Oyunu oynuyorum bundan sonra. Bugun yazdirdim bakalim.
Bilmeyenlere soyleyelim oyun da Unreal Engine kullanilmis.
hayatımda oynadığım en berbat oyun yeğene verdim ancak o gelir bu oyunun hakkından
nası acaba bukdr kötü yapmayı becermişler
quote:
Orjinalden alıntı: witchunter
Bu işte Spark Unlimited'in üstüne yok. En kötü oyun firması seçimi yapılırsa kafadan birinci olur adamlar. Bu sene çıkardıkları iki oyunu da (Turning Point: Fall of Liberty ve Legendary) sırf çıkmış olsun, milletten biraz para koparalım diye yapmışlardır.
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Bu işte Spark Unlimited'in üstüne yok. En kötü oyun firması seçimi yapılırsa kafadan birinci olur adamlar. Bu sene çıkardıkları iki oyunu da (Turning Point: Fall of Liberty ve Legendary) sırf çıkmış olsun, milletten biraz para koparalım diye yapmışlardır.
oyunda turnıng poınt havası almıstım. demekkı bundanmıs adamlar ıkı oyunuda resmen batırmıslar.
quote:
quote:
oyun çıkmadan önce gametrailersta hergn bir video yayınlanırdı ,oyun çıktı rewiev bile yayınlamadı adamlar
Oyun indi demin ama uzun süre yazmayacağım gibi.
quote:
quote:
Ooovv turning point'i de mi bu firma yapmış :D.Pc'de oynamıştım o oyunu aşırı vasat bir oyun.Tamam Legendary'i indirmekten vazgeçtim
Gamespot' ta 3.5 vermiş. Tüm zamanların en çöp oyunu, aldığı puanlarla harbiden legendary oldu
Gamespot bonkör davranmış yine : 3.5
Dev kartalların, camuz kafalı yaratıkların olduğu oyun resimlerini görünce dandik bir oyun olduğunu anlamıştım zaten..Umarım bu firma başka bir oyun yapmaz..
Bu yorumlardan ve Gamespot,IGN puanlarından sonra denemeyi bile düşünmüyorum yazık etmişler konuya..
quote:
Orjinalden alıntı: neo23
Dev kartalların, camuz kafalı yaratıkların olduğu oyun resimlerini görünce dandik bir oyun olduğunu anlamıştım zaten..Umarım bu firma başka bir oyun yapmaz..
Vay be ne adamsın.Kain maşallah.Resim yada videolara göre değil oynayıp yorum yapalım bir zahmet.Oyunu oyna beğenme.bir şey diyemem,yada oyna beğen onada bir şey diyemem.Ama oynayıp yorum yapmak en iyisi.
Oynamaya gerek yok berbat bir oyun olduğunu her halinden belli ediyor ilgi çeken hiçbir şey yok! Boşuna zaman kaybı boş DVD'nin çöpe gitmesine gerek yok.
Bende burdaki arkadaşlar gibi ön yargılı yaklaşıyordum ama biraz önce demosunu indirip oynadım. Çevre tasarımları, iç mekanlar, grafikler gayet tatmin edici. Ses efektleri ve müziklerde iyi olmuş. Oynamadan yorum yapmamak lazım
Resimler fazla kaliteli çıkmamış ama en azından demosunu indirip oynamanızı tavsiye ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 3 Ocak 2009; 14:21:48 >
Demosunu geç elimde oyunun full versiyonu var ama oynayamıyorum. DL DVD'ye oyunu yazmaya üşeniyorum.
Güzel SS'ler. Teşekkürler.
Bu oyunsuzluk zamanında oynanabilecek bir oyun, hiç kaçırma bence direk yaz oyna
Resimler için çok saol...Son ss süper
Demosunu oynadım harbiden çok dandik bir oyun kalite yok oyunda basit bir fps olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme