Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçma sapan reyting mekanizması uğruna ne şaheserler heba oldu gitti bu endustiride. Niceleride gitmeye devam edecek gibi gozukuyor.
  • Bu kadar guzel diziler nasil kaldirilabiliyor anlamis degilim umarim baska kanal alir yada bir sekilde devam eder bu dizi, zaten piyasada sayili guzel dizi var bunlarida kaybetmek istemiyoruzzzzzzz

Ayrica kitabi nerden temin edebiliriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 24 Eylül 2010; 2:28:00 >
  • Dizinin devam etmeyecegi 2. sezonun ortalarina dogru zaten belli olmustu. Bu dizinin kemik izleyicisi Sword of the Truth kitap serisini okumus olan kisilerdi. Ancak dizi kitapda olan olaylari takip etmedigi icin bu kemik izleyici de diziyi izlemekten vazgecti.

Salakca bir sekilde senaryoyu degistirmemis olsalardi bu dizi daha 10 sezon giderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Dizinin devam etmeyecegi 2. sezonun ortalarina dogru zaten belli olmustu. Bu dizinin kemik izleyicisi Sword of the Truth kitap serisini okumus olan kisilerdi. Ancak dizi kitapda olan olaylari takip etmedigi icin bu kemik izleyici de diziyi izlemekten vazgecti.

Salakca bir sekilde senaryoyu degistirmemis olsalardi bu dizi daha 10 sezon giderdi.

kitabi okumadimda soylediklerin mantikli ayrica kitabi temin edebilecegimiz yer varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Dizinin devam etmeyecegi 2. sezonun ortalarina dogru zaten belli olmustu. Bu dizinin kemik izleyicisi Sword of the Truth kitap serisini okumus olan kisilerdi. Ancak dizi kitapda olan olaylari takip etmedigi icin bu kemik izleyici de diziyi izlemekten vazgecti.

kitabi okumadimda soylediklerin mantikli ayrica kitabi temin edebilecegimiz yer varmi

Zamaninda kitaplarla ilgili bir konu acmistim. Ustunden 1.5 yil kadar gecti, o zamanlar sadece ilk kitap cevrilmisti. Ondan sonra kitaplarin cevirisine devam edildi mi bilmiyorum.

Kitaplarla ile ilgili daha fazla bilgiyi asagidaki linkden bulabilirsin. Daha fazla bilgi icin google da aratabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_30599233/mpage_1/f_/key_//tm.htm#30599233

Bir kac tane daha once kitap ve diziyle ilgili yazdigim mesaji paylasayim.

quote:

Dizinin reytingleri kotu degil berbat. Sword of Truth serisi Amerika'da oldukca unlu bir kitap serisi. Ancak dizi ile kitaplar cok farkli. Dizide adam gibi ana konu yok. Her bolum farkli olaylar oluyor ancak kitapda boyle degil. Kitapda olan seylerin %90i dizide yok. Diziyi izleyenlerin cogu kitap serisini okumus olan kisilerdi. Simdi bu kisilerin cogu diziyi izlemeyi biraktigi icin dizinin reytingleri cok az. Ben izlemeyi birakmadim, ama izlerken diger islerimi hallediyorum. Dizi boyle devam edecekse bitsin daha iyi. Ya da adam gibi kitaplardaki konuyu devam ettirsinler, yoksa reytingler boyle surunmeye devam eder.

Kitaplari okuma imkaniniz varsa kesinlikle okuyun. Diziyi bu haliyle seviyorsaniz kitaplari ne kadar seversiniz dusunemiyorum..

quote:

Dizi de mantik hatalari ve kopukluklar oldugu dogru. Ancak bunun sebebi kitaplardan uyarlanmasi degil, kitaplardan cok az sey kalip geri kalan seyleri kafalarina gore hazirlamalaridir.

Kitaplari okuyan biri olarak 12 kitap arasinda herhangi bir kopukluk, herhangi bir mantik hatasi olmadigini soyleyebilirim. Tum olaylar birbirlerine en iyi sekilde birlestirilmis. Kitaplari okudugunuz zaman bu adam bu kitaplari nasil yazmis diye dusunuyorsunuz cunku her sey uyum icinde. Dizideki gibi kopukluklar yok.

S02E07nin sonunda S02E08 de olacak olaylari gosterdiklerinde Sister Verna'nin gelecegini anlamistim. Dedim aha sonunda anladilar yaptiklari hatayi, kitaplardan devam etmeye basladilar diye sevinmsitim. 8. bolumu izleyince bosa sevindigimi anladim. 2. kitabin %90-95lik dilimini S02E08 de izlemis olduk. Gerci tek gordugumuz gelip Richard'i alip, gitmeleri oldu. Kitapda olan diger olaylarin hemen hemen hic biri gerceklesmedi.

Bolumlere tek tek bakilinca aksiyon bakimindan guzel gozukuyor ancak genel olarak baktigimizda dizi de suan ana konu diye bir sey yok. Her bolum farkli bir yaratik buluyorlar, bir kac kisiyi kurtariyorlar. Baska da bir atraksiyon yok.

Suana kadar dizide gordugumuz olaylarin %10luk kadar bir kismi kitaplardan geliyor. Geri kalan herseyi yonetmenler eklemis. Yani %90lik bir hic.

KISACA KITAPLARI OKUMA IMKANINIZ VARSA NE YAPIP EDIP OKUYUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 24 Eylül 2010; 7:11:21 >

• quote:

quote:

quote:

Zamaninda kitaplarla ilgili bir konu acmistim. Ustunden 1.5 yil kadar gecti, o zamanlar sadece ilk kitap cevrilmisti. Ondan sonra kitaplarin cevirisine devam edildi mi bilmiyorum.

Kitaplarla ile ilgili daha fazla bilgiyi asagidaki linkden bulabilirsin. Daha fazla bilgi icin google da aratabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_30599233/mpage_1/f_/key_//tm.htm#30599233

Bir kac tane daha once kitap ve diziyle ilgili yazdigim mesaji paylasayim.

quote:

Dizinin reytingleri kotu degil berbat. Sword of Truth serisi Amerika'da oldukca unlu bir kitap serisi. Ancak dizi ile kitaplar cok farkli. Dizide adam gibi ana konu yok. Her bolum farkli olaylar oluyor ancak kitapda boyle degil. Kitapda olan seylerin %90i dizide yok. Diziyi izleyenlerin cogu kitap serisini okumus olan kisilerdi. Simdi bu kisilerin cogu diziyi izlemeyi biraktigi icin dizinin reytingleri cok az. Ben izlemeyi birakmadim, ama izlerken diger islerimi hallediyorum. Dizi boyle devam edecekse bitsin daha iyi. Ya da adam gibi kitaplardaki konuyu devam ettirsinler, yoksa reytingler boyle surunmeye devam eder.

Kitaplari okuma imkaniniz varsa kesinlikle okuyun. Diziyi bu haliyle seviyorsaniz kitaplari ne kadar seversiniz dusunemiyorum..

quote:

Dizi de mantik hatalari ve kopukluklar oldugu dogru. Ancak bunun sebebi kitaplardan uyarlanmasi degil, kitaplardan cok az sey kalip geri kalan seyleri kafalarina gore hazirlamalaridir.

Kitaplari okuyan biri olarak 12 kitap arasinda herhangi bir kopukluk, herhangi bir mantik hatasi olmadigini soyleyebilirim. Tum olaylar birbirlerine en iyi sekilde birlestirilmis. Kitaplari okudugunuz zaman bu adam bu kitaplari nasil yazmis diye dusunuyorsunuz cunku her sey uyum icinde. Dizideki gibi kopukluklar yok.

S02E07nin sonunda S02E08 de olacak olaylari gosterdiklerinde Sister Verna'nin gelecegini anlamistim. Dedim aha sonunda anladilar yaptiklari hatayi, kitaplardan devam etmeye basladilar diye sevinmsitim. 8. bolumu izleyince bosa sevindigimi anladim. 2. kitabin %90-95lik dilimini S02E08 de izlemis olduk. Gerci tek gordugumuz gelip Richard'i alip, gitmeleri oldu. Kitapda olan diger olaylarin hemen hemen hic biri gerceklesmedi.

Bolumlere tek tek bakilinca aksiyon bakimindan guzel gozukuyor ancak genel olarak baktigimizda dizi de suan ana konu diye bir sey yok. Her bolum farkli bir yaratik buluyorlar, bir kac kisiyi kurtariyorlar. Baska da bir atraksiyon yok.

Suana kadar dizide gordugumuz olaylarin %10luk kadar bir kismi kitaplardan geliyor. Geri kalan herseyi yonetmenler eklemis. Yani %90lik bir hic.

KISACA KITAPLARI OKUMA IMKANINIZ VARSA NE YAPIP EDIP OKUYUN.

tesekkurler yigit bilgilendirdigin icin

• Dizisi gercekten kitaplariyla yarisamaz bile. Kitaplardan en kotusu bence 2. kitapdi ve o kitap bile bu diziye 10 basar. 2. kitap da olan olaylarin %99u dizide gosterilmedi bile.

Soyle adam gibi bir yapimci bu kitaplara uyacak sekilde diziyi cekse asil guzelligi o zaman gorursunuz diyip susuyorum.
  • Kitaplarını okumak isterdim ama türkçe çevirili yok galiba o yüzden okuyamıyorum.
  • quote:

Dizisi gercekten kitaplariyla yarisamaz bile. Kitaplardan en kotusu bence 2. kitapdi ve o kitap bile bu diziye 10 basar. 2. kitap da olan olaylarin %99u dizide gosterilmedi bile.

Soyle adam gibi bir yapimci bu kitaplara uyacak sekilde diziyi cekse asil guzelligi o zaman gorursunuz diyip susuyorum.

su turkceye cevrilen birinci kitabi nerden temin edebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Kitaplarını okumak isterdim ama türkçe çevirili yok galiba o yüzden okuyamıyorum.

serinin ilk kitabi turkceye cevrilmis ama nerden temin edebiliriz bilmiyorum
  • quote:

quote:

Kitaplarını okumak isterdim ama türkçe çevirili yok galiba o yüzden okuyamıyorum.

Ben D&R'a bakıcam vardır orda.
  • quote:

quote:

quote:

Ben D&R'a bakıcam vardır orda.

buyur arkadasim burda var buldum ben dun aksam http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=75768

• Master Rahl guide us. Master Rahl teach us. Master Rahl protect us. In your light we thrive.

Rahl Karizma adam ya. Bu dizideki erkek oyuncu olarak favorim Darken Rahl. Kadın oyuncu ise Cara.
  • Darken Rahl ı bu diziden sonra Spartacus.Blood.and.Sand de gordum. Çok sevindim. Bu adamda inanılmaz bir potansiyel ve karizma var.
  • Diğer kitaplar için oğlak yayınevine e-posta yolladım ve cevap aynen şöyle:

Değerli okurumuz,
    Doğruluk Kılıcı serisinin ikinci kitabı yayıma hazırlık aşamasındadır.
    Çeviri sürecinde yaşanan bir gecikmeden ötürü, kitabın yayım tarihinde aksama meydana geldi.
    Amacımız sizlere en iyisini sunmak olduğu için gecikmeyi mazur göreceğinize inanıyoruz.
    Kitabın en kısa sürede okurla buluşmasını sağlayacağız, ancak ne yazık ki size kesin bir tarih bildiremiyoruz.
    İlginiz için teşekkürler.
    İyi çalışmalar.

umarım dedikleri gibidir.
  • 2. sezon tek kelimeyle muhteşemdi, sezon finali dendi, umarım devam eder.
  • Haftasonu bitirdim diziyi. Üzüldüm bitmesine. Ama Konu tamamlanmış olduğu için tatminsizlik oluşmadı.
    Keşke devam etse, ama bu saatten sonra çok zor.
  • diziyi bitirdim gerçekten çok güzeldi
    oyunculardan sırıtan yoktu(kötü oyunculuğuyla)
    burada benim en çok ilgimi çeken ise kadın rollerdeki hatunların hem güzel olması hemde oyunculuklarının neredeyse kusursuz olmasıydı
    bu da çoğumuzu diziye bağlayan etken olmuştur tahminim
    hikaye kısmı kitabı okuyan arkadaşları elbette hayal kırıklığına uğratmıştır
    çünkü onlar kendilerini kitabın olaylarına hazırladılar ki bu da normal olandı
    anormal olan ise kitabın kısım kısım değiştirilerek dizide bize sunulmuş olması
    ama şu gerçek ki bir çoğumuz dizilerin fanlarının bazen dizilere zarar verdiğini biliyoruz(örnek supernatural 6. sezon)
    tadında bırakmak belki de en doğrusudur
  • Bir sezon daha çekin yav.
  • Hey gidi Kahlan, hey gidi Cara
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.