Şimdi Ara

Legendary Kart Craftlamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Leeroy rogue için düşünüyordum fakat nerflenicek diyorlar sanırım bir çok yerde araştırdım ragnaros craftlayanlar bin pişman neden bilmiyorum class kartları da şuan meta dışı olarak gösteriliyor illa bir legendary karta sahip olmayada gerek yok toz var fakat aklımda bir deck yok 1770 dusta neler yapabilirim nasıl bir deck oluşturabilirim hangi class uygundur

• Deckleriniz hakkında yorum almak, deck ve stratejilerinizi paylaşmak ve her türlü deck önerisi için; her class'a özel mevcut konuları kullanınız.

Bölüm Kuralı
  • Kusura bakmayın hocam o zaman şöyle düzeltelim Legendary kart craftlarken natural kartlara mı yöneleyim yoksa deck yapacağım classın legendary kartlarınımı düşüneyim ?
  • Gerekli olan rare ve epicleri elde ettiysen.Öncelikle natural legendleri açmalısın tabi sadece tek class oynamıyorsan.Ragnaros,Leroy,Alex,Ysera,Sylvanas,Black Knight,Cairne en çok kullanılan natural legendary kartlar.Birde yeni başladıysan 1 kart için 1600 dust harcamak karlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin350 -- 22 Eylül 2014; 23:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeanTR

Kusura bakmayın hocam o zaman şöyle düzeltelim Legendary kart craftlarken natural kartlara mı yöneleyim yoksa deck yapacağım classın legendary kartlarınımı düşüneyim ?

Eğer bunlar ilk legendarylerin olacaksa neutral kart yapmanı öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm classların toplam levelı 189 oldu aslında yeni başlamış sayılırım 1700 dust elde edebiliyorum Gruul var legendary tek cardım pek işlevsel olduğunu düşünmediğim için discehant yapıp 4-5 Tanede epic kart var farklı farklı classlarda o yüzden sağlam bir deck dizemiyorum herhangi bir classa Legendary olarak rogue miracle deck dizmeyi düşünüyorum o yüzden natural kartlardan leeroy craftlasammı yoksa diğer illa legendary olacak diye bir şey yok 1700 dusta sağlam deckler dizilebilir diye düşünüyorum deneyimli playerlar mesaj atarak yardımcı olurlarsa sevinirim
  • Leerooy nerflendi miracle için leeroy kullanissiz roguede kullanimi artik pek mümkün değil malygos rogue oyniyorum ben ki su anda tek etkili rogue destesi o gibi. Ragnaros black knight cairne ysera slyvanas her clasta kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ragnaros craftlayanlar bin mi pişman ? Oyunun 1 numaralı legendarysi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ragnaros bence harika bir kart zoo harici çoğu deckte kullanıyorum.Elinde silence varsa 8/8 minion olarak bile kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.