuncuları gerçekten iyiydi.
  • Çok merak ediyorum şu diyi en kısa zamanda başlıyorum.
  • Bende daha yeni bitirdim diziyi gerçekten izlediğim en güzel fantastik dizilerden bir tanesi diyebilirim bitmesi kötü oldu arkasında pek çok soru işareti bıraktı ama yapıcak bişey yok bu tarz diziler hep harcanır zaten ama başrollerdeki karakterleri inş başka dizilerde görürüz gerçekten çok iyi uyum sağlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçaN HoLLaDaLı

Çok merak ediyorum şu diyi en kısa zamanda başlıyorum.

hiç başlama bağımlılık yapar üzülürsün
  • bak yine aklıma geldi dizi ilk izledigim yabancı diziydi çok üzüldüm bittigine bari oynayan başrol karakterleri daha iyi yerlerde görseydik richardı kahlanı cara yı falan başka dizilerdede oynamıolar sanırım

UNUTMAYALIM UNUTTURMAYALIM

belki bir umut gunun birinde ya 3.sezonu yada 0 dan baştan çekerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightawolf7

bak yine aklıma geldi dizi ilk izledigim yabancı diziydi çok üzüldüm bittigine bari oynayan başrol karakterleri daha iyi yerlerde görseydik richardı kahlanı cara yı falan başka dizilerdede oynamıolar sanırım

UNUTMAYALIM UNUTTURMAYALIM

belki bir umut gunun birinde ya 3.sezonu yada 0 dan baştan çekerler

Sorunda o zaten karakterler tam olarak tanınmadan dizi bitti birazdaha devam etseydi bizlerde onları daha iyi tanırdık bir ara craig horner joey dakota diye bir dizide oynucaktı başrol karakterlerden sonrasında ama iptal almış dizi boştalar herhalde 0 dan çekerlerse bu karakterler olmaz ama bilmiyom belli olmaz diğer diziler beni bu kadar sarmadı ama bu nedense bir çekim gücü var sanki yarım bırakılması tuhaf bıraktı herhalde en azından bir filmi çıksın düşüncesindeyim

• Bu arada beyler bir haberim var Legend of the seeker yakında foxta yayınlanmaya başlıcak bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Bu arada beyler bir haberim var Legend of the seeker yakında foxta yayınlanmaya başlıcak bilginize

Bitmeden yayından kaldırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: farti

Bu arada beyler bir haberim var Legend of the seeker yakında foxta yayınlanmaya başlıcak bilginize

Bitmeden yayından kaldırırlar.

Olabilirde olmayabilirde belli olmaz orasını bilemeyiz fox kanalını tanımyom
  • Bu diziyi bir tek ben mi o kadar çok beğenmedim yahu? Tekrardan izleyeyim boş bir vakitte bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bu diziyi bir tek ben mi o kadar çok beğenmedim yahu? Tekrardan izleyeyim boş bir vakitte bari.

Ee zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bu diziyi bir tek ben mi o kadar çok beğenmedim yahu? Tekrardan izleyeyim boş bir vakitte bari.

fantastik sevmezsen beğenmemen normal
  • 2010 başından beri internetim yokk ama hala unutamadim bu diziyi of of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında Fox Tv'de yayınlanmaya başlıyıcak, eskiyi yad etmek isteyenler için iyi bir fırsat. Ben izlemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

Yakında Fox Tv'de yayınlanmaya başlıyıcak, eskiyi yad etmek isteyenler için iyi bir fırsat. Ben izlemeyi düşünüyorum

İngiltere Premier Ligi'ni yayınladığından beri ilk defa Fox izleyeceğim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

Yakında Fox Tv'de yayınlanmaya başlıyıcak, eskiyi yad etmek isteyenler için iyi bir fırsat. Ben izlemeyi düşünüyorum

İngiltere Premier Ligi'ni yayınladığından beri ilk defa Fox izleyeceğim sanırım

Bende izlemeyi düşünüyom türkçe seslendirmeler birde merak ediyorum bakalım kimler seslendircek

• Yazik oldu ya mis gibi diziye Merlinle idare ediyoruz mecburen bu bitince.Nerdesin Zedicius Zull Zorrander
  • umarım yenisi çıkar unutmustuk yaw 2 sene sora yine düstü aklımıza ..... Acaba fox'ta yayınlanınca hani fazla izlenirse 3. sezon cıkabilirmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OnLyForYou_

umarım yenisi çıkar unutmustuk yaw 2 sene sora yine düstü aklımıza ..... Acaba fox'ta yayınlanınca hani fazla izlenirse 3. sezon cıkabilirmi :)

Zor bir olasılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: EATR

quote:

Orijinalden alıntı: _OnLyForYou_

umarım yenisi çıkar unutmustuk yaw 2 sene sora yine düstü aklımıza ..... Acaba fox'ta yayınlanınca hani fazla izlenirse 3. sezon cıkabilirmi :)

Zor bir olasılık

zor bir olasılık bile değil imkansız bir dizi sırf Türkiyede izlendi diye 2 sene sonra 3. sezonu çekmezler malesef. bu arada tr dublaj çok berbat olmuş gibi gözüküyor fragmanlardan

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.