Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foxta birazdan tr dublaj başlayacak bilginize
  • Bu dizi nasıldır acaba böyle eski savaş filmlerini severim..Fox tv de şuan Türkçe dublaj var indirip izlesem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

Bu dizi nasıldır acaba böyle eski savaş filmlerini severim..Fox tv de şuan Türkçe dublaj var indirip izlesem mi?

Dostum tr dublajla biraz kotu olmus buna aldanma muthis dizidir fantastik vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    her bölümü 1000 defa ayrı ayrı seyrederdim 999 u CONFESOR için sadece ama sadece onu izlerdim...biride dizinin kendisi için...ve 3 ncü sezonu umutla beklediğim geçen zaman süresince defalarca izledim tekrar tekrar bu diziyi..izleyeceğimde..arşivimde özel olarak ilk sırada saklıyorum.

Unutmayalım unutturmayalım

Bu kadar zaman geçti bu diziyi unutmadım tadı hep damağımda..
    Oyuncular daha fazla yaşlanmadan 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16---------9334443 ncü sezonu çekilsin inşllhhhh.

confesor ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dahada yazmak istedim mesajı değiştirmem o yüzden: Cidden kafayı yormadan izlenebilen çok güzel bir dizi..
    Bunun üstüne Spartacus serisi geldi meselaa geçen zaman diliminde taht oyunları geldi onlarıda izledim arşivimdedir...

Ama bu dizi nedense damağımda büyük bir lezzet bıraktı bu tad kaç yıl oldu hiçde geçmiyor geçmeyecekte.Büyük bir hevesle bekliyorum bir gün çok gecikmeden devamı gelir diyerek.

http://imageshack.us/photo/my-images/99/legendn.jpg/

Legend of the Seeker (2008-2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIKOY -- 10 Temmuz 2012; 22:08:50 >

• Bu diziyi ilk çıktığında izlemeye başlamıştım fakat birkaç bölümden sonra bıraktım sarmadı nedense.Bugün bir baktım TRT veriyor diziyi haydi bakalım tutar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

Bu diziyi ilk çıktığında izlemeye başlamıştım fakat birkaç bölümden sonra bıraktım sarmadı nedense.Bugün bir baktım TRT veriyor diziyi haydi bakalım tutar bence

dostum trt değil fox veriyordu yanlış yazdın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

Bu diziyi ilk çıktığında izlemeye başlamıştım fakat birkaç bölümden sonra bıraktım sarmadı nedense.Bugün bir baktım TRT veriyor diziyi haydi bakalım tutar bence

dostum trt değil fox veriyordu yanlış yazdın herhalde

Pardon ya doğru haklısın karıştırmışım sağol düzelttiğin için

• 1.sezonu indirdim bakalım. Güzel diziye benziyor.
  • İzleyin izleyin pişman olmazsınız.

Dizide tanıdık oyuncularda var.Mesela Spartacus de General Glaber(Spartacus ve eşini esir alan romalı general) burda yok edilmek istenen Darkın Rall rolünde çokda başarılı...
    Meselaaa Spartacus un Batıatus hanesinden kaçmasında ilk darbeyi vuran kız vardı hatırlarsınız Spartacus Crıcuss ile ölümüne mücadele ederken içerden nöbetçiyi öldürüp İşaret veren kız daha sonra vezüvde baltayla öldürüldü karakter ismini hatırlamıyorum o da mesela burada ilerleyen bölümlerde Mord Sth olarak çıkıyor.Başka tanıdık oyuncularda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIKOY -- 8 Temmuz 2012; 11:57:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADIKOY

İzleyin izleyin pişman olmazsınız.

Dizide tanıdık oyuncularda var.Mesela Spartacus de General Glaber(Spartacus ve eşini esir alan romalı general) burda yok edilmek istenen Darkın Rall rolünde çokda başarılı...
    Meselaaa Spartacus un Batıatus hanesinden kaçmasında ilk darbeyi vuran kız vardı hatırlarsınız Spartacus Crıcuss ile ölümüne mücadele ederken içerden nöbetçiyi öldürüp İşaret veren kız daha sonra vezüvde baltayla öldürüldü karakter ismini hatırlamıyorum o da mesela burada ilerleyen bölümlerde Mord Sth olarak çıkıyor.Başka tanıdık oyuncularda var.

Yapimciligini lucy lawless yani bizim bildigimiz zeyna yapiyor. Zeyna dizisinde oynayan karakterler var ayrica yuzuklerin efendisinden elf haldir ile cuce gimli de ikinci sezonda diziye ekleniyor kadro gayet genis yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    her bölümü 1000 defa ayrı ayrı seyrederdim 999 u CONFESOR için sadece ama sadece onu izlerdim...biride dizinin kendisi için...ve 3 ncü sezonu umutla beklediğim geçen zaman süresince defalarca izledim tekrar tekrar bu diziyi..izleyeceğimde..arşivimde özel olarak ilk sırada saklıyorum.

Oyuncular daha fazla yaşlanmadan 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16---------9334443 ncü sezonu çekilsin inşllhhhh.

Dahada yazmak istedim mesajı değiştirmem o yüzden: Cidden kafayı yormadan izlenebilen çok güzel bir dizi..
    Bunun üstüne Spartacus serisi geldi meselaa geçen zaman diliminde taht oyunları geldi onlarıda izledim arşivimdedir...

Ama bu dizi nedense damağımda büyük bir lezzet bıraktı bu tad kaç yıl oldu hiçde geçmiyor geçmeyecekte.Büyük bir hevesle bekliyorum bir gün çok gecikmeden devamı gelir diyerek.

Sana katılıyorum arkadaşım benimde unutamadığım fantastik dizilerden bir tanesi 3 sezon deil onları başka yapıtlarda görmek isterdim oda yok dizi yazık oldu gitti foxta yeniden yayınlıyolar fakat dublaj gerçekten berbat hele craig horner çocuk gibi bir ses ama yinede yetişebilirsem tekrardan bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Sana katılıyorum arkadaşım benimde unutamadığım fantastik dizilerden bir tanesi 3 sezon deil onları başka yapıtlarda görmek isterdim oda yok dizi yazık oldu gitti foxta yeniden yayınlıyolar fakat dublaj gerçekten berbat hele craig horner çocuk gibi bir ses ama yinede yetişebilirsem tekrardan bakıyorum

Ben hala ümitle bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

Ben hala ümitle bekliyorum

O zaman ümitle beklemeye devam birazdan foxta başlıcak

• Diziyi seyredecem seyredecem diye uzun süre bekletiyordum ki geçen cumartesi fox tv'de rastladım. İki bölüm üst üste seyrettim. Fena değildi, hoşuma gitti.
  • Sanıyorum dizinin bu hafta 1. sezonunun 7. ve 8. bölümlerini zledim. Bayağı sürükleyici. genel olarak şu havalarda oturup bir diziyi seyretmek insana işkence gibi gelirken zamanın nasıl geçtiğini anlıyamadım. Dublajıda oldukça iyi yapmışlar. Ouyuncular karakter olarak çok uyumlu, seyrettiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Sanıyorum dizinin bu hafta 1. sezonunun 7. ve 8. bölümlerini zledim. Bayağı sürükleyici. genel olarak şu havalarda oturup bir diziyi seyretmek insana işkence gibi gelirken zamanın nasıl geçtiğini anlıyamadım. Dublajıda oldukça iyi yapmışlar. Ouyuncular karakter olarak çok uyumlu, seyrettiriyor.

Dizi gayet iyi seyrettiriyor ama dublaj olayına katılmıyorum sesler çok iyi gelmedi bana ben orjinal izlediğim için olabilir ama her bölüm dahada sürükleyici geçicek buna emin ol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delton

Sanıyorum dizinin bu hafta 1. sezonunun 7. ve 8. bölümlerini zledim. Bayağı sürükleyici. genel olarak şu havalarda oturup bir diziyi seyretmek insana işkence gibi gelirken zamanın nasıl geçtiğini anlıyamadım. Dublajıda oldukça iyi yapmışlar. Ouyuncular karakter olarak çok uyumlu, seyrettiriyor.

Dizi gayet iyi seyrettiriyor ama dublaj olayına katılmıyorum sesler çok iyi gelmedi bana ben orjinal izlediğim için olabilir ama her bölüm dahada sürükleyici geçicek buna emin ol

demek ki insan ilk hangi sesle duyarsa ona alışıyor. Aslında bu dizi arşivimde vardı ama seyretmeye vakit bulamıyordum. Şans eseri fox'ta görünce bir izleyeyim dedim, hoşuma gitti. En son aşağıdaki giflerde olan bölümü yayınladılar(sanıyorum 8. bölüm) : Mor sith'lerde bayağı ilgi çekici karakterlermiş.

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 31 Temmuz 2012; 22:58:01 >

• biraz daha gif ekleyeyim;

• Geçen gün foxta gördüm diziyi şok oldum resmen. Kitabını okumuştum ben Wizard's First Rule olarak. Nedense dizinin adını Legend of the Seeker yapmışlar daha ilgi çekici olması için heralde. Kitabın türkçe çevirisi var mı bilmiyorum ama imkanı olan mutlaka bi yerden bulsun ingilizce olarak okusun gerçekten çok çok keyifli bi kitap. Diziye gelince, inanılmaz derecede itici olduğunu söyleyebilirim. Beni kitaptan bile soğuttu nerdeyse. Karakterler kitaptaki betimlemelere uygun seçilmemiş ve kitaba bağlı kalmamışlar. Keşke gerekli imkanlar sağlanmış olsaydı ve daha profesyonel bi ekiple çekilseydi bu dizi. En az Game of Thrones kadar potansiyeli olan bi öyküsü var. Yere göğe sığdıramadığım favori kitabımın böyle bi dizide rezil edilmesini hiç istemezdim. Serinin asıl adı Wizard's First Rule. Eminim bu sayfalarda söylenmiştir tabi ki defalarca ben çok bilmişlik yapmıyım daha fazla. İmkanı olan mutlaka ingilizcesinden okusun

• Her bölümünü heyecanla izlediğim dizinin konusu çok arkalarda kalmış Üşenmedim arattım, konuyu hortlattım. Tavsiye diziler konusunda hiç adı bile geçmemiş ki Game of Thrones hayranlarının beğenmiyeceğini düşünmüyorum. İzleyin izlettirin

Command me Confessor !
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.