Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzeri bir fantastik dizi de gelmedin sonra. Başlık altında da dedim, nedense ilgi çekmiyor bu tip yapımlar. Bir de maliyeti yüklü olunca kimse işin içine girmek istemiyor. Bizim gibiler de mahrum kalıyor böyle yapımlardan.
  • çıkarmayın şunu üste yaw
    cara,denna ve kahlan ı hatırlatıyosunuz adama
  • Beyler şu konuyu düzenli olarak uplamaktan vazgeçseniz artık.
  • diziye bugün başladım 6 bölüm seyrettim daha devam ediyorum Kahlana aşık oldum
  • Kılıç dövüşlerini bir tek ben sevmemişim galiba. Gerçeklikle alakası bile yok. Ana karakter seri bir şekilde kılıç kullanmaya başladığı zaman hemen ağır çekime geçiliyor gelene geçen indiriyor. Şunu hızlı yapsalar gerçekten çok daha iyi bir aksiyon olabilir.
  • s1e13 mezardaki malum sahne az daha kandil kandil beni günaha sokacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
    s1e13 mezardaki malum sahne az daha kandil kandil beni günaha sokacaktı

Biz diziyi topluca izliyorduk. Kiz erkek hepsi gunaha girecekti neredeyse :)
  • ilk sezon bitirdim ebay den sipariş verecem tüm kitapları kargo için ne kadar alırlar acaba
  • Dizinin ilk sezonunu geçen sene bu zamanda izlemiştim ve zor bitirmiştim. Çok tutarsız senaryoyla gidiyordu ama şimdi 2. sezona başladım bayağı iyiymiş. Keşke 3. sezon çekilseymiş
  • Konusu her güncelllendiğinde acaba diyorum .3. sezon hiç gelmeyecek ama
  • Biri kitletsin yahu şu konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Biri kitletsin yahu şu konuyu.

görmek istemiyorsan mesajının geçtiği yerlerden kaldır ikidebir görmezsin yeni başlayanlara engel olmayalım
  • quote:

quote:

Biri kitletsin yahu şu konuyu.

görmek istemiyorsan mesajının geçtiği yerlerden kaldır ikidebir görmezsin yeni başlayanlara engel olmayalım

Öyle yapınca en altta görünüyor merak etme.Hem zaten ciddi ciddi kilitlensin demek istemedim orda.

• anlaşılan baya beğenilmiş bu dizi bittiğine üzülenlere bakacak olursak. e bize de izlemek düşer o zaman. **** bakalım neyin nesiymiş
  • merhaba arkadaşlar sanırım herkes legend of the seeker unuttu 3.sezon hala yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DBGgames

merhaba arkadaşlar sanırım herkes legend of the seeker unuttu 3.sezon hala yok

Dizinin 3.sezonu olmayacak malasef :(
  • quote:

evet niye hatırlatıyon ki
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

hep hatırlanmalı bence unutulacak bir dizi değil benim için seveni olarak sizinde unutmamanız lazım

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.