Şimdi Ara

Legendary dropları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • publicte mf oranı soloya göre düşüyor, neden dersen ortalamasını alıyor oyundakilerin mf si senden düşük biri varsa senin mf de düşüyor
  • Ben Inferno act2 deyim. 3 tane düştü şu ana kadar..

birini 80k ya, birini 50k ya sattım.. Birini 250ye falan satarım herhalde.. Dandiklerdi yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

publicte mf oranı soloya göre düşüyor, neden dersen ortalamasını alıyor oyundakilerin mf si senden düşük biri varsa senin mf de düşüyor

Bende diyorum üzerimde o kadar mf var nasıl item düşmez beyin bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

publicte mf oranı soloya göre düşüyor, neden dersen ortalamasını alıyor oyundakilerin mf si senden düşük biri varsa senin mf de düşüyor

Biz şöyle bir sonuç da çıkardık MF ile ilgili. Şimdi iki arkadaşsınız birisi 10 birisi 50 olsun. Ortalamanız 30 çıktı. Fakat sanırsam lootlar kişiye özel olduğu için %50'ye çıkma ihtimali %10'a göre daha fazla. Aynı şeyi gold farmlarken yaşadık o yüzden MF ile bu kanıya vardım. Gold farmlarken belirli bir zaman içerisinde ne kadar farmlayabiliyoruz onu hesapladık ve GF yüksek olan kişinin %15-20 fazla farmladığını gördük.

Edit: Eğer GF ile ilgili olan MF ile aynen geçerli ise zaten basit bir hesapla aradaki farkı görebiliriz. Düşük olanın MF değeri : %30x%10'dan %3 çıkacaktır. Yüksek olanın ise %30x%50'den %15 çıkacaktır. Eğer bu hesap doğru ise gerçekte elde ettiğimiz MF değerleri budur. Büyük ihtimal yüksek olanın çok item düşürmesinin sebebi budur(Ortalama ile aynı MF'a sahip olduğumda ve fazla olduğumda grupla iki ayrı test yapılmıştır). Tabi blizzard böyle bir hesap sistemi kullanmıyor olabilir, yani benim daha çok düşürmemin sebebi tamamen şans da olabilir. Birkaç defa daha denedikten sonra tekrar yazarım

Edit 2: Hesap şöyle de olabilir. Demin yukarıda hesapladığım %3 ve %15 i ortalamaya ekleyerek ya da çıkararak bireysel MF hesaplıyordur. Misal ortalamadan az iseniz %10 luk olan o adamı 30-3'ten %27 ye indirip,fazla iseniz %50 olan o adamı 30+15'ten %45 yapıyordur. Böyle bir hesap tekniği daha mantıklı geldi çünkü deminki hesapta MF çok çok düşük kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 28 Mayıs 2012; 17:24:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Arkadaşlar size bi' ipucu vereyim.
    Öncelikle magic find item düşünce atmıyoruz, mümkünse de yüzdesi yüksek ama diğer statları yüksek item alıyoruz AH'den ucuza ayarlayıp.
    Artık her elite, chest, boss sonuna doğru gear değiştirip o loot öncesi magic find değerimizi artırdıktan sonra, söz konusu gearı sürekli kullanmak zorunda kalmadan rare-legendary derdimizi yeniyoruz. Çalışıyor mu demeyin, boss ölmeden ne giydiyseniz ona göre düşecek lootlar. (bkz. Kungen reyiz.)
    Dün hatta 2 kere bossun canı düşük hp olunca üstümdekileri dğeiştireyim dedim 2sinde de öldüm Butcher'da.
    Ha, legendary'e çok heves etmeyin, o kadar da etkili olmuyorlar genelde.

Dün Inferno Act I solo yaptım bu arada, all resist itemlar olmadan farm yapmayın, inanın çok fark ediyor. Adamlar 5-6k damage ile (grupla tabi) farm yapıyolardı şaşıyordum. Damage'imi 18k'ya düşürene kadar fedakârlık yaptım, inanımaz hissedilir ölçüde rahat farm yaptım.
    Dün gece dediğim gibi Butcher da dahil olmak üzere (normalde 10 kerede kesememiştim, built bile değiştirmeden, bildiğiniz fail setup ile 3-4 kerede kestim) Act I bitti.
    Paraya odaklı kasmamıştım açıçası, 4-5 slotu upgrade ettim, arada 200kdan fazla para düştü, ama repaire gitti 10-15k kadarı (hiç bişi nerdeyse)
    3 tane 50k'lık rare item yaptım Blacksmith'ten, 1i çok iyiydi, ötekiler çöptü. Ama hiç koymadı.
    Size de şayet exalted isimli olan recipelerden varsa ve goldum gitmesin diye obsesif değilseniz bence her farm sonrası ya da işte oyundan çıkmadan önce falan BS ile işinize yarayabilecek item çıkma potansiyellilerden paraya kıyıp craftlayın, işinize yarayan bişi çıkınca inanın kullanması çok ballı oluyor.

All resistance olanlara mı öncelik vermeliyiz item bakarken ?

İyi resistance eşya bulunca alayım diyorum ama onlarca insan aynı eşyaya aynı anda tıklayınca ben havamı alıyorum.

Ana statların yanında resistanceli itemlar bakarsanız dengeli bir biçimde sağlam karakter oluşturursunuz.

Yani tercih sıralaması su şekildemi olmali
    1. Dex (Karakter kullandığı Stat) (Dex:Monk ve DH)
    2. Vat
    3. Resis
    4. MF
    5. GF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhonez -- 28 Mayıs 2012; 16:43:36 >

• Bu konu altında söylesem kaç kişi görür bilemiyorum ama, Inferno Act1 Farm'layan ve partye ihtiyacı olan arkadaşlar beni eklesinler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    102k HP Tank Barb - Brutal#2125
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Legendary itemlerin yeni karakterler için iyi olduğunu düşünüyorum yani
    15level bir Rare Axe 20DPS ise
    15level bir Legendary Axe 40DPS oluyor
    ben bu legendaryleri WoWdaki Heirlomlara benzettim Hızlı kasmak için ideal itemler.

Ben hangi level için bir Legendry item gördüysem mutlaka DPS'i ondan daha iyi normal/rare itemler gördüm. Bu level 60'ta da öyle.

Hangi char olursa olsun kullanabileceğin en iyi silah kesinlikle legendry değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Legendary itemlerin yeni karakterler için iyi olduğunu düşünüyorum yani
    15level bir Rare Axe 20DPS ise
    15level bir Legendary Axe 40DPS oluyor
    ben bu legendaryleri WoWdaki Heirlomlara benzettim Hızlı kasmak için ideal itemler.

Ben hangi level için bir Legendry item gördüysem mutlaka DPS'i ondan daha iyi normal/rare itemler gördüm. Bu level 60'ta da öyle.

Hangi char olursa olsun kullanabileceğin en iyi silah kesinlikle legendry değil bence.

Lütfen üstte yazdığımı okuyunuz. Kesin kararlar vermeyiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.