Şimdi Ara

LEGENDARY (PC/PS3/XBOX360) (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

E alayım bari

Ondan şüphemiz yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

E alayım bari

Ondan şüphemiz yok.

Hiç şaşırmadık
  • Puanlara bakmıyorum diyenler şimdi de puanlara bakarak hareket ediyorlar vayyyannasını yavv
  • Valla yapacak birşey yok...

Oyunları beğendim diyorum, hop oradan x şahıs geliyor, nasıl beğenirsin bak 2 puan aldı diyor.. Beğenmedim diyorum, nasıl beğenmezsin bak şu siteden 9 puan aldı diyor...

Sonra zaman geliyor, ben bir oyunu beğenmiyorum, x şahıs mükemmel diyor.. Ben diyorum e bak şu siteden 5 almış.. X şahıs diyor, benim puanlarla işim olmaz, oyunuma bakarım(Kötü de olsa sevdiği tür veya sevdiği bir seri ya)

Herkes işine geldiği gibi yazıyor.. Oyunu beğeniyorsa, site puanları önemli değil.. Beğenmiyorsa site puanları önemli.. Birşekilde her zaman kendini haklı çıkarmaya çalışıyor
  • Ben hiç puana bakmadım şimdiye kadar.Yani puana özellikle bakmam ama foruma koyarlarsa bakarım.Düşük puan alsa bile ilgimi çekerse oynarım.Ama 2 puanda çok az be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Valla yapacak birşey yok...

Oyunları beğendim diyorum, hop oradan x şahıs geliyor, nasıl beğenirsin bak 2 puan aldı diyor.. Beğenmedim diyorum, nasıl beğenmezsin bak şu siteden 9 puan aldı diyor...

Sonra zaman geliyor, ben bir oyunu beğenmiyorum, x şahıs mükemmel diyor.. Ben diyorum e bak şu siteden 5 almış.. X şahıs diyor, benim puanlarla işim olmaz, oyunuma bakarım(Kötü de olsa sevdiği tür veya sevdiği bir seri ya)

Herkes işine geldiği gibi yazıyor.. Oyunu beğeniyorsa, site puanları önemli değil.. Beğenmiyorsa site puanları önemli.. Birşekilde her zaman kendini haklı çıkarmaya çalışıyor

yorumlara yapılan yorumları takmamak gerek zaten. sallayacaksın, kim ki onlar. beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bu kadar basit dediğin gibi biz paylaşımı yaparız, yararlanan yararlanır. işimiz yararlananlarla zaten. gerisini at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Ekim 2008; 19:12:54 >

• Aynen katılıyorum kardeş, foruma sırf yorum olsun diye yazı yazan bi sürü tip var.
    Puanlar konusunda ise; sitelere çok güven olmuyor, genelde mantıklı puanlar ve incelemeler yapıyorlar ama bazen düpedüz saçmalıyorlar(muhtemelen reklam için yapıyorlar).
    Tabi bide; herkesin farklı bir tarzı, zevki var.Bazısı stratejiden hoşlanıyor, bazısı RPG, bazısı FPS'den.Siteler oyunu, kendi türündeki kalitesine ve oynanabilirliğine göre inceleyip puanlıyor.Tabi sırf puanlara bakıp oyunu alırsanız, Ör: viva pinatayı alıp "bu ne biçim oyun niye buna bu kadar puan vermişler" diyorsunuz...
    quote:

Orjinalden alıntı: Dante

yorumlara yapılan yorumları takmamak gerek zaten. sallayacaksın, kim ki onlar. beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bu kadar basit dediğin gibi biz paylaşımı yaparız, yararlanan yararlanır. işimiz yararlananlarla zaten. gerisini at.

• puan puan diyen arkadşalar oyunnun puanları

http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=973066

10/7.5

Official Xbox Magazine

7.5 out of 10
  • Oyun genel olarak grafik ve etkileşimden puan kaybetmiş.Senaryo ve ara videolar çok iyi denmiş ama 2/10 da verilmezki :) Yine de pc'de deneyip kendi gözümle görmeyi düşünüyorum demosu falan çıkarsa daha iyi olur tabii..
  • gamespota baya reklam vermişti bu oyun ..ıgn de ona misilleme olarak 2yi yapıştırmıştır bukdr basit
  • hey yavrum hey ??
    tanıdık herkesi zaten zamanla ??
    Kimi tanıdın...?

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orjinalden alıntı: Furioustr

Aynen katılıyorum kardeş, foruma sırf yorum olsun diye yazı yazan bi sürü tip var.
    Puanlar konusunda ise; sitelere çok güven olmuyor, genelde mantıklı puanlar ve incelemeler yapıyorlar ama bazen düpedüz saçmalıyorlar(muhtemelen reklam için yapıyorlar).
    Tabi bide; herkesin farklı bir tarzı, zevki var.Bazısı stratejiden hoşlanıyor, bazısı RPG, bazısı FPS'den.Siteler oyunu, kendi türündeki kalitesine ve oynanabilirliğine göre inceleyip puanlıyor.Tabi sırf puanlara bakıp oyunu alırsanız, Ör: viva pinatayı alıp "bu ne biçim oyun niye buna bu kadar puan vermişler" diyorsunuz...

Burdaki yorumlar da çok mantıklı dimi hey yavrum hey tanıdık herkesi zaten zamanla...

• bence grafikler o kadar güzele benzemiyo hele 3.fotoğrafdaki yaratığın
  • quote:

hey yavrum hey ??
    tanıdık herkesi zaten zamanla ??
    Kimi tanıdın...?

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Aynen katılıyorum kardeş, foruma sırf yorum olsun diye yazı yazan bi sürü tip var.

Burdaki yorumlar da çok mantıklı dimi hey yavrum hey tanıdık herkesi zaten zamanla...

Üstüne alınma

• Dönemin çöplerinden demiştik zamanında...
    GeoW2,Dead Space varken bakılırmı bunlara...
  • Çekilir kenara konulur oyun kıtlığı olduğunda oynanır
  • oyunu bıraz oynadım. vasatında altında. gow2 bıtırıp hemn bu oyuna dalmayın. attan ınıp essege bınmeye benzıo
  • doğru dürüstte kimse oynamadı sanırım
  • Cidden oyunu merak edenler arasındayım ama acayip düşük puanlar almış yav ortalama yerlerde resmen
  • Ben biraz oynadım oynanabirlik kötü geldi bana ama atmosfer ortamlar fena diil en son dead space bitti bişey kalmadı ya buna dewam edicem yada cod5'e artık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.