Şimdi Ara

LegendMU - Premium Season 6 Episode 3 (Açılmıştır) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU SWDEN ADAM OLMAZ 2 HAFTAMI BOSA VERDIM BIDAHADA BULAŞMAM BURAYA
  • valla ne diyelim yazık ki ne yazık , harcadığın zamanamı yanarsın , sorun yazdığında takazeli cevap vermelerinemi yanarsın neye yanarsan yan. ama şu bir gerçek ki düzgün server kurmuş insanlar ortada yok şuan eğer onlardan biri kursaydı inan tadından yenmezdi. bu sezon6 ların alayı vasat, demekki bugsuz mugsuz hikaye Hep elden ele dolaşan FİLESLER DÖNDÜR DÖNDÜR BUGSUZ DİYE KUR. BİLMEM ANLATABİLİYORMUYUM.
  • TEK_YÜREK; Kardeşim ergündeki dosyalar lisanslı IGCden alınmış dosyalardır, elden ele dolaşan yada dolaşabilecek nitelikte olan dosyalar değildir,
    Buradaki sorun ergünden kaynaklanmaktadır serverla tam ilgilenmeden daha doğrusu sorunlarını gidermeden tekrar açıp resetlediği için,
    IGC'nin dosyalarındaki açıklama zaten şudur; Bugsuz değil bugsuza yakın dosyalarımız var diyor adamlar, sende test etmeden oraları kapatmadan açarsan böyle olur.
    Buyur gir muengine serverlarına bul bakalım dediğin gibi bir tane bug oyundan kaynaklanan? IGC 199 dolar muengine 500 dolar dosyaları. Çamur atmak çok kolay, ergün bu server için para harcadı ben gördüm başka bir serverin admini olarak yazıyorum bunları, bizde kendi serverimiz için para harcadık sizin 'vasat' dediğiniz serverımız için. Neyse hayırlı akşamlar, bir gün bedava filesden server kurarsan o zaman anlarsn farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 11 Temmuz 2012; 1:22:16 >

• kimsenin kimseye çamur attığı yok , ilgi olmadı server res yedi , bugsuz dedik az da olsa bug varmış, çok acil işlerim vardı gibi durumlarla serverlerin sonları hep görüldü yaşandı.
    bence bu kendi görüşüm sezon6 yerine başka bir files yapılsaydı daha başarılı olurdu. en azından en son sezon filesi pahalı olabilir ama geçmiş dönemlere ait filesler hesaplı olurdu. neyse ahh memleketim ahhh neler stabil gidiyorki biz bir mu oyunu için vatandaşa yükleniyoruz..
  • serwerı acıo en az 2 3 tane gm lazım oyuna bakan kmse yok bi serwer acıosan sen bakmıcaksan birisine emanet etmek lzm nasıl bi mantıktır anlamıyorum
  • diyorum ya o konuda ergünün yanlışı oldu,
    1. Server ev bilgisayarına kurulmamalı eğer büyük ve kesintisiz bir hizmet verilmek isteniyorsa, siz evden çıktığınız anda o bilgisayara kimse bağlanmaz birşey yapamaz.

2.IGCde sadece S6 files satılıyor(ep3 ve ex700) MuEnginede ise S3ten başlıyor ama hepsi tek pakette ve 500Usd

3. Yurtdışına hiç bir insan durup dururken 'acil' bir şekilde çıkmaz, çıkamaz vizesi var,pasaportu var,uçak bileti var. Bunu önceden duyurmalıydı.

4. b112345 kardeşim keşke dediğin gibi olsa 2-3 tane GM lazım tabiki ama GMliğe aday olan adamların durumu ortada, ben ismi lazım değil bir arkadaşa vermiştim kendisi kötüye kullandı sonra istedi tekrar vermeyince de küfürler basarak ayrıldı. Ne yazıkki adminler bu tür Türk GMlerden çok muzdaripler. Yalan vaatlerle GMlik istiyor sonrada heryerde kendi borularının öteceğini sanıyorlar. Allah ıslah etsin başa birşey demiyorum o arkadaşlara. Serverlara GM alımı vardır fakat dille yada 2 cümleyle yapılmamalıdır, yapılır da alınırsa zaten o server küçük başlar ve öyle kalmaya mahkumdur. Bunun için forumda adam gibi resmi bir şekilde(oyunun forumunda) adaylık başvurusu yapılır, diğer oyuncular ve Yönetici takım değerlendirir sonucu bildirir. O adam seçilmedim diye serverdan gidiyorsa doğru bir seçim yapılır

• Bu server olayı kolay bir iş değildir , kesinlikle iki görevli olmalı ve bu görevliler bu işten anlamalı ana makinaya en azından bir kişi müdahale etmeli. yoksa aç makinayı çalışsın dedinmi bu iş çok zor olur.
  • furkan birincisi konuma fazla yazmani gerektiricek bir konu olmadigini dusunuyorum ?bu arada furkan vizem vardi, nisan ayinda 17-21 arasi Frankfurta Messe icin gelmistim, 6 aylik vizem var, 17 eylulde bitiyor ve acil durumumu cok istiyorsan acikliyim, arkadasimin annesi kanser, ve ailesi almanya da kaliyor, bu arkadasimda izmir de kaliyor. hatta 2 hafta once izmirdeydim hatirlarsaniz arkadasim cagirmisti ve bu seferde ucaga 1.5 bin tl gidis donus parasi odiyetek gununde buldum, ona yardimci olmak icin.

ayrica servet bugsiz, ki muengine nin server dosyalarina bin basar, neden mi ? cunku muengine aslinda fake. Nasil fakr ? muenginenin gercek emulatoru yok. MuEngine global mu online nin hic degistirilmemis dll ve gs sini kullaniyor, hatta 10000 kaynak var onlarin bu dll leri icin. Ama IGCN herseyi kendisi kodluyor. Bu arada o dupe olayida benim konfigurasyon hatam, databaseyi 0 larken bir hata olusmus. Ben bir sure daha burdayim yapabilecek birseyim yok, arkadasimi hayatta yalniz birakamam, ki annesinin durumu cok kotu, bana ulasmak isteyen arkadaslar olursa whatsappina beni eklesin. numaram : +491756652206
    , beni ekler cevap gelmezse bu hatta mesaj atin nikinizle ve gerekli sorularinizi sizi ben sonra whatsappa ekleyerek yardimci olabilirim. Ayrica ev bilgisayarina falan da kurulu degil, 1 yillik faturami gosterebilirim, ama buna gerek olucagini dusunmuyorum, ne zaman kesildi server ? dusunerek cevabi bulabilirsiniz.

iyi aksamlar fazla vakit bulamiyorum, zaten calissamda arkadasima cok ayip olur, tekrardan kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrica Furkan, server dosyalarina 199$ degil, 550$ odedim, ex700 de elimde var, ama gereksiz, cok dc ve cok bug var, ayrica İGCN nin dosyalari tamamiylen bugsiz iddaa ediyorum, olay sadece benim konfigurasyon hatam!

• gold medal atınca dc veriyor şunu bi düzelt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

furkan birincisi konuma fazla yazmani gerektiricek bir konu olmadigini dusunuyorum ?bu arada furkan vizem vardi, nisan ayinda 17-21 arasi Frankfurta Messe icin gelmistim, 6 aylik vizem var, 17 eylulde bitiyor ve acil durumumu cok istiyorsan acikliyim, arkadasimin annesi kanser, ve ailesi almanya da kaliyor, bu arkadasimda izmir de kaliyor. hatta 2 hafta once izmirdeydim hatirlarsaniz arkadasim cagirmisti ve bu seferde ucaga 1.5 bin tl gidis donus parasi odiyetek gununde buldum, ona yardimci olmak icin.

ayrica servet bugsiz, ki muengine nin server dosyalarina bin basar, neden mi ? cunku muengine aslinda fake. Nasil fakr ? muenginenin gercek emulatoru yok. MuEngine global mu online nin hic degistirilmemis dll ve gs sini kullaniyor, hatta 10000 kaynak var onlarin bu dll leri icin. Ama IGCN herseyi kendisi kodluyor. Bu arada o dupe olayida benim konfigurasyon hatam, databaseyi 0 larken bir hata olusmus. Ben bir sure daha burdayim yapabilecek birseyim yok, arkadasimi hayatta yalniz birakamam, ki annesinin durumu cok kotu, bana ulasmak isteyen arkadaslar olursa whatsappina beni eklesin. numaram : +491756652206
    , beni ekler cevap gelmezse bu hatta mesaj atin nikinizle ve gerekli sorularinizi sizi ben sonra whatsappa ekleyerek yardimci olabilirim. Ayrica ev bilgisayarina falan da kurulu degil, 1 yillik faturami gosterebilirim, ama buna gerek olucagini dusunmuyorum, ne zaman kesildi server ? dusunerek cevabi bulabilirsiniz.

iyi aksamlar fazla vakit bulamiyorum, zaten calissamda arkadasima cok ayip olur, tekrardan kusura bakmayin

Ergün birincisi, Ben senin IGCdeki forumdaki postlarını görebiliyorum,
    ikincisi, MuEngine ağır fakat sorunsuz olarak ilerlediği için IGCden daima daha öndedir(Örnekleri ortada ZhyperMu,GrudgeMu,FortressMU,InsanıaMU vs vs. daha fazla örnek vermeme gerek yoktur sanırım :) )
    üçüncüsü bu kadar yorum arasından bana alınman ilgincime gitti dikkatini çektiyse ben serverini yada düzenini eleştirmedim sadece yapılan yanlışlardan ve verdiğin emeklerden bahsettim.
    dördüncüsü: Dosyalar tamamen bugsuz değil bu düşünceye sakın kapılma yoksa en az 4 res daha atarsın ilerde serverlarına
    beşincisi:IGCdeki dosyaların aynısı bende de var muengineye de sahibim igcye de fakat muengine kesinlikle kalite farkını konuşturuyor(görmen lazım dosyaları) + IGCde tek bir custom event yok(biliyorsun aynı dosyalar bendede var ;) ) Fakat muenginedeki pvp last stand auto scramble gibi çok zevkli eventler var.
    altıncısı:haklısın bundan sonra konuna tek bir yorum yazmayacağım, Allah yardımcınız olsun,, Geçmiş olsun InşaAllah başarıyla atlatır hastalığını.. Allah'a emanet ol.

• gorebilmen guzel, farkindaysan cogu konfigurasyonda hata yasiyorum o kadar database wipelamasindan sonra. serverda bug olabilir ama hic biri can sikici degil cogu belirttigim gibi benim hatam, hizli acmak, bazi testler yapmamak, kesinlikle ben hataliyim , keske her isim bittiginde acsaydim. olsun, olan oldu, sana alinmadim yalnizca konumda hellyeah muya gelde gor tarzi yorumunu gorunce sinirim bozuldu, ben hayatta reklam tarzi ya da player cekici bir mesaj yayinlamam, yapmam boyle birsey, eger yanlis anladiysam kusura bakma...

• quote:

ilk olarak MuEngine takımının neyini fake olarak gordun onu anlamıs degilim ayrıca dll ve gs kullanmıyorlar sadece birebir yazılım yapıyorlar emulator ise gercek anlamda var istersen irtibata gecip onay alabilirsin yanlıs anlama ancak sizlerden cok daha oncelerden bu gune kadar dosya pesinde kostuk gerek sahte gerek orjinal firmalar arası rekabetleride biliyorum IGC iyidir ancak kodlayanların nankor olduklarını butun RZ alemi bilir.
    eger muengıne ve ıgc arasında bir fark arıyosan once IGC nın para icin muex700'u hatalı olarak bir an once kodlamasına bak daha sonra ise muengine'in 1 adım geriden gelerek daha saglam sekilde kodlamasına bakabilirsin.
    Arkadasın icin Gecmıs olsun dileklerimi iletiyorum umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur.

• quote:

gorebilmen guzel, farkindaysan cogu konfigurasyonda hata yasiyorum o kadar database wipelamasindan sonra. serverda bug olabilir ama hic biri can sikici degil cogu belirttigim gibi benim hatam, hizli acmak, bazi testler yapmamak, kesinlikle ben hataliyim , keske her isim bittiginde acsaydim. olsun, olan oldu, sana alinmadim yalnizca konumda hellyeah muya gelde gor tarzi yorumunu gorunce sinirim bozuldu, ben hayatta reklam tarzi ya da player cekici bir mesaj yayinlamam, yapmam boyle birsey, eger yanlis anladiysam kusura bakma...

ergün, serveri düzeltebilecekmisin acaba?
  • furkan bu konuya yazi yazman yanliş hic bir aciklamasi olamaz !!!!

Free dosyalar ile sizin yaptiginiz işlerin 10 katini yaparim
    Not: MuEngine kdr yavas guncelleme yapan bir firma yoktur. Zyper vs server aldi diye kalite aramak sacma.
    SCFMT YANİ TİTANTECH dosyalari hem engine yi hemde igc veya enc fark etmez 10 basar.

Eskiden para yoktu free dosyalar ile ne oyuncular oynattik ne anilar yarattikk ahh ahh para konusmuyordu eskiden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArifSamet

furkan bu konuya yazi yazman yanliş hic bir aciklamasi olamaz !!!!

Not: MuEngine kdr yavas guncelleme yapan bir firma yoktur. Zyper vs server aldi diye kalite aramak sacma.
    SCFMT YANİ TİTANTECH dosyalari hem engine yi hemde igc veya enc fark etmez 10 basar.

Eskiden para yoktu free dosyalar ile ne oyuncular oynattik ne anilar yarattikk ahh ahh para konusmuyordu eskiden....

Para eskiden vardı şimdi yok asıl

• quote:

Orijinalden alıntı: ArifSamet

furkan bu konuya yazi yazman yanliş hic bir aciklamasi olamaz !!!!

Bı oyun kurda farkını konustur o zaman. burası bır forum oldugu ıcın herkes istedigi konuya yazı yazabilir.
    Senin titanstech dedigin en kotu takımdır ha eger dersen programlama bilgileri ve teknikleri super o zaman katılırım , bizde calıstık o firmayla adamların tek amacı paradır MuEngine gec update veriyor haklısın en azından 1 update verince farklı bir yerden baska bir sorun cıkarmıyor, titan ise bir update verir onceki update ile olmayan sorunlar yeni update ile ortaya cıkar.
    Sonuc olarak demek istedigim gec yapmak farklı birsey; acele ile bir isi para kazanıcam diye hızlıca yapmak farklı bisey.
    Free dosyalarla yaptıgın oyunu gormek icin sabırsızlanıyorum

• tt ile mi caliştiniz siz haha pinkof 100 dolar filesi diye biliyorum ama +darkav serveri ndn bug yoktur oda tt heroland bu serverlar torpilmi var yalan atmayin isterseniz artik camur atmayin team lari yapamadik en uygunu

• sw kapalımı girmiyor?
  • pach felanmı atıcaz cilientte?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.